تالار گفتمان مانشت
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - egm1176 - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ

من که مطمئنم قبول نمی شم!
راحت می خوابم Smile
ولی انشا الله همگی نتیجه خوبی بگیرید...

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - mhkpnu - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ

من که امشب قراره به ۲ مسیر پیش روی خودم فکر کنم،۱-قبولی کنکور و ادامه درس،۲-کار و شروع زندگی
شاید خیلی شباهتی به هم نداشته باشن،ولی مقایسش جالبه

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - مازیار صفایی - ۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ

من منتظر معجزم.... بهش اعتقاد دارم عجیب.... Big Grin

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - bbc_sh - 11 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط:  من امروز با وجود خستگیه زیاد هنوزم نتونستم بخوابم Sad(
استرس خیلی بدی دارم Sad(
نمی دونم اگه فردوسی قبول نشم و شیراز یا اصفهان قبول شم باید خوشحال باشم یا نه Sad
من دوس دارم فردوس قبول شم
استرسم هم واسه همینه
خب شایدم تهران قبول شمSad ولی نه تهران نمی شم
شیراز که خوبه استرس نداره ، خیلی‌ هم دلت بخواد بیای‌ شهر ما Sleepy ، ما از خدامونه دانشگاه شیراز قبول شیم ، که نمیشیم Confused ، باید بریم مجازیش Big GrinBig GrinBig Grin

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - Parva - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ق.ظ

برای تک به تک دوستان آرزوی موفقیت دارم، امیدوارم فردا براتون روز خاطره انگیزی باشه .

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - esi - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ق.ظ

نتایج رو ببینید
با آرزوی موفقیت و خبرای خوش
شیرینی ما یادتون نره

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - _MAjid_ - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ق.ظ

با ۴۳ هوش شریف قبول شدم خدارو شکر Smile فکر نمیکردم قبول بشم،یعنی شریف قبول بشم Smile

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - mamani - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ق.ظ

وای میخوام بدونم هرکی کجا قبول شده؟؟

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - hosna66 - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ق.ظ

مجموعه مهندسی فناوری اطلاعات دانشگته تهران...
خدایا شکرت...:*

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - arixooo - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ق.ظ

آی تی تهران---روزانه....نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - prosperous - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ق.ظ

من مجازی شهید بهشتی
اما اصلا دوست ندارم، میخونم واسه سال بعد

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - انرژی مثبت - ۱۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ق.ظ

دوستان عزیز
ممنون می شم اگر رتبه و محل قبولی رو در بخش مربوط به نتایج ارشد مانشتی ۹۱ با توجه به رشته امتحانی ذکر کنید با تشکر

ادرس زیر :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - majidjan - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ

دوستان دوستان
من از کجا میدونستم با رتبه ۵۷۶ هر کجا رو بزنم قبول میشم ؟؟!!!!
حالا من خوشحال باشم یا ناراحت؟؟
از انتخاب اول ام قبول شدم انتخاب ۱ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دانشگاه اصفهان امنیت اطلاعات
چرا تبریز زو اول نزدم!!!!!!
ولی فعلا که خوشحالم

ساعاتی قبل و بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -"کنکور عزیز! هر چه می خواهد دل .. " - mmsaeed - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ق.ظ

با ۲۱۹ دانشگاه صنعتی شیراز نرم آوردم

سوال - FAHIMEH2010 - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ

(۱۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ)majidjan نوشته شده توسط:  دوستان دوستان
من از کجا میدونستم با رتبه ۵۷۶ هر کجا رو بزنم قبول میشم ؟؟!!!!
حالا من خوشحال باشم یا ناراحت؟؟
از انتخاب اول ام قبول شدم انتخاب ۱ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دانشگاه اصفهان امنیت اطلاعات
چرا تبریز زو اول نزدم!!!!!!
ولی فعلا که خوشحالم
شما سهمیه شاگرد اولی داشتین؟