تالار گفتمان مانشت
کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور(نظرات از سال ۹۰ تا۹۲) - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - mamat - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۶ ق.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  از بچه‌ها کسی قیمت تک تک دروس جزوات پارسه رو داره؟

پارسه فقط بعضی از جزوه هاشو تکی میفروشه(سیستم عامل، شبکه، مهندسی نرم افزار و مدیریت)
قیمت کتاب سیستم عامل ۱۴۰۰۰ تومن
قیمت کتاب شبکه های کامپیوتری ۱۶۰۰۰ تومن
بقیشو دیگه نمیدونم

کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - hameda - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۱۱ ب.ظ

سلام بچه ها!
نصیر برنامه قطعی خودش رو اعلام کرد که متاسفانه نه کامپیوتر جزءاش هست نه آی تی Sad

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

//
دوتا سوال داشتم: چرا استاد طورانی دیگه درس ساختمان رو برای رشته کامپیوتر تو پارسه ارائه نمی دن؟
و شما از بین استاد طورانی و دکتر ابراهیمی مقدم کدوم رو برای این درس انتخاب می کنید؟

کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - aryaee - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۲۴ ب.ظ

استاد طورانی

کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - aryaee - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ب.ظ

دوسنبه همین هفته کلاس های کامپیوتر وITموسسه نصیر اعلام می شود

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - shahryar711 - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ

اقا کسانی که با استاد یوسفی درس داتشند بگند چجور استادیه؟

RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - majid67110 - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۱ ب.ظ

من الان به نصیر زنگ زدم گفت برنامه کامپیوتر روز چهار شنبه اعلام می شود .
مثل اینکه اساتید انحصاری شدن و نصیر داره دنبال استاد جانشین میگرده برای بعضی درس‌ها .
ولی من نمیدونم برای درس شبکه نصیر می خواهد کدام استاد را ارائه بده . چون دکتر حقیقت گفت من فقط پارسه کلاس دارم .

کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - aryaee - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۴۲ ب.ظ

یعنی کل استاد‌ها نصیر انحصاری شده اند یا فقط بعضی از آنها؟
سلام من یک سوال درباره ریاضی مهندس داشتم آیا شما از میان کلاس های دکتر معتقدی پارسه و مهندس کریمی نصیر کدام را انتخاب می کنید با تشکر از شما
سلام من یک سوال درباره ریاضی مهندس داشتم آیا شما از میان کلاس های دکتر معتقدی پارسه و مهندس کریمی نصیر کدام را انتخاب می کنید با تشکر از شما

کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - هاتف - ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ

ببینید مهم استاده
موسسه هر جایی باشه مهم نیست، شما اگر دکتر اجلالی رو توی نصیر گیر بیارید، به نظرم همون درس و کیفیت رو خواهد داشت.
متاسفانه پارسه دندان گرد تشریف دارد!! انحصاری کردن اساتید هم یه کار غیر اخلاقی هم از طرف استاد و هم موسسه است.
بهر حال معمولا همه اساتید کنکوری قوی هستند، خیلی هم روی یک شخص خاص بشکل افراطی فکر نکنید.
مثلا مهندس یوسفی هم توی منطقی و معماری حرف برای گفتن دارند.

کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - aryaee - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۰۹ ق.ظ

کلاس کنکور مهستان ۹۰ هم اعلام شد این لینکش

سیستم عامل مهندس نیک روان
نظریه زبان‌ها وماشین‌ها دکتر شاپوری

کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - aryaee - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ ب.ظ

کلاس آمار دکتر هژبر کسی شرکت کرده است یا خیر از بین دکتر هژبر و طورانی به نظر شما کدام بهتر است؟

RE: کلاس کنکور - unique_as14 - 23 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ب.ظ

(۲۸ فروردین ۱۳۹۰ ۰۴:۵۸ ب.ظ)marjan2001 نوشته شده توسط:  سلام
دوستان تو اصفهان کسی کلاس خوب سراغ نداره

من کاویان عمادی و دانش پژوهان را می شناسم

جهاد دانشگاهی هم هست خ هشت بهشت / از همه بهتره هم از لحاظ هزینه هم تنها جایی که از تابستون شروع میکنه / استادها همه جا یکیه / من خودم جهاد رفتم به جز نظریه زبانها از بقیه راضی راضی هستم

RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - MSsoftware - 01 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۶ ب.ظ

سلام به همه دوستان ارشدی
بنده دیروز یعنی ۵شنبه ۳۱/۶/۹۰ به نصیر مراجعه کردم و گفتند برنامه پاییز برای کامپیوتر را یکشنبه اعلام می کنند که اگر اساتیدی همچون دکتر اجلالی و دکتر کارگهی و ابراهیمی مقدم و حقیقت را داشته باشند خب مشکلی نداریم ولی می خواستم از دوستانی که خواندن درس‌ها را شروع کرده اند و در سطح خوبی قرار دارند بخواهم بگویند کدام درس‌ها را نیاز به کلاس داریم (واقعا) و کدام درس‌ها را با جزوه می توانیم عالی یاد بگیریم (خواهشا صدا معرفی نکنید) که اگر این استادان در نصیر نبودند بتوانیم از پارسه استفاده کنیم البته نه با هزینه نجومی اش .
در ضمن برخی از دروس هستند که در کارشناسی تکرار نشدند و فقط در کاردانی داشتیم مثل ساختمان داده‌ها و مدار منصقی و سیستم عامل‌، می خواهم بدانم مطالب همان هاست یا خیلی به آنها اظافه شده (البته سرفصل های آزمون‌ها را مطالعه کردم به نظرم تفاوت زیادی نبود)؟
در مورد دروس ریاضی نیز ریاضی مهندسی را که با هزار بدبختی ۱۰ گرفتم و محاسبات هم که تا به حال ندیدم اما می خواهم بدانم آیا با خواند آمار و ساختمان گسسته می توان نتیجه خوبی در مبحث ریاضی گرفت یا نه ؟
قبلا از دوستانی که پاسخ می دهند قدر دانی و تشکر می کنم
با آرزوی موفقیت همه دوستان ارشدی

کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - samane544 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ ب.ظ

سلام. MSSOFTWARE دروس ارشد کاملا سطح بالاتری از کاردانی دارند و مثلا ساختمان کاردانی اصلا با ارشد قابل مقایسه نیست من هم ان دوره و هم برای ارشد کلاس رفتم و تازه ساختمان داده فهمیدم. محاسبات عددی رانیز من پاس نکرده بودم ولی با کلاس تابستان استاد یوسفی کاملا مطمین هستم که حداقل سه تست و حداکثر ۵ تست را خواهم زدو توصیه می کنم این درس را بخون. سایر دروس به نظرم معماری یوسفی رو حتما کلاس برو .
در ضمن امار هژبر بسیار عالی و مفهومی است و کلا دید ادم رو عوض می کنه . دروس سیستم عامل و مدار منطقی و نظریه زبان رو می شه با جزوه مسلط شد ولی دروس گسسته محاسبات الگوریتم کامپایلر حتما کلاس می خواد .

RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - Masoud05 - 01 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ

(۰۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ ب.ظ)samane43 نوشته شده توسط:  دروس سیستم عامل و مدار منطقی و نظریه زبان رو می شه با جزوه مسلط شد ولی دروس گسسته محاسبات الگوریتم کامپایلر حتما کلاس می خواد .
البته اینجوریا هم نیست . اینطور که شما میگید استرس به بچه‌ها وارد میشه مخصوصا اونایی که در شهرستان‌ها هستن و یا از نظر مالی توانایی شرکت در کلاس رو ندارن . اگه یه جستجو تو سایت بزنید و مصاحبه رتبه های زیر ۱۰۰ رو بخونید خواهید دید که تعدادی از اونها اصلا کلاس کنکور رو قبول ندارن.

RE: کلاس کنکور وکتابهای کنکوری وجزوات وصدا های اساتید کنکور - MSsoftware - 01 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۰۵ ب.ظ

(۰۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ ب.ظ)samane43 نوشته شده توسط:  سلام. MSSOFTWARE دروس ارشد کاملا سطح بالاتری از کاردانی دارند و مثلا ساختمان کاردانی اصلا با ارشد قابل مقایسه نیست من هم ان دوره و هم برای ارشد کلاس رفتم و تازه ساختمان داده فهمیدم. محاسبات عددی رانیز من پاس نکرده بودم ولی با کلاس تابستان استاد یوسفی کاملا مطمین هستم که حداقل سه تست و حداکثر ۵ تست را خواهم زدو توصیه می کنم این درس را بخون. سایر دروس به نظرم معماری یوسفی رو حتما کلاس برو .
در ضمن امار هژبر بسیار عالی و مفهومی است و کلا دید ادم رو عوض می کنه . دروس سیستم عامل و مدار منطقی و نظریه زبان رو می شه با جزوه مسلط شد ولی دروس گسسته محاسبات الگوریتم کامپایلر حتما کلاس می خواد .

ممنون از راهنماییتون
دوستان دیگر هم اگر لطف کنند و نظراتشون رو پیرامون ساختمان داده‌ها و سیستم عامل و مدار منطقی بدن بسیار ممنون میشم و اینکه آیا دروس آمار و ساختمان گسسته مبحث ریاضی را تا حد قابل قبولی در کنکور پوشش می دهد و یا حتما بایستی هر ۴ درس را خواند ؟ (با توجه به اینکه بنده از اکنون شروع کردم برای ارشد و زمان محدود هست)
قبلا کمال تشکر را دارم