یه سرگرمی!!! - نسخهی قابل چاپ |
مخصوص خانمها - SaMiRa.e - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۹ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: تا وقتی خدا به ادما عقل و زبون و منطق داده...!نمی دونم کجا ممکنه به درد بخوره! mosaferkuchulu جان این همش یه بازی وسرگرمیه ، چون هیچوقت توزندگی واقعی این چیزا نیست . حرف شما راهم قبول دارم به شدت چون فوق العاده آدم منطقی هستم ( تعریف از خود بودا ) |
RE: مخصوص خانمها - fatemeh85 - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ
اولش تصور کردم رئیس سازمان رنجشه و حسابی زدمش خیلی کیف داد آخی دلم خنک شد می خوام برای تک تک طراحهای محترم کنکور مخصوصا طراح سیستم عامل امتحان کنم |
مخصوص خانمها - Bache Mosbat - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ ب.ظ
خودش جالبه منم تا می خورد زدمش . ولی با عنوان این تاپیک مشکل دارم. اینکه نگاه جنسیتی واردش بشه. حتی به شوخی هم درست نیست این نگاه. یعنی من اگه طرف خانم هم بود و انقدر با مزه بود انیمیشنش می زدمش |
RE: مخصوص خانمها - fahimehazimi - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: خودش جالبه منم تا می خورد زدمش . ولی با عنوان این تاپیک مشکل دارم. اینکه نگاه جنسیتی واردش بشه. حتی به شوخی هم درست نیست این نگاه. یعنی من اگه طرف خانم هم بود و انقدر با مزه بود انیمیشنش می زدمش اینکه نوشتم مخصوص خانمها برای اینکه معمولا زوری نداریم بتونیم کسی ناراحتمون میکنه ناراحتش کنیم چه برسه به مشت و لگد...وگرنه آقایون به اندازه کافی نمونه های واقعی رو مشت و لگد زدند شما ناراحت نشو |
RE: مخصوص خانمها - BJS - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ ب.ظ
ممنون من که حسابی زدم کیف کردم |
RE: مخصوص خانمها - MIT - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ)MIT نوشته شده توسط: من که خوشم نیومد من نمیدونم کی به این ارسال من مقبولیت منفی داده من فقط گفتم خوشم نمیاد حالا بده ما دست بزن نداریم و کلا از خشونت بدمون میاد خدا وکیلی منفی دادن داره نمی دونم کیه الکی میاد منفی میده |
RE: مخصوص خانمها - SaMiRa.e - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ ق.ظ
اشکالی نداره به منم منفی دادن منم به خانم MITیه + میدم جبرانش بشه |
مخصوص خانمها - MIT - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ق.ظ
samira 63ممنون منم یه + بهتون دادم بابت تشکر از شما |
مخصوص خانمها - mis masi - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ق.ظ
آخه بیچاره چقدر کتک خورد صداشم در نیومد کاش همه مردا اینجوری بودن آخه من یه یارویی رو خیلی دوس دارم اینجوری بزنم |
RE: مخصوص خانمها - mosaferkuchulu - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ق.ظ)mis masi نوشته شده توسط: آخه بیچاره چقدر کتک خورد چرا همه دوست دارن یه نفر و اینطوری بزنن جز من؟ |
مخصوص خانمها - mis masi - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:یه کم بیشتر فکر کن(27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ق.ظ)mis masi نوشته شده توسط: آخه بیچاره چقدر کتک خورد حتما یکی پیدا میشه که دوس داشته باشی اینجوری بزنیش مثلا کسی که حقتو خورده یا اذیتت کرده |
RE: مخصوص خانمها - mosaferkuchulu - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)mis masi نوشته شده توسط:(27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:یه کم بیشتر فکر کن(27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ق.ظ)mis masi نوشته شده توسط: آخه بیچاره چقدر کتک خورد فقط در مورد این افراد احساس ترهم دارم!دعا می کنم خدا بهشون عقل بده!دلم نمی خواد بزنمشون! |
مخصوص خانمها - mis masi - 28 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ق.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:حالاکه این وایساده کتک بخوره فعلا تا میخوره بزنش(27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)mis masi نوشته شده توسط:(27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:یه کم بیشتر فکر کن(27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ق.ظ)mis masi نوشته شده توسط: آخه بیچاره چقدر کتک خورد ترحم برا وقتاییه که آدم زورش به طرف نمیرسه |
RE: مخصوص خانمها - eris229 - 28 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
چقدر کیف داد تا میشد زدمش دوست داشتم دندوناش هم بریزه بیرون من ببینم (راستی یه قسمتی از صورتش هرچقدر زدم هیچیش نشد) |
مخصوص خانمها - alirrrrrr - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ
بیچاره مردا!! من که اونو به صلحو آرامش دعوتش کردم.طی یه حرکت نمادین(البته فقط نمادین!!!) دلداریش دادم که این نیز بگذرد!!! |