![]() |
۶۵۶ هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ |
RE: 656 هوش مصنوعی - Masoud05 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۴ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: به نظر شما امسال تخصصی هوش نسبت به پارسال خیلی آسون نبود؟ بنظرم تست های امسال همشون علاوه بر اینکه مفاهیم اصلی رو بررسی می کردند ، دارای نکته ظریفی بودن که کمتر در سال های قبل در این سطح ، شاهدش بودیم ، بنظرم میانگین درصد دروس تخصصی همه گرایش ها ( حداقل هوش و نرم ) ، امسال از سال قبل کمتر بود |
۶۵۶ هوش مصنوعی - Parva - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ق.ظ
فاطمه جان امسال اشا... رتبه ۱ تا ۲۳ میاری. |
RE: 656 هوش مصنوعی - shobair87 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط:(24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)Ali-B نوشته شده توسط: خیلی هم خوب، مگه کارنامتون چشه؟ آدمهای موفق برای رسیدن به هدف عمدتا از ایستگاه های موقت برای بدست آوردن نیروی مجدد برای تلاش دوباره و طی مسیر استفاده می کنن. امیدوارم که تا آخر بهمن همین طور با اراده و "با حوصله"پیش برید. ضمن اینکه شما برای همین امسال می خونید نه برای سال دیگه!منظورتون از سال دیگه اینه که ورودی سال دیگه یکی از بهترین دانشگاه های کشور باشید دیگه؟! ![]() مطلب مهم بعدی "حوصله" و تداوم درس خوندنه که انشالله شما هم با تدابیر لازم هم "حوصله لازم برای درس خوندن" رو. در خودتون ایجاد کنید! چون آدمی که مطالعه داره گاهی از فرط خودندن "حوصله" هرکاری رو نداره! اون وقته که باید با برنامه ریزی متنوع "حوصله" و انگیزه رو در خودش زنده نگه داره! این نباشه که بعد از مدتی انگیزه٬ استقامت و "حوصله"ش فروکش کنه و خدای نکرده به اشباع برسه! موفق باشید |
RE: 656 هوش مصنوعی - fateme66 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ق.ظ)parva نوشته شده توسط: فاطمه جان امسال اشا... رتبه ۱ تا ۲۳ میاری.ممنون پروا جان.چقدر جالب فکرمو خوندی ![]() ایشالا شما هم بهترین رتبه رو میاری. (۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ق.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: دوست گرامی انشاالله که یک جای خوب قبول بشید.موفق باشید. ممنون آفتاب جان.انشالا شما هم به نتیجه دلخواهتون برسید. |
RE: 656 هوش مصنوعی - fateme66 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ ب.ظ)پارمی نوشته شده توسط: درصد هات خیلی خوبن اما تخصصی یخورده کم.انشالله امسال جبران همه کاستی ها بشه و باهات مصاحبه بشه ممنون دوست عزیز. با کنکور آزمایشی در صورتی میتونی خودتو بسنجی که آماده باشی،در غیر این صورت امکان داره تصور کنی که کنکور خیلی سخته و تاثیر منفی تو روحیه داشته باشه. نگران نباش با تلاش مستمر حتما میتونی یه رتبه خوب بیاری. ![]() |
۶۵۶ هوش مصنوعی - هاتف - ۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ب.ظ
به امید خدا حتم دارم امسال حسابی کولاک کنید، این کارنامه حرفهای خوبی داره، خصوصا ریاضیات شما قابل تحسینه. |
RE: 656 هوش مصنوعی - fateme66 - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۰ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: به امید خدا حتم دارم امسال حسابی کولاک کنید، این کارنامه حرفهای خوبی داره، خصوصا ریاضیات شما قابل تحسینه.ممنون جناب هاتف.امیدوارم کردین ![]() موفق باشین |
۶۵۶ هوش مصنوعی - esi - 26 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ
واستا حرفمو خلاصه کنم رفیق "سال بعد شریف می بینمت" موفق باشی |
RE: 656 هوش مصنوعی - fateme66 - 26 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ)shobair87 نوشته شده توسط:(24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط:(24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ ب.ظ)Ali-B نوشته شده توسط: خیلی هم خوب، مگه کارنامتون چشه؟ ممنون از راهنماییتون.به هر حال گاهی پیش میاد در طی خوندن آدم احساس یاس یا بی حوصلگی بهش دست بده،مهم اینه که این حالت تداوم نداشته باشه. موفق باشین (۲۶ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: واستا حرفمو خلاصه کنم رفیقممنون،اگه میدونستم قراره اینقدر دوستان بهم لطف کنن و انرژی بدن،زودتر کارنامم رو میذاشتم ![]() جای منو رزرو کنید که دارم میام ![]() |
۶۵۶ هوش مصنوعی - هاتف - ۲۶ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ق.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: ممنون،اگه میدونستم قراره اینقدر دوستان بهم لطف کنن و انرژی بدن،زودتر کارنامم رو میذاشتمالان تنور داغه ها، میشه قول شیرینی گرفت ![]() اول ام ![]() |
RE: 656 هوش مصنوعی - aram ghafouri - 26 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۲۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: اینم از کارنامه درخشان من بهتون تبریک میگم ![]() میتونید منابعی که استفاده کردید نام ببرید. |
RE: 656 هوش مصنوعی - fateme66 - 26 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)aram ghafouri نوشته شده توسط:(24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: اینم از کارنامه درخشان من ممنون. شما به لینک زیر سر بزنید،من خودم باید از تجربیات دوستانی که رتبشون خوب شده استفاده کنم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. موفق باشین. (۲۶ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط:شیرینی دانشگاه شریف محفوظه،همینجا اعلام میکنم در صورتی قبولی تو این دانشگاه شیرینی میدم(26 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: ممنون،اگه میدونستم قراره اینقدر دوستان بهم لطف کنن و انرژی بدن،زودتر کارنامم رو میذاشتمالان تنور داغه ها، میشه قول شیرینی گرفت ![]() |
RE: 656 هوش مصنوعی - shobair87 - 26 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط:بدین وسیله خدمت جنابعالی و سایر دوستان برای اعلام شماره حساب خودم اعلام آمادگی می کنم! برای اینکه در قبولی شما در شریف خللی وارد نشود التماس دعا می پذیریم!!!ضمنا شیرینی هم بصورت نقدی هم غیر نقدی نیز دریافت میشه! جهت کسب اطلاعات بیشتر تمام کسانی که میخوان براشون دعا کنیم و شیرینی هم میدن به پروفایل بنده پیام خصوصی بدن!(26 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ب.ظ)aram ghafouri نوشته شده توسط:(24 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: اینم از کارنامه درخشان من انشاله که این اعتماد به نفس مقطعی نباشه!!ضمنا بحث "حوصله" یادتون نره که خیلی مهمه!! |
۶۵۶ هوش مصنوعی - ghaderiyaser - 26 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ
از همین حالا مشخص کنید به چه کسایی شیرینی میدید. بعدا سوء تفاهم نشه. |
RE: 656 هوش مصنوعی - fateme66 - 26 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: از همین حالا مشخص کنید به چه کسایی شیرینی میدید. بعدا سوء تفاهم نشه. هر کدوم از دوستان مانشتی که روز ثبت نام ،دانشگاه شریف باشن ![]() |