تالار گفتمان مانشت
ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - edfghu - 13 آبان ۱۳۹۴ ۰۵:۳۵ ب.ظ

سلام مبلغ و اجباری بودن یا نبودن آزمون اینترنتی بستگی به نمایندگیتون داره
مجموعاً آزمون های حضوری و اینترنتی با ۵۰ درصد تخفیف ۴۰۵ تومنه
فقط آزمون حضوری با ۵۰ درصد تخفیف ۳۷۰ تومن

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - edfghu - 13 آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ

سلام
خیلی از دوستان میل زدند و پرسیدند که آیا توو رشته های دیگم میشه شرکت کرد و ازین تخفیف استفاده کرد یا نه؟
بله دوستان از هر رشته ای و از هر کجای ایران باشید شامل این تخفیف میشید.
سوالای بیشترتونو اینجا بپرسید:
Mirshafieimohsen@gmail.com
موفق و پیروز باشید.

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - faezeh.a - 14 آبان ۱۳۹۴ ۰۷:۲۳ ب.ظ

سلام
هنوز مهلت هست واسه ثبت نام یا تموم شده؟

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - edfghu - 14 آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ

سلام هنوز مهلت هست.
کسایی که تا بیستم درخواستشونو واسم بفرستند از تخفیف ۵۰ درصد ثبت نام برخوردار میشند.
بعد این تاریخ هم پیگیرم که اگر بشه شامل تخفیف ۵۰ درصد شند اما تا بیستم آبان فعلا قطعیه.
پاینده باشید.

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - edfghu - 16 آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ب.ظ

خانم ها بابایی, اسدی, ملکی, نوذری ,قربانی, حسنی, عابدینی, بزرگی عباس نژاد, صدیقی , فیاضی و آقایان عبدالهی , مالک ,خمری ,انتظاری کرمی, قنبری , میل هاتون بهم رسید و پاسخ داده شد لطفا چک کنید.
ممنون

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - atefeh1992 - 20 آبان ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷ ب.ظ

(۱۶ آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ب.ظ)edfghu نوشته شده توسط:  خانم ها بابایی, اسدی, ملکی, نوذری ,قربانی, حسنی, عابدینی, بزرگی عباس نژاد, صدیقی , فیاضی و آقایان عبدالهی , مالک ,خمری ,انتظاری کرمی, قنبری , میل هاتون بهم رسید و پاسخ داده شد لطفا چک کنید.
ممنون

سلام من چند بار مشخصاتمو براتون ارسال کردم ولی اسمم اینجا نیست

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - edfghu - 20 آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۰۵ ب.ظ

سلام مشخصاتتونو بفرستید به mohsenmirshafiei@yahoo.com

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - png - 21 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۰۱ ب.ظ

سلام
من بهتون ایمیل فرستادم. کی پاسخ میدید؟ از کجا مطمئن شیم که ثبت نام میشیم یا نه؟
امروز ۲۱ آبان ۹۴ . من میتونم به گروهتون بپیوندم؟

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - edfghu - 23 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ ق.ظ

سلام دیگه تاریخ مهم نیست فقط در نظر داشته باشید ۶ام آذر آزمون شروع میشه.
تمام ایمیل ها یا با میل یا تلفن پاسخ داده میشه.

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - shokofe.na - 25 آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ ب.ظ

سلام یه سوال داشتم الانم میشه ثبت نام گروهی انجام داد؟

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - edfghu - 26 آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۰۲ ق.ظ

سلام بله میشه.
میل و شماره تماسم هست. مشخصاتتونو بفرستید.

ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - v.i.d.a - 26 آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۴۸ ب.ظ

سلام.
من پشیمونم از اینکه مدرسان شرکت کردم . دوستانه توصیه میکنم قبل از اینکه ثبت نام کنید خوب تحقیق کنید.

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - Fot30 - 26 آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ ب.ظ

(۲۶ آبان ۱۳۹۴ ۰۹:۴۸ ب.ظ)v.i.d.a نوشته شده توسط:  سلام.
من پشیمونم از اینکه مدرسان شرکت کردم . دوستانه توصیه میکنم قبل از اینکه ثبت نام کنید خوب تحقیق کنید.

برا چی؟

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - edfghu - 27 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ب.ظ

خب دلیلشم بگو که مام بدونیم!
خوب تحقیق کنیم یعنی چی؟!

RE: ثبت نام گروهی آزمونهای آزمایشی مدرسان شریف مخصوص اعضای مانشت سال ۹۵ - ali2112 - 13 آذر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ ب.ظ

با سلام
قیطان زاده هستم.
من الان عضو شدم.براتون هم ایمیل فرستادم برای ثبت نان گروهی آزمون های مدرسان شریف.
چند نفر در لیست هستند الان؟[/size]