|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 05 آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ق.ظ
البته مردم هم می تونن کسایی هستن که وضع مالی خوبی دارن می تونند به عنوان خیر مکانهایی رو برای همراه های بیمار که از شهرستان میان یا کارتن خوابها احداث کنن
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 05 آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۲ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: (04 آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (04 آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: الآن چند دقیقه بدون لباس گرم رفتم تو حیاط و برگشتم.
واقعاً دل نگران کارتنخوابها شدم...
آدم نمیتونه تو این هوا دووم بیاره...
اگه اتفاقی براشون بیفته... 
در این مواقع دولت باید جوابگو باشه
دولت فعلاً در رؤیای سیب و گلابی چیدنه!
تنها کاری که شده اینه که یک شماره تلفن دادن و گفتن در صورت مشاهده افراد کارتنخواب با این شماره تماس بگیرید تا بیایم ببریمشون گرمخونه.
اونوقت تا جائی که من یادمه یه جا تو اینستاگرام یه فیلم از گرمخونه دیدم که یه خانم بی سرپناه با نوزادش تو گرمخونه بود درددل میکرد که روزا اجازه موندن تو گرمخونه رو ندارن و فقط شبا برای خواب اجازه دارن برن اونجا.
اینم نهایت مساعدت مسئولین...
یک ذره فکر نجات این افراد از این وضعیت نیستن...
آدم این چیزا رو که میبینه، دلش میسوزه... چون خودش کاری از دستش برنمیاد و اونائی هم که کاری از دستشون برمیاد اقدامی نمیکنن!
همین شده که همه از ایران فرار می کنند ...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۸ ق.ظ
تخفیف بلک فرای دی به سبک ادمای زرنگ!
اول ۳۰ درصد بکش رو قیمتات بعد بگو ۴۰ درصد تخفیف! نهایتش میشه ۱۰ درصد تخفیف و یه جو روانی برای خرید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - stateless - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۰۶ ق.ظ
بله... اصن شاعر هم میفرماید: "با این و اون نجنگ! فرار کن! فرار!"
اگه اون "همه" نمیتونن مسائل و مشکلاتِ مملکتشون رو حل که هیچ، تاب بیارن، همون بهتر که فرار کنند. ما هم بهشون میگیم به سلامت!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 05 آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۰ ق.ظ
سلام : )
خانوما آقایون!
چند سال اختلاف سنی رو بین زوج و زوجه مناسب می بینند؟ -__-
پ.ن: دلم برای بچه های قدیمی اینجا تنگ شده...آفاق پونه وستا و خیلیای دیگه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 05 آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۰ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: سلام : )
خانوما آقایون!
۳ تا ۶ سال. (حالا دلیل این -___- چیه؟ )
ولی به نظر من اختلاف سنی بیشتر صوری هست. دو نفر با اختلاف سنی صفر هم میتونن همدیگه رو خوشبخت کنن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ب.ظ
خانوما آقایون!
پسر بزرگتر باشه و حداکثر سه سال
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۴۹ ب.ظ
از نشانه های پایان صفر
خانوما آقایون!
جدا از بحث فیزیولوژی، سن عقلی مهم تره. البته سن عقلی و سن تقویمی correlation دارن. بعضیا هستن که هنوز نمیدونن ازدواج چیه و لااقل به جنبه های مهمش فکر نکردن تا حالا یا هنوز خودشون رو نشناختن که بخوان تو شناختشون به آدم کمک کنن. هنوز خواسته هاشون مشخص نیست از زندگی.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - afrooz-OMD - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۲:۴۳ ب.ظ
میگن سه تا هفت سال اختلاف سنی معقولی هست
ولی واقعا اگر کسی که هفت سال ازت کوچیکتره یا هفت سال ازت بزرگتره پیداش بشه و بقیه شرایطش مناسب باشه و حتی خیلی خوب باشه
ته دلت بازم راضی هستی؟
البته فکر میکنم زندگی با دختری که هفت سال کوچیکتره برای آقایون اونقدرا مسئله حادی نباشه تازه به نظر خوب هم میاد( وگرنه اینهمه پسر دهه شصتی نمیرفتن سراغ دخترای کوچولوی ۷۴ای و کوچیکتر)(و جدا از اون سن عقلی که مطرح کردن)
ولی برای یه دختر زندگی با کسی که هفت سال ازش بزرگتره چه حسی داره؟ رضایت بخشه؟
پ.ن: نظر خودمو نمیگم میخوام به جمع بندی برسم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۰ ب.ظ
اونی که ۷ سال بزرگتره خب طبیعتا در حالت کلی بیشتر می فهمه و درک می کنه. خیلی از هم سن و سالای خودمون واقعا بچه هستن. از این نظر شاید خوب باشه. ولی بزرگتر است در فاز ما نیست دنیاش با ما فرق داره. یه بنده خدایی می گفت الان تفاوت نسل ها به چهار سال رسیده. و مورد دیگه اینکه شاید بعدا باعث شه حس و حال مثلا گشت و گذار و ... رو نداشته باشه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - darush12 - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۱ ب.ظ
والا
بستگی به خانم/آقا دارد...گاهی طرف مقابل خانم/آقا از خودش ۷ سال بزرگتر ولی کلی از خودش خوبتر هست(از هر جنبه)....دیدم که میگم!!
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۲:۴۳ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: میگن سه تا هفت سال اختلاف سنی معقولی هست
ولی واقعا اگر کسی که هفت سال ازت کوچیکتره یا هفت سال ازت بزرگتره پیداش بشه و بقیه شرایطش مناسب باشه و حتی خیلی خوب باشه
ته دلت بازم راضی هستی؟
البته فکر میکنم زندگی با دختری که هفت سال کوچیکتره برای آقایون اونقدرا مسئله حادی نباشه تازه به نظر خوب هم میاد( وگرنه اینهمه پسر دهه شصتی نمیرفتن سراغ دخترای کوچولوی ۷۴ای و کوچیکتر)(و جدا از اون سن عقلی که مطرح کردن)
ولی برای یه دختر زندگی با کسی که هفت سال ازش بزرگتره چه حسی داره؟ رضایت بخشه؟
پ.ن: نظر خودمو نمیگم میخوام به جمع بندی برسم
نه "اینکه برای آقایون کوچک بودن همسرشون مسئله حادی نیست" خیلی عمومیت نداره.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - moslem73421 - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۱ ب.ظ
.....
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۷ ب.ظ
اگه بخواهیم قوانین نیم فاصله رو رعایت کنیم، «مبتنی بر اجرا» رو چجوری باید بنویسیم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: اگه بخواهیم قوانین نیم فاصله رو رعایت کنیم، «مبتنی بر اجرا» رو چجوری باید بنویسیم؟
بنظرم هر سه تا کلمه را باید فاصله کامل گذاشت بینشون. نیم فاصله برای مثلا کلماتی مثلا "می شود " یا "داده است" هست
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 05 آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۵۱ ب.ظ
در رابطه با ازدواج تایپیکی جدا وجود دارد بهتر است اونجا این صحبت ها شود .
|