![]() |
کدام یکی ؟ سیستم عامل مقسمی یا سیستم عامل موسوی طیبی (پوران پژوهش) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
کدام یکی ؟ سیستم عامل مقسمی یا سیستم عامل موسوی طیبی (پوران پژوهش) - Happiness.72 - 29 مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۰ ق.ظ
پارسه برای درک و پوران برای دوره |
RE: کدام یکی ؟ سیستم عامل مقسمی یا سیستم عامل موسوی طیبی (پوران پژوهش) - دختر مهربان - ۱۲ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۵۴ ق.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۰ ق.ظ)Codd نوشته شده توسط: پارسه برای درک و پوران برای دوره با سلام خدمت دوستان بزرگوار من سیستم عامل دکتر حقیقت رو میخونم و صداهاشو گوش میدم از قرار برای فصل سه مبحث نخ LWP دو صفحه اضافه شده که ایشون به آخر کتاب چاپ جدید اضافه کردن یعنی دوصفحه به انتهای آزمون سال ۹۳ اضافه شده که درس و شکل هستش و متاسفانه من توی این چاپ از کتابم ندارم. ممنون میشم دوستانی که دارن تصویر این دو صفحه رو بگذارند |
کدام یکی ؟ سیستم عامل مقسمی یا سیستم عامل موسوی طیبی (پوران پژوهش) - دختر مهربان - ۱۶ آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۵۹ ب.ظ
لینک دانلود صفحات ۵۰۰ تا ۵۱۵ سیستم عامل مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: کدام یکی ؟ سیستم عامل مقسمی یا سیستم عامل موسوی طیبی (پوران پژوهش) - bf92149026 - 08 دى ۱۳۹۶ ۰۵:۵۸ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: من سیستم عامل مقسمی رو داشتم اما اون رو نخوندم چون تعریفی ازش نشنیده بودم و حتی گفته بودن که تعدا د غلط هاش زیاده البته کتابی که من داشتم مربوط به چاپ سال ۸۶-۸۷ میشد و من هم خودم نخوندم ببینم که غلط داره یا نه فقط بر اساس شنیده هایی که میدونستم گداشتمش کنار و نخوندم.سلام من برای کنکور ارشد کتاب سیستم عامل پوران خریدم اما خیلی زیاده حجمش ، به نظرم نمیتونم تمومش کنم ، از اونجایی که برای نرم افزار فقط ۳ تا سوال از سیستم عامل میتونید راهنماییم کنه که کدوم فصل ها رو بخونم کافیه . ممنون |
RE: کدام یکی ؟ سیستم عامل مقسمی یا سیستم عامل موسوی طیبی (پوران پژوهش) - Milad_Hosseini - 08 دى ۱۳۹۶ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۰۸ دى ۱۳۹۶ ۰۵:۵۸ ب.ظ)bf92149026 نوشته شده توسط:(04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ق.ظ)homa نوشته شده توسط: من سیستم عامل مقسمی رو داشتم اما اون رو نخوندم چون تعریفی ازش نشنیده بودم و حتی گفته بودن که تعدا د غلط هاش زیاده البته کتابی که من داشتم مربوط به چاپ سال ۸۶-۸۷ میشد و من هم خودم نخوندم ببینم که غلط داره یا نه فقط بر اساس شنیده هایی که میدونستم گداشتمش کنار و نخوندم.سلام من برای کنکور ارشد کتاب سیستم عامل پوران خریدم اما خیلی زیاده حجمش ، به نظرم نمیتونم تمومش کنم ، از اونجایی که برای نرم افزار فقط ۳ تا سوال از سیستم عامل میتونید راهنماییم کنه که کدوم فصل ها رو بخونم کافیه . مهمترین فصل های سیستم عامل فصل فرآیندها و الگوریتم زمانبندی و اینا هست و فصل مدیریت حافظه و الگوریتم paging و حافظه مجازی و اینا...در کل سخته سیستم عامل...ابن دو فصل هم بسیار سنگین و وقت گیره...خیلی وقت نذار روش به نظرم...اگر سواله راحت و متوسط بیاد همه میزنن ولی اگه سخت بیاد خود سیلبرشاتس و تتنبام و استالینگز هم بیان نمیتونن سر جلسه کنکور (اونم به عنوان آخرین درس مشترک ) با اون همه فشار و استرس جواب بدن...اینقدر دیگه دارن خلاقیت به خرج میدن توی طرح سوالای سیستم که اصن قابل حل شدن نیست اخیرا..خودشونم نمیفهمن چی سوال طرح کردن..کلن سه تا سوال میاد و کل سیستم هم ۷ فصل هست...طراح میخواد هر ۷ تا فصل رو جای بده توی این سه چهارتا سوال ![]() ![]() ![]() |
کدام یکی ؟ سیستم عامل مقسمی یا سیستم عامل موسوی طیبی (پوران پژوهش) - نازین - ۰۹ دى ۱۳۹۶ ۰۳:۴۴ ق.ظ
سیستم عامل پارسه رو من خوندم ۱۰۰ زده بودم |
کدام یکی ؟ سیستم عامل مقسمی یا سیستم عامل موسوی طیبی (پوران پژوهش) - bf92149026 - 15 دى ۱۳۹۶ ۰۹:۴۹ ق.ظ
من کتاب پوران دارم از مهندس موسوی بنظرم خیلی خوبه ، در ضمن اول کتاب پوران دکتر حقیقت گفته این کتاب مورد تایید بنده می باشد |
کدام یکی ؟ سیستم عامل مقسمی یا سیستم عامل موسوی طیبی (پوران پژوهش) - agha_Yahya - 23 فروردین ۱۳۹۷ ۰۲:۱۸ ب.ظ
کتاب پارسه خیلی سخت توضیح داده |