آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - نسخهی قابل چاپ |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ
من درسایی رو که خلاصه برداری کرده بودم مثل گسسته، آمار، هوش و نظریه بهتر نتیجه گرفتم. ۱۵۰ صفحه کلا خلاصه درست کردم |
RE: آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ
آمار کم بود. بقیه خوب بودن. من دو نوع خلاصه برداری کردم. هنگامی که درس میخوندم---- تو برگه آ۴ ولی هنگام سوال حل کردن نکات سوال رو توی برگه های جی ۵ می نوشتم. |
RE: آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - Masoud05 - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ب.ظ
تعداد صفخات خلاصه نویسی شده بسته به سطح داوطلب داره ، مال من که بصورت زیر بود (صفخاتی رو که خالی رد کردم رو کم کردم ازش ) : آمار : ۳۵ ( تعداد مثالاش زیاد بود چون توی دوره کارشناسی خوب نخونده بودمش ) محاسبات : ۱۷ گسسته : ۱۶ ساختمان : ۲۵ نظریه : ۱۷ مدار : ۱۵ الگوریتم : ۲۶ |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - MSZ - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ
کسی تصمیم نداره خلاصه هاشو آپلود کنه ما کمی دعاش کنیم!؟!؟!؟؟!! |
RE: آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - Masoud05 - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: کسی تصمیم نداره خلاصه هاشو آپلود کنه ما کمی دعاش کنیم!؟!؟!؟؟!! شما استارتش رو خودت بزن ، انشاالله سایرین هم جلو میان |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ
من اسکنر ندارم!!!!!!!!!!! گوشیمم K750 |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - SarahArshad - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: تعداد صفخات خلاصه نویسی شده بسته به سطح داوطلب داره ، مال من که بصورت زیر بود (صفخاتی رو که خالی رد کردم رو کم کردم ازش ) :چطور گسسته رو تو ۱۷ صفحه خلاصه کردید؟ |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - mis masi - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ
منم همیشه خلاصه نویسی کردم.و مثلا برای مرور همون مطالب فقط اونا روخوندم |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - MSZ - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ
بابا گوشی شصت و شیش جوات هم باشه کفایت میکنه ها!!! |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ
من چند صفحه رو میزارم اگه خوشتون اومد همه رو میذارم. خوبه؟ |
RE: آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - MSZ - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط: من چند صفحه رو میزارم اگه خوشتون اومد همه رو میذارم. خوبه؟ بنظرم اینطور خیلی عالیه لطف میکنین |
RE: آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - Masoud05 - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: چطور گسسته رو تو ۱۷ صفحه خلاصه کردید؟ اول اینو بگم ، خلاصه من خلاصه پوران + بعضی فصل های سپاهان بوده دوم اینکه : به نظرم میشد حتی خیلی چیزاش رو حذف کرد ، یکم وسواس داشتم والا خلاصه هام باید نصف این می بود!! بیشترین بخش گسسته مربوط به گرافه با ۵ صفحه |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ب.ظ
به زودی من چند صفحه میزارم اگه بیشتر از ۵ تا مثبت خورد. همه خلاصه هامو میزارم. |
RE: آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ب.ظ
اگه خوشتون اومد من همه رو بذارم. یه کم تارن به خاطر اینه شب گرفتم و لی میشه کلیتشو فهمید. |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - aatwo - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ب.ظ
شاید این سوال خنده دار باشه اما خلاصه نویسیتون رو تو چی انجام می دید آ۴ دفتر .............؟ |