اگه قرار بود ارشد نخونین از استعدادتون تو چه کاری استفاده میکردید؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
اگه قرار بود ارشد نخونین از استعدادتون تو چه کاری استفاده میکردید؟ - alirrrrrr - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ
اگه بحث فقط به دوست داشتنه،که دوست داشتم برنامه نویس بازی های سه بعدی باشم.اما بحث اگه به واقعیته،که برنامه نویسی رو ادامه میدادم توی زمینه وب و برنامه نویسی موبایل |
RE: اگه قرار بود ارشد نخونین از استعدادتون تو چه کاری استفاده میکردید؟ - hashyeh - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ
عاشق عکاسی و کارگردانی بودم...هستم...خواهم بود البته از کو چکی دوست داشتم نخست وزیر بشم ولی بعد که بزرگ شدم دیدم ایران نخست وزیر نداره ولی الان یه بوهایی میاد !!! اینو صد در صد با اطمینان میگم بعد از ارشد شبکه میخام برم دانشگاه علامه فلسفه بخونم |
اگه قرار بود ارشد نخونین از استعدادتون تو چه کاری استفاده میکردید؟ - banou - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ)hashyeh نوشته شده توسط: اینو صد در صد با اطمینان میگم بعد از ارشد شبکه میخام برم دانشگاه علامه فلسفه بخونمit's perfect. |
اگه قرار بود ارشد نخونین از استعدادتون تو چه کاری استفاده میکردید؟ - mohammad_13690 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ق.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: فیلم سازی (۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ)Andrew S.Tanenbaum نوشته شده توسط: یه کار خوب پیدا میکردم.در کنارش وارد دنیای ریاضیات و فیزیک جدید میشدم.به شدت به این دو زمینه علاقه مندم.متاسفانه اشتباهی افتادم تو کامپیوتر. (۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط: منم زبان انگلیسیم رو ادامه میدادم و مترجم میشدم ( کتاب ترجمه میکردم). فیلم سازی فیزیک جدید مترجم نویسندگی (همه رقم) علوم اسلامی ... حیف که یه عمر بیشتر نداریم |
اگه قرار بود ارشد نخونین از استعدادتون تو چه کاری استفاده میکردید؟ - Maryam-X - 17 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ
یه کار خارق العاده فنی می کردم!!! از اون کارهایی که ساعتها باید تو اتاق فکر بشینی و روش کار کنی.... |
RE: اگه قرار بود ارشد نخونین از استعدادتون تو چه کاری استفاده میکردید؟ - RadMan - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ
خب چیکار؟ بگو من برم دنبالش!!! اگه موفق شدم همه مانشتی ها رو استخدام میکنم!!!!!!!!!! |
اگه قرار بود ارشد نخونین از استعدادتون تو چه کاری استفاده میکردید؟ - هاتف - ۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ
صافکاری! طرف ۴ تا چکُش زد ۲۰ دقیقه، با کُلی منت و دلش برام سوخت و خودمو شبیه بچه گربه کردم، ۲۰ تومن گرفت! شایدم تعویض روغنی |
RE: اگه قرار بود ارشد نخونین از استعدادتون تو چه کاری استفاده میکردید؟ - RadMan - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۶ ب.ظ
پس من با این حساب میرم سراغ همون کتابام ، ابنجوری بهتره، وقتی ایده ای واسه کسب و کار ندارم پس درس بهتره نه؟! |