دانلود Beep - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: دانلود Beep - هاتف - ۲۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. والا من تا حالا به این مشکل برنخوردم. هم کروم و هم فایرفاکسم خوب کار میکنن. هردوشون هم آپدیتن ولی idm یکم قدیمیه.سلام کروم و IDM من آپدیت اند، شما هم اگر IDM جدید رو نصب کنید مشکل عدم هماهنگی با کروم حل میشه. الان IDM من ورژن ۶/۰۸ (june/26/2012) هست، کروم هم ۲۱/۰/۱۱۸۰/۷۵ هست. شمام آپدیت کنید. (۲۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: این مسیر تنظیمان رو امتحان کردید؟ممنونم، این روش کار کرد، قبلا اینجا اومده بودم اما چون از جای دیگه هم ناراحت بودم سر سری ازش رد شدم. بهرحالاین جور جاهاست که فرق مهندس واقعی و تقلبی مشخص میشه دیگه |
RE: دانلود Beep - esi - 23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۲۳ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:ممنون رفق، دستت درد نکنه(22 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: نمی دونم مشکل از چیه ؟ مشکل از IDM هست یعنی ؟؟؟؟ پس چرا تو ای دی ام قبلی اینطور نبود، تو تنظیمات ای دی ام هم گزینه ای واسه لغوش نبود، من که پیدا نکردماین مسیر تنظیمان رو امتحان کردید؟ ولی روحیم ضعیف شد فهمیدم که مهندس قلابیم فکر نمی کردم این قسمت از پنجره یه textbox باشه و بشه تغیرش داد بهر حال ممنون مهندس واقعی |
دانلود Beep - admin - 13 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ
به صورت موقتی این مشکل رفع شده. اگه کسی هنوز مشکل داره اینجا اطلاع بده. |
دانلود Beep - hp1361 - 14 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ
سلام ضمن عرض خسته نباشید خدمت جناب دکتر این مشکل کماکان برای بنده وجود داره ممنون از پیگیری |
دانلود Beep - arashmobileboy - 20 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۴ ق.ظ
من هم ۲ ۳ ماهی هست این مشکلو دارم.مرورگرم هم کروم هست.آی دی ام هم ۶/۱۱ |
دانلود Beep - esi - 20 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ق.ظ
تو سیستم من دوباره برگشته !!!!!!!!!!!!!! دکتر جان زحمتشو بکش ، ممنون |
یه فکری به حال این فایل بکنید . https://manesht.ir/forum/cometchat/swf/beep.mp3 - MohsenRezaei - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ
حذف شده ... |
یه فکری به حال این فایل بکنید . https://manesht.ir/forum/cometchat/swf/beep.mp3 - esi - 16 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ
تویه IDM برو تو منوی Downloads بعد گزینه Option، بعد برو برگه File types بعد تویه دکمه Edit list رو بزن و بعدش همین آدرس رو به لیست اضافه کن تا دیگه صفحه دانلود نیاد. |
دانلود Beep - H.Mohammadi - 16 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ب.ظ
اقای دکتر با اجازت یه راهکار بگم. شما فایلی که این mp3 فراخوانی میشه پیدا کنید و به این صورت تغییر نام بدید. cometchat/swf/beep.mp3a هم کدش رو تغییر بدید هم خود فایلو تغییر نام بدید اینطوری دیگه کاربران مجبور نمیشن تنظیمات IDM رو تغییر بدن. با تشکر |
دانلود Beep - eh3an2010 - 17 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۰۸ ق.ظ
درود بر مهندصین و فارق اتحسسیلان عزیز در ای دی ام به مسیر زیر بروید Downloads/Option/FilyeType و کلمه MP3 رو پاک کن به همین سادگی!!! این مشکلم از اونجاس که ،، قبلا واسع راحطی دانولود اهنک این پصوند به لیصت اضافه شده که ۹۰% کار خود شخسه پس مشگل از سرووووور های مانشت نبوده و پیگری لازم ندارد از سرورهای خودتون بوده!! ارچیو( مشکل beep تخصصی ترین مشگل تخصصی ترن فروم ایران حل شد )) |
دانلود Beep - Amir V - 17 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۵۲ ق.ظ
سلام. با راه حل ehsan2010 مخالفم چون اینطوری فایلهای Mp3 دیگه رو هم نمیتونیم دانلود کنیم. همونطور که بالاتر هم گفته شده، شما از داخل IDM میتونید از دانلود شدن اتوماتیک فایلهای مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جلوگیری کنید. به عکس زیر توجه کنید: |