RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - farazin - 15 اسفند ۱۳۹۰۱۲:۴۶ ق.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:
(15 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: من که دیگه منفی دادن ها برام عادی شده برای بقیه هم بهتره عادی بشه.هستند ادمهایی که اگر نشون بدیم ناراحت شدیم باعث بدتر شدن عملشون میشه.این عکس العملهاخوراکشونه و دوست دارن اذیت کنند و یه جایی رو به هم بریزن و تو جامعه آشفتگی بوجود بیارن.
تو بخش درسی یه نفر به همه منفی داده بود . بخش درسی که دیگه منفی دادن نداره اونم از نفر اول به آخر . البته من اونجا ارسالی نداشتم که بخاطر خودم بگم ، اما این کار صحیح نیست احتمالا اون بنده خدا از چیزی ناراحت بوده والا در حالت عادی قطعا اینجوری نیست
اینجام یکی از بالا تا پایین به همه پستها منفی داده...پست من هیچی ولی تو بعضی پست های واقعا جمله های قشنگی نوشته بودن
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alidata - 15 اسفند ۱۳۹۰۱۲:۴۹ ق.ظ
نظر من به شما نزدیک تر است : دی
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۵ اسفند ۱۳۹۰۰۱:۱۰ ق.ظ
شما از اقا ساسان خبر دارید؟ حالشون خوبه؟
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - - rasool - - 15 اسفند ۱۳۹۰۰۱:۲۳ ق.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: حالشون خوبه؟
ان شاء الله که سلامتند.
(۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ)mehan نوشته شده توسط: خیلی خیلی التماس دعا
الهی ، چه کسی الله گفت و لبیک نشنید!
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 15 اسفند ۱۳۹۰۰۱:۲۸ ق.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: شما از اقا ساسان خبر دارید؟ حالشون خوبه؟
منم خیلی نگرانشونم!سابقه نداشته انقدر طولانی غیبت کنن!یعنی هیچ کس نیست که ازشون خبر داشته باشه؟
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۵ اسفند ۱۳۹۰۱۲:۳۷ ب.ظ
مثل این که یکی از دوستان از اقا ساسان خبر داشتند و خدا رو شکر حالشون خوبه. ان شالله که هر جا هستند موفق باشید .
مهم نیست چه سنی داری هنگام سلام کردن مادرت را در آغوش بگیر.
-------------
هیچوقت به کسی که غم سنگینی دارد نگو " می دانم چه حالی داری " چون در واقع نمی دانی.
-------
یادت باشد گاهی اوقات بدست نیاوردن آنچه می خواهی نوعی شانس و اقبال است.
-----------
وقتی از تو سوالی را پرسیدند که نمی خواستی جوابش را بدهی، لبخند بزن و بگو: "برای چه می خواهید بدانید؟"
-----------
شغلی را انتخاب کن که روحت را هم به اندازه حساب بانکی ات غنی سازد.
------------
هر وقت فرصت کردی دست فرزندانت را در دست بگیر. به زودی زمانی خواهد رسید که او اجازه این کار را به تو نخواهد داد.
------------
هیچوقت در محل کار درمورد مشکلات خانوادگی ات صحبت نکن.
---------------
طوری زندگی کن که هر وقت فرزندانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.
----------
هنگام بازی با بچه ها بگذار تا آنها برنده شوند.
-------------
فروتن باش، پیش از آنکه تو به دنیا بیایی خیلی از کارها انجام شده بود.
------------------
"فراموش نکن که خوشبختی به سراغ کسانی می رود که برای رسیدن به آن تلاش می کنند."
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - siamakhoudarzi - 15 اسفند ۱۳۹۰۰۱:۵۰ ب.ظ
به نام نامی دوست که هرچه هست و نیست از اوست سلاممممممممممممم به همه
آقا منفی بدن چی میشه؟! که باعث میشه دلتون پرشه و ناراحت شه ، بگید به من منفی بدن ، من تازه اومدم به جمعتون ولی یه چیزی از همون اول برام جالب بود یه حس رقابت بین کاربرا که هم خوبه هم بد ولی من که شیرازی ام حال و حوصله شو ندارم با شما رقابت کنم ، ولی خودتونو درگیر این القاب و این رتبه ها نکنید ... مهم هم نیس خیلی به نظر من ، مهم چیزای دیگه اس ... مهم اینه که الان کفاشیان دوباره داشه رییس فدراسیون فوتبال میشه
راستی من موضوع کلی بحث و نمیدونم بگید منم یه کم جنجال کنم
در پناه حق شاد و پاک و سالم و سلامت باشید
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Lantern - 15 اسفند ۱۳۹۰۰۳:۵۲ ب.ظ
-پدر بزرگ، درباره چه مینویسید؟
- درباره تو پسرم، اما مهمتر از آنچه مینویسم، مدادی است که با آن مینویسم. میخواهم وقتی بزرگ شدی، مثل این مداد بشوی.
پسرک با تعجب به مداد نگاه کرد و چیز خاصی در آن ندید:
- اما این هم مثل بقیه مدادهایی است که دیدهام!
پدربزرگ گفت: بستگی دارد چطور به آن نگاه کنی، در این مداد پنج صفت هست که اگر به دستشان بیاوری، برای تمام عمرت با دنیا به آرامش میرسی.
صفت اول: میتوانی کارهای بزرگ کنی، اما هرگز نباید فراموش کنی که دستی وجود دارد که هر حرکت تو را هدایت میکند. اسم این دست خداست، او همیشه باید تو را در مسیر ارادهاش حرکت دهد.
صفت دوم: باید گاهی از آنچه مینویسی دست بکشی و از مدادتراش استفاده کنی. این باعث میشود مداد کمی رنج بکشد اما آخر کار،نوکش تیزتر میشود (و اثری که از خود به جا میگذارد ظریفتر و باریکتر)پس بدان که باید رنجهایی را تحمل کنی، چرا که این رنج باعث میشود انسان بهتری شوی.
صفت سوم: مداد همیشه اجازه میدهد برای پاک کردن یک اشتباه، از پاککن استفاده کنیم. بدان که تصحیح یک کار خطا، کار بدی نیست، در واقع برای اینکه خودت را در مسیر درست نگهداری، مهم است.
صفت چهارم: چوب یا شکل خارجی مداد مهم نیست، زغالی اهمیت دارد که داخل چوب است. پس همیشه مراقب باش درونت چه خبر است.
و سر انجام پنجمین صفت مداد: همیشه اثری از خود به جا میگذارد. پس بدان هر کار در زندگیات میکنی،ردی به جا میگذارد و سعی کن نسبت به هر کار میکنی، هشیار باشی وبدانی چه میکنی.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Sunshine Off - 15 اسفند ۱۳۹۰۰۵:۰۴ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ)mehan نوشته شده توسط: سلام
خیلی دلم گرفته
یه مشکل بزرگی برام پیش اومده که زندگی مو به هم ریخته
شایدم بزرگ نیست و من اونقدر حقیرم که اونو بزرگ میبینم
ولی به هرحال ،خیلی حالمو گرفته
بچه ها ازتون میخوام برام دعا کنید.
خیلی خیلی التماس دعا
عزیز دلم انشاالله که خداوند به زودی مشکل تورا به شادیها مبدل کندوشادو سرحال باشی.
مشکلات فقط آزمونی است ازطرف خدابرای بندگان خویش پس به اوتوکل کنیدکه داناترین است.
خداوندا فرشتگانت رابه سمت دوستمان بفرست تاهمه باهم برای حل مشکلش دعاکنیم.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 15 اسفند ۱۳۹۰۰۹:۳۷ ب.ظ
من تبلت می خوااااااااااااااام
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - uniquegirl - 15 اسفند ۱۳۹۰۰۹:۵۴ ب.ظ
(۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: من تبلت می خوااااااااااااااام
منم میخوام
اتفاقا امروز ذکر خیرش بود!
میگفتیم اگه قیمت لپ تاب و تبلت و گوشی موبایل، توی ایران، مث همه جای دنیا بود، میتونستم با پولی که برای لپ تاب و گوشیم دادم، هم لپ تاب بخرم (مک بوک ایر) هم گوشی آیفون، هم تبلت
اما افسووووووووس
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - انرژی مثبت - ۱۵ اسفند ۱۳۹۰۱۱:۳۱ ب.ظ
واقعا چقدر تاثیر دیدگاه می تونه مهم باشه و اینجاست که میگن ادم موفق سعی می کنه به همه چیز به چشم یه فرصت نگاه کنه. جالب بود ممنون
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - farazin - 16 اسفند ۱۳۹۰۱۲:۰۶ ق.ظ
عاشق خدام چون اجازه داده عاشقش باشم
عاشق خدام چون تنها کسیه که همیشه حواسش بهم بوده
عاشق خدام چون تنها کسیه که بهم پناه میده
عاشق خدام چون تنها کسیه که همیشه برام وقت داره
عاشق خدام چون تنها کسیه که همیشه بهم لبخند میزنه
عاشق خدام چون تنها کسیه که وقتی میگم تنهام سریع خودشو بهم میرسونه
عاشق خدام چون تنها کسیه که فریادام اذیتش نمیکنه...!!
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - alidata - 16 اسفند ۱۳۹۰۱۲:۴۶ ق.ظ
فقط یه ایرانی اونم از نوع تهرانی می تونه از دود شهر فرار کنه تا بره شمال هوای تازه تنفس کنه، بعد اونجا هی تند تند قلیون بکشه!.. :دی