|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۱ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: کال آف؟! کال آف کلنز؟!
اینو بلد نیستم! 
دقت بشه این یعنی فیفا رو بلد هستم الان! 
خب یه چندتا پست فوتبالی بذارید من چارتا اسم یاد بگیرم؛ مثلا بتونم تیم انتخاب کنم و بازیکنا رو بشناسم 
کال آف دیوتی.
شما ریال یا بارسا رو انتخاب کنید. همیشه هم سرعت رو نگیرید که بازیکن ها آخر بازی براشون جون بمونه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۸ ق.ظ
سلام
کدوم isp سرعت رایگان شبانش بیشتره گفتین؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۹ ب.ظ
.....
Sent from my galaxy note 4 using Tapatalk
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ب.ظ
سلام 
عیدتون مبارک 
نماز روزه هاتون قبول 
چرا شبکه عصبی اینقدر سخته ... راه حلی واسم ندارید بتونم خوب بفهممش!
ارائه دادن سخت ترین کار دنیاست!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pezhman.m-AI - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۳۰ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام 
عیدتون مبارک 
نماز روزه هاتون قبول 
سلام همین الان نمره شبکه عصبی ام اومد؛ خودمو آماده کرده بودم که ترم بعد بردارمش؛ ولی خداروشکر پاس شد
ارائه تون چیه؟ من مطالب و سرفصل زیاد دارم. شاید بتونم کمکتون کنم.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۳۰ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: (17 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام 
عیدتون مبارک 
نماز روزه هاتون قبول 
سلام همین الان نمره شبکه عصبی ام اومد؛ خودمو آماده کرده بودم که ترم بعد بردارمش؛ ولی خداروشکر پاس شد
ارائه تون چیه؟ من مطالب و سرفصل زیاد دارم. شاید بتونم کمکتون کنم.
چه خوب ... تبریک  واقعا یکی از درس ها فوق مشکل هست این درس .
دارم سمینار تهیه می کنم و موضوع هم، موضوع پایان نامم هست که می خوام ببرم روی فاز شبکه عصبی و الگوریتم های بهینه. منتهی توی سمینار از ما پیاده سازی خواسته شده و الان دارم با متلب داده هام رو پیاده سازی می کنم. این درس رو هم نداشتم چون ما نرم هستیم ولی خب مباحث جالب و پرباری هستند که دارم به اون سمت می رم ولی حمایت ازم کمه دوستام که دیگه نگو بعضی وقتا واقعا کم می یارم. 
در کل یک جزوه راحت و به زبان ساده کل شبکه عصبی و موارد مربوطه بهش رو توضیح بده .. من فعلا باید در این سمت کار کنم ببینم کدوم یکی از (rbf-svm-mlp) اینها به درد کار من میخوره ولی هر چه می خونم کمتر متوجه میشم و در کل مطالب سخته!
ممنون میشم بهم کمک کنید. و اصلا بگید در کنارش چی بخونم تا متوجه این درس شم. از خیلی ها پرسیدم که میگن شبکه عصبی خودش سخته و چیزی نداره که بگیم باهاش بخون.
من الان دارم آموزش فرادرس رو گوش میدم. یکی دو جزوه هم از نت گرفتم که بدتره و نامفهوم تر.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۱ ب.ظ
شبکه عصبی رو با کانولوشن و کافکا ترکیب کنید یادگیری عمیق متولد می شود دست اخرم با مدرک ارشد باید سی دی ویندوز ۱۰ رایت کنیم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: چرا شبکه عصبی اینقدر سخته ... 
شبکه عصبی که خیعععلی راحته. توی R اعظم با یه دستور ساده ی nnetar پیاده سازی میشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۷ ب.ظ
هر درسی رو آدم بخواد بدون پیش نیاز یاد بگیره سخته والا اگر یک نفری به مباحث ریاضی یک و دو ، جبر خطی و آمار و احتمال و اینا رو خوب مسلط باشه و یک کتاب شبکه عصبی رو شروع به خوندن کنه دلیلی نداره جاییشو نفهمه. متاسفانه ما کامپیوتریا یهویی افتادیم توی رشته هوش که هیچ ربطی به درسای کارشناسیمون نداشته و اینطور شده!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fo-eng - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۱ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: شبکه عصبی رو با کانولوشن و کافکا ترکیب کنید یادگیری عمیق متولد می شود دست اخرم با مدرک ارشد باید سی دی ویندوز ۱۰ رایت کنیم

پیشنهاد بهتر اینه که پایان نامه واسه بقیه بنویسیم ... میگن سه و نیم میلیون پول هر پایان نامه است، سودش خوبه!! 
(۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: (17 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: چرا شبکه عصبی اینقدر سخته ... 
شبکه عصبی که خیعععلی راحته. توی R اعظم با یه دستور ساده ی nnetar پیاده سازی میشه 
من با متلب کار می کنم سخته 
(۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۷ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: هر درسی رو آدم بخواد بدون پیش نیاز یاد بگیره سخته والا اگر یک نفری به مباحث ریاضی یک و دو ، جبر خطی و آمار و احتمال و اینا رو خوب مسلط باشه و یک کتاب شبکه عصبی رو شروع به خوندن کنه دلیلی نداره جاییشو نفهمه. متاسفانه ما کامپیوتریا یهویی افتادیم توی رشته هوش که هیچ ربطی به درسای کارشناسیمون نداشته و اینطور شده!!
واقعا ... هم سخته و هم ترس داره 
من مشکلم همین جبر خطی هست. هر چی این بنده خدا داره میگه همین جبر خطی توشته منم نمی فهمم چی میگه! 
خدا به خیر بگذرونه ... 
بچه هایی که پایان نامه ارائه دادید!! نترسیدید عایا؟ من هر شب دارم خواب می بینم چطور جلو اون پروفسوره باید اینا رو بگم ... سوالاش چیه!! خدایا بازم به خیر بگذرون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۲ ب.ظ
نظرسنجی سایت تابناک
[attachment=20315]
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۸ ب.ظ
البته خیلیم نمیشه به این نظر سنجی ها اعتماد کرد میشه تا بی نهایت بری رای بدی یه کم دستکاری می خواد یا روشای دیگه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: الیته خیلیم نمیشه به این نظر سنجی ها اعتماد کرد میشه تا بی نهایت بری رای بدی یه کم دستکاری می خواد یا روشای دیگه
بر اساس آیپی فقط یک بار میتونی رأی بدی و فکر نمیکنم این نظرسنجی در اون حد حیاتی باشه که کسی بخواد اسکریپت بنویسه و آیپیهای مختلف بگیره. ضمناً خودشون هم به هر حال ساز و کاری دارند و اگر مشکوک بود میتونند آیپیهای غیرایرانی رو غربال کنند و حداقل من که بلد نیستم آیپی ایرانی مختلف بگیرم (برای مثبت منفیهای کامنتها در شرایط مشکوک این کار یعنی غربالگری رو انجام دادند و در سایتشون هم گفتند).
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - barca - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۵۷ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: بر اساس آیپی فقط یک بار میتونی رأی بدی و فکر نمیکنم این نظرسنجی در اون حد حیاتی باشه که کسی بخواد اسکریپت بنویسه و آیپیهای مختلف بگیره. ضمناً خودشون هم به هر حال ساز و کاری دارند و اگر مشکوک بود میتونند آیپیهای غیرایرانی رو غربال کنند و حداقل من که بلد نیستم آیپی ایرانی مختلف بگیرم (برای مثبت منفیهای کامنتها در شرایط مشکوک این کار یعنی غربالگری رو انجام دادند و در سایتشون هم گفتند).
بر اساس ای پی نیست هر چی دلت می خواد میشه رای داد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - jazana - 17 تیر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۷ ب.ظ
به شمام نرم افزار زنگ میزنه تبلیغ می کنه؟
امیدوارم پول تلفن شان میلیونی بشه و یک ریالم فروش نکنن
|