تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت تیرماه ( خواندن گروهی) - نسخه‌ی قابل چاپ

گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - مهندس الهام - ۰۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ

آقا مام هستیم
من دارم معماری رو از روی مانو می خوانم،اما روزی ۳۰ دقیقه درس می خونم،خیلی ناراحتم
اگه گروهی بخونیم فکر کنم بهتر باشه.

گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - parpar - 01 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ

سلام منم تازه وارد جمع شما یشدم و دارم شروع می کنم امیدوارم بتونیم با هم به هدفی که داریم برسیم

RE: گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - Shokoufe.S - 01 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ

سلام
مرسی پرواجون واسه انرژی مثبت و پشتکارت برای کمک به بچه هاHeart
منم از امروز شروع کردم . به امید قبولی همه مانشتی ها با رتبه های عالی.

گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - Parva - 02 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ق.ظ

برای همه دوستانی که اعلام امادگی کردن اول از همه همت برای شروع کار
پشتکار و امید برای ادامه راه
و در نهایت رتبه عالی براشون از خدا میخوام.

خدا یارو یاور هممون باشه.

گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - white bird - 02 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ

اقا منم هستم
یه وقت جا نمونم
هر چند سرعتم تو درس خوندن پایینه

گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - hamed_k2 - 02 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ق.ظ

منم که مطالب رو دنبال می کنم و همچنان هستم ولی تا ۱۴ تیر امتحان دارم البته همین امتحان باعث شد که کتاب هوش مصنوعی رو ۸۰درصدش رو بخونم خیلی حال داد...

گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - رقابت - ۰۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۲ ق.ظ

سلام
منم اومدم می خوام بخونم واسه رتبه یک تا سه.
چهار تیر امتحانام تموم میشه .

گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - zarei1991 - 02 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ق.ظ

منم هستم.اما فعلا ترم ۶ هستم و امتحاناتم تازه داره تموم میشه.کارمم خیلی سخته ولی سعیمو میکنم.

گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - hnarghani - 02 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ق.ظ

سلام بچه ها
خسته نباشید منم هستم.

RE: گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - SaMiRa.e - 02 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ

خدابخیربگذرونه چقدر رقیب Big Grin ( البته رقیب ازنوع دوستا Tongue )

گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - mammad_asir - 02 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ

بابا این همه آدم میخوان بخونن!!!!!!!!!!
وای!!!!!!!!!!!
هی میگم هر کی میخواد بخونه صداشو در نیاره باز میان اینجا میگن!
نخونین بابا همش پارتی بازیه!

گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - mis masi - 02 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ق.ظ

سلام بچه هاWink
یه خبر
یه خبر خوب
منو همسرم هم امروز شروع کردیم که با تلاشمون رتبه ۱ بشیم Big GrinBig GrinBig Grin
ایشاله هممون موفق بشیم که میشیمTongue

گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - shima_24 - 02 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ب.ظ

پس کی گروهی شروع می کنیم؟ دیر میشه ها ...

RE: گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - naderx - 02 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ

سلام دوستان
منم هستم.
من دارم از طراحی الگوریتم میخونم. (نیپولیتان رو فصل اولشو خوندم، الانم دارم طراحی الگوریتم مقسمی فصل اول میخونم)

گروه درسی مانشت تیرماه -ماه دوم( خواندن گروهی) - MSZ - 02 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ

خیلی عالیه که میخواییم زود شروع کنیم
کسی موفق میشه که به موقع شروع کنه، به اندازه و مستمر بخونه
خود من هم یه مدتی هست که شروع کردم اما سعی میکنم خیلی فشار نیارم...
یه پست قبلا زده بودم، بازم تکرار میکنمش چون میدونم خیلی مهمه:

خیلی عجله کردن هم دقیقا مثل خیلی دیر شروع کردنه... فقط با این تفاوت که این بار از اون ور بوم میوفتین!
درس خوندن مثل یه ماشین میمونه که میخواد شروع به حرکت کنه.
اول باید فقط ماشین رو روشن کرد (بدون حرکت) تا گرم شه، بعد که گرم شد باید با دنده ۱ حرکت کرد و کم کم سرعت گرفت، بعد دنده ۲ و افزایش سرعت، بعد دنده ۳ و ...

اگه همون اول کار که ماشین رو روشن کردین (شروع درس خوندن) بخوایین بزنین دنده ۴ و با ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت حرکت کنین، ۵۰ متر جلوتر موتور ماشین می ترکه و پخش میشه وسط جاده!!!
آروم آروم و با یه برنامه کاملا منطقی و بدون بلند پروازی کار رو باید شروع کرد