حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - نسخهی قابل چاپ |
حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - samira.it - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ
وای خیلی تاپیک باحالی زدین با سازمان سنجش مقایسه کنیم نتایج هر کی نزدیک بود بهش جایزه بدین:دی جایزه شم استخدام در سازمان سنجشه |
حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - ghaderiyaser - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ
۴۰ درصد امیرکبیر ۶۰ درصد علم و صنعت |
حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - morelo - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ب.ظ
من که اصلا استرس ندارم هر چی خیرشه، شهید بهشتی نشه، علم و صنعت |
حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - hosseini25 - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ب.ظ
۱۲%علم و صنعت(تجارت) ۳۵% خواجه نصیر(تجارت) ۲۰%اصفهان(تجارت) ۱۵%تربیت مدرس(سیستم های تکنولوزی اطلاعات) ۱۵%ایتی پزشکی دانشگاه تهران ۳%ارومیه ایتی (که امیدوارم به اینجا نرسه و بشه ۰%) خودم دوست دارم علم وصنعت بیارم ولی بعیده |
حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - hamid.adldoost - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ
من : ۱۰% شبانه تهران (علوم) ۱۰% شبانه امیرکبیر (علوم) ۱۰% شبانه هوش خواجه نصیر ۳۰% روزانه هوش مصنوعی خوارزمی ۱۰% روزانه شیراز + اصفهان هوش مصنوعی ۱۵% شبانه شیراز هوش مصنوعی ۱۵% روزانه تبریز هوش مصنوعی اما خودم دوس دارم نرم افزار شریف بیارم ) |
RE: حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - Marcel - 06 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ق.ظ
۵% فردوسی ۹۵% هیچ جا ! |
RE: حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - neilabak - 07 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ
همدان یا مجازی! |
حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - bbc_sh - 07 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۴۸ ب.ظ
۱۰۰% مجازی شیراز |
حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - ahoo_vahshi93 - 08 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ
خودم که دوس دارم فردوسی (هوش یا نرم ) ولی تهران هم شد راضیم :دی ۲۳۵ نرم - ۲۹۵ هوش |
حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - asghar1 - 08 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۵ ب.ظ
سلام من قبل از اینکه رتبه ها بیاد خواب دیدم که زاهدان قبول شدم خیلی ناراحت بودم رتبه ام اومد شدم ۱۵۶ به احتمال زیاد یا باهنر رو میارم امیدش با خدا |
حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - hamid.adldoost - 08 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ
سلام کسی می دونه پارسال آخرین رتبه شبانه علوم کامپیوتر امیر کبیر (سیستم های هوشمند یا سیستم های کامپیوتری) چند بوده؟ همینطور شبانه علوم کامپیوتر دانشگاه تهران ؟ و به نظرتون میشه با ۱۰۰ ازشون قبول شد؟! ممنون میشم. |
حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - hani89 - 08 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ
من دوست دارم شریف اموزش محور و بیارم ولی فکر میکنم شبانه الزهرا یا روزانه خوارزمی و بیارم |
RE: حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - esi - 08 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط: سلاماز این لینک ها می تونید استفاده کنید : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - somayeh kashefi - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط: سلامبه نظر من احتمال داره با ۱۰۰ شبانه امیرکبیر رو آورد اگه با پارسال یکی باشه ..... چون پارسال با ۹۹ دوست عزیزمون(delta) آورده بود شاید شما جزو آخرین نفرای قبولی این رشته باشین |
RE: حدس میزنید کجا و کدوم دانشگاه قبول بشین ؟ - hamid.adldoost - 09 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ)somayeh kashefi نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ)hamid.adldoost نوشته شده توسط: سلامبه نظر من احتمال داره با ۱۰۰ شبانه امیرکبیر رو آورد اگه با پارسال یکی باشه ..... چون پارسال با ۹۹ دوست عزیزمون(delta) آورده بود شاید شما جزو آخرین نفرای قبولی این رشته باشین بله ؛ اما مساله اینه که امسال رشته ی "مهندس دانش و علوم تصمیم" کلا از علوم کامپیوتر حذف شده (رشته ای که منو به شرکت در علوم کامپیوتر علاقه مند کرد !!!) و این باعث میشه فکر کنم سایر دانشگاه ها زود تر پر بشن |