![]() |
عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - نسخهی قابل چاپ |
RE: عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - Masoud05 - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ق.ظ
عاشقان ، عیدتان مبارک ![]() |
عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - The BesT - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ
بالاخره ماه را دیدن ![]() ![]() ![]() عیدتون مبارک بچه ها....التماس دعا |
RE: عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - ziba_khofte - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ق.ظ
فرازهایی از دعای وداع امام سجاد(ع) با ماه رمضان: بدرود ای بزرگترین ماه خداوند و ای عید اولیای خدا... بدرود ای ماه دست یافتن به آرزوها... بدرود ای یاریگر ما که در برابر شیطان یاریمان دادی... بدرود ای که هنوز فرا نرسیده از آمدنت شادمان بودیم و هنوز رخت برنبسته از رفتنت اندوهناک. * التماس دعا* عید همگی مبارک.نماز روزه هاتون قبول ![]() ![]() |
RE: عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - انرژی مثبت - ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ)Alidousti نوشته شده توسط: بالاخره ماه را دیدنااااااااااا چقدر خوشحالیشون زیاده ![]() |
RE: عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - The BesT - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:(29 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ق.ظ)Alidousti نوشته شده توسط: بالاخره ماه را دیدنااااااااااا چقدر خوشحالیشون زیاده الان این آهنگ میچسبه : همه چی آرومه من چقدر خوشحالم.... ![]() ![]() ![]() آخه خسته شده بودم دیگه... ![]() ![]() |
عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - fatemeh85 - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ
عید همگی مبارک راستی نمی دونید آیت الله سیستانی هم عید اعلام کردن یا نه؟ معذلی شده این تفاوت رویت ماه... |
RE: عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - انرژی مثبت - ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: معذلی شده این تفاوت رویت ماه...معضل ![]() |
RE: عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - raha0067 - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ
مزرع سبز فلک دیدم و داس مه نو /یادم از کشته خویش آمد و هنگام درو گفتم ای بخت بخفتیدی و خورشید دمید/گفت با اینهمه از سابقه نومید مشو گر روی پاک و مجرد چو مسیحا به فلک /از چراخ تو به خورشید رسد صد پرتو عید سعید فطر بر همگی مبارک. شاد باشید و سربلند. التماس دعا |
عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - m@hboobe - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ
عیدتــــــــــون مبارک طاعات و عباداتتون قبول باشه یه خبر هم بگم ![]() امسال خوزستان تعطیلاتش فکر کنم ۳ روزه شده ![]() |
عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - esi - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ ق.ظ
من نمی دونم چرا زیادی خوشحالم ![]() نه به خاطر اینکه تموم شد و واسه فرار ار روزه نگرفتن ، نه بخدا ، مشکل اینجاست که نمی دونم چرا این حسو دارم امسال؟؟؟؟؟ نکنه چون کار می کنم و لاغر شدم قاطی کردم ![]() اما خدارو شکر ، حس خوبیه الحمدالله |
RE: عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - sadeghb - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ق.ظ
استشمام عطر خوش بوی عید فطر از پنجره ملکوتی رمضان گوارای وجود پاکتان در دعاهایتان بیماران را فراموش نکنید. سلامتی تاجی است بر سر انسانهای سالم که فقط بیماران قادر به مشاهده آن هستند. |
عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - sulduz - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ
منم به نوبه خودم عید سعید فطر را به همه تبریک می گم امیدوارم سال بعد که عید را تبریک می گیم هممون ارشدی شده باشیم (کنکوری های کارشناسی ارشد ۹۲) به امید خدا |
عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - Bache Mosbat - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ
امشبم شب زنده داریش کمتر از شب های قدر نیست. مارو هم دعا کنین ![]() |
RE: عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - انرژی مثبت - ۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: امشبم شب زنده داریش کمتر از شب های قدر نیست.شب زنده داری با دعا و اینا نه پای مانشت ![]() ![]() ![]() |
RE: عـــیـــــــد سعـــــــید فطـــــــــــر مبارکـــــــــــــ باد - Bache Mosbat - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ق.ظ
(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: شب زنده داری با دعا و اینا نه پای مانشت شب زنده داری در مانشت عبادته ![]() |