ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - نسخهی قابل چاپ |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - egm1176 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ
من که مطمئنم قبول نمی شم! راحت می خوابم ولی انشا الله همگی نتیجه خوبی بگیرید... |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - mhkpnu - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ
من که امشب قراره به ۲ مسیر پیش روی خودم فکر کنم،۱-قبولی کنکور و ادامه درس،۲-کار و شروع زندگی شاید خیلی شباهتی به هم نداشته باشن،ولی مقایسش جالبه |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - مازیار صفایی - ۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ
من منتظر معجزم.... بهش اعتقاد دارم عجیب.... |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - bbc_sh - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: من امروز با وجود خستگیه زیاد هنوزم نتونستم بخوابم (شیراز که خوبه استرس نداره ، خیلی هم دلت بخواد بیای شهر ما ، ما از خدامونه دانشگاه شیراز قبول شیم ، که نمیشیم ، باید بریم مجازیش |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - Parva - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ق.ظ
برای تک به تک دوستان آرزوی موفقیت دارم، امیدوارم فردا براتون روز خاطره انگیزی باشه . |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - esi - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ق.ظ
نتایج رو ببینید با آرزوی موفقیت و خبرای خوش شیرینی ما یادتون نره |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - _MAjid_ - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ق.ظ
با ۴۳ هوش شریف قبول شدم خدارو شکر فکر نمیکردم قبول بشم،یعنی شریف قبول بشم |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - mamani - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ
وای میخوام بدونم هرکی کجا قبول شده؟؟ |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - hosna66 - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ق.ظ
مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات دانشگته تهران... خدایا شکرت...:* |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - arixooo - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ق.ظ
آی تی تهران---روزانه....نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - prosperous - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ق.ظ
من مجازی شهید بهشتی اما اصلا دوست ندارم، میخونم واسه سال بعد |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - انرژی مثبت - ۱۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ق.ظ
دوستان عزیز ممنون می شم اگر رتبه و محل قبولی رو در بخش مربوط به نتایج ارشد مانشتی ۹۱ با توجه به رشته امتحانی ذکر کنید با تشکر ادرس زیر : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - majidjan - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ
دوستان دوستان من از کجا میدونستم با رتبه ۵۷۶ هر کجا رو بزنم قبول میشم ؟؟!!!! حالا من خوشحال باشم یا ناراحت؟؟ از انتخاب اول ام قبول شدم انتخاب ۱ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دانشگاه اصفهان امنیت اطلاعات چرا تبریز زو اول نزدم!!!!!! ولی فعلا که خوشحالم |
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - mmsaeed - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ
با ۲۱۹ دانشگاه صنعتی شیراز نرم آوردم |
سوال - FAHIMEH2010 - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ)majidjan نوشته شده توسط: دوستان دوستانشما سهمیه شاگرد اولی داشتین؟ |