|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - farazin - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اقا سامان شما چه روزایی کلاس دارید ؟ ما به خوردن یه چیزی تو همون دانشگاه راضی هستیم.
ناهار و شام باشه واسه بعد مراسم
دوستان هماهنگ کنین ما راهمون دوره،سر وقت برسیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: اقا سامان شما چه روزایی کلاس دارید ؟ ما به خوردن یه چیزی تو همون دانشگاه راضی هستیم.
ناهار و شام باشه واسه بعد مراسم
شما که کلا به خوردن راضی هستید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ
ببینید این خانم مسافر کوچولو چطور بحثو منحرف کردند!!!!
اصلا به روی خودشونم نمیارن که بحث از کجا شروع شد!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ببینید این خانم مسافر کوچولو چطور بحثو منحرف کردند!!!!
ای بابا!من بحث و منحرف می کنم یا شما که به خاطر یه ذونه شام همه چیز و میندازین تقصیر من؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ronaldo - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ
انرژی خانم قرار شد اول شما ریاست سلف دانشگاه رو به عهده بگیرید و بعد سرو سامون دادن اونجا بریم یه رستوران هم برا شما بزنیم بذارید اولیش رو تموم کنیم ، بعد بریم سراغ دومیش
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ببینید این خانم مسافر کوچولو چطور بحثو منحرف کردند!!!!
ای بابا!من بحث و منحرف می کنم یا شما که به خاطر یه ذونه شام همه چیز و میندازین تقصیر من؟ 
خدوتون اعتراف کردید که امروز عاشق شدید!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ببینید این خانم مسافر کوچولو چطور بحثو منحرف کردند!!!!
خدوتون اعتراف کردید که امروز عاشق شدید!
ای بابا!من کی اعتراف کردم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - farazin - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ببینید این خانم مسافر کوچولو چطور بحثو منحرف کردند!!!!
خانوم mosaferkuchulu الان داشتم یه مطلب در مورد علایم عاشق شدن می خوندم،به این حرفایی که شما زدین خیلی شبیه بود
منم به نوبه خودم نبه شما تبریک می گم(شام ما هم فراموش نشه)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۴ ق.ظ
دقیقا اینجا:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - farazin - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ق.ظ)ریحانه نوشته شده توسط: (13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: انرژی خانم قرار شد اول شما ریاست سلف دانشگاه رو به عهده بگیرید و بعد سرو سامون دادن اونجا بریم یه رستوران هم برا شما بزنیم بذارید اولیش رو تموم کنیم ، بعد بریم سراغ دومیش 
فک کن، تو عروسی بچه ها رونالدو هم باشه اونوقت میگن بابا چیکار کردن که رونالدو اومده عروسیشون!
حالا فک کنین رونالدو اون پسر مشکوکشم بیاره...دیگه واویلا می شههه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ق.ظ
نوشته ی من"همین روزها ....شاید یک صیح...از خواب بیدار شم و بفهمم عاشق شدم... "
این الان کجاش یعنی من عاشق شدم؟؟نوشتم شاید...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ریحانه - ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: نوشته ی من"همین روزها ....شاید یک صیح...از خواب بیدار شم و بفهمم عاشق شدم... "
خب این یعنی زمینه هاش فراهم بوده که اینو گفتی
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mosaferkuchulu - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ق.ظ)ریحانه نوشته شده توسط: (13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۶ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: نوشته ی من"همین روزها ....شاید یک صیح...از خواب بیدار شم و بفهمم عاشق شدم... "
خب این یعنی زمینه هاش فراهم بوده که اینو گفتی
خوب اگر شما زمینه ی ثبت نام تو کنکور براتون فراهم باشه یعنی کنکور قبول می شین؟؟نه لزوما!
اگر زمینه های عاشق شدن فراهم باشه هم لزوما ادم عاشق نمی شه!!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ق.ظ
دیدید جقدر بحثو منحرف کرده بودن. اصلا تابلوه عاشق شدن.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ronaldo - 13 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ق.ظ
دوستان لطف دارن ، عروسی بگیرن ماروهم دعوت کردن حتما میریم خانم مسافر کوچولو مبارک باشه
|