تالار گفتمان مانشت
آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - milad_rahimi - 22 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ب.ظ

سلام.منم هوش و گسسته رو شرکت میکنم.فقط ساعتاش شب باشه چو ما شاغلیم روزا درگیر هستیم.

RE: آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - ihelpu - 22 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ

(۲۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ)Mahbanoo313 نوشته شده توسط:  
(22 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ)ihelpu نوشته شده توسط:  سایت رو راه انداختم اما هنوز کامل نشده . به بزرگی خودتون ببخشید .
الان حالت مسابقه نداره خودتون برید تو سایت سوالها رو حل کنید و بعدش کارنامه و درصدتون رو ببینید . فقط یبار میتونید دکمه ارسال پاسخ رو بزنید .

اگه سوالی ایراد داشت ببخشید چون بیشتر سوالات تالیفیه و خیلی هم وقت نداشتم حتی سوالات کنکور هم ایراد داره چه برسه به من حقیر .

بچه ها یه سری سوالات جدیده حتما برید یه تستی کنید خودتونو .

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

من وقتی سایت رو باز می کنم و میخوام ثبت نام کنم نمیشه !!! روی دکنه ثبت نام که میزنم یه صفحه سفید باز میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته !!!

با عرض معذرت . یه مشکل کوچیک بود رفع شد.

آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - milad_rahimi - 24 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ

واسه من که اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته.چرا؟رو ثبت نام که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته.

آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - zeinab - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ

من ثبت نام کردم اما کد تایید عضویت برام ارسال نشده!!

RE: آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - ihelpu - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ

(۲۴ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط:  واسه من که اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته.چرا؟رو ثبت نام که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته.

مشکلی نداره

(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط:  من ثبت نام کردم اما کد تایید عضویت برام ارسال نشده!!

چک کردم دیدم براتون ارسال شده ممکنه به bulk یا spam رفته باشه

RE: آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - sir_ams - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ

(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ)ihelpu نوشته شده توسط:  
(24 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط:  واسه من که اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته.چرا؟رو ثبت نام که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته.

مشکلی نداره

(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط:  من ثبت نام کردم اما کد تایید عضویت برام ارسال نشده!!

lمن ثبت نام کردم کد هم فرستاد اما وقتی روی لینک کلیک میکنم این جواب داده میشه: "چنین اطلاعاتی پیدا نشد . "؟؟؟؟
ممنونم از پیگیری شما

RE: آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - zeinab - 25 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ

من موفق شدم!!!!
اما فقط سوالای امار و احتمال و گسسته بود!! منم فقط گسسته بدردم میخوره و اینکه متاسفانه فعلا نمیتونم شرکت کنم!

RE: آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - milad_rahimi - 25 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ

(۲۵ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ)ihelpu نوشته شده توسط:  
(24 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط:  واسه من که اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته.چرا؟رو ثبت نام که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته.

مشکلی نداره

بابا من نمیتونم ثبت نام کنم.میشه راهنماییم کنین؟

آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - engeneer_19 - 10 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ق.ظ

الان واسه آزمون گذاشتن زوده! البته برای ماها که تازه استارت زدیم زوده!
موفق باشید

RE: آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - ihelpu - 11 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ ب.ظ

بچه ها خیلی کم شرکت کردن .

سوال ها و کلید رو از اینجا دانلود کنید . اگر بی دقتی توی سوال یا جواب بود خوشحال میشم بهم بگید .

RE: آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - zeinab - 12 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ق.ظ

ممنون. این سوالات رو خودیتون طرح کردین؟؟
مرحله بعدی آزمون کی هست؟؟

RE: آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - ihelpu - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ ب.ظ

(۱۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ق.ظ)zeinab نوشته شده توسط:  ممنون. این سوالات رو خودیتون طرح کردین؟؟
مرحله بعدی آزمون کی هست؟؟

نصف سوالهاش رو خودم طرح کردم . بعضی هاش رو هم تغییر دادم .

مرحله بعدی فکر نکنم در کار باشه چون استقبال نمیشه . حالا اگه بود تو این تاپیک میگم