تالار گفتمان مانشت
نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - mahdi20 - 20 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ

دو تا آزمون جامع پارسه به همراه بسته ها= ۹۹۰۰۰ هزار تومان .
احتمالا تا آخر این ماه بسته‌ها آماده میشن

RE: نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - Masoud05 - 21 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ق.ظ

(۲۰ دى ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:  دو تا آزمون جامع پارسه به همراه بسته ها= ۹۹۰۰۰ هزار تومان .
احتمالا تا آخر این ماه بسته‌ها آماده میشن
این بسته ای که میگید فکر کنم برای چندتاتا درس باشه که شامل:
۱- نظریه زبانها
۲- زبان عمومی
۳- ریاضی مهندسی
۴- ساختمان داده
۵- معماری یا مدار منطقی
۶-سیستم عامل
میباشد.

نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - ف.ش - ۲۱ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۲۵ ق.ظ

پارسال شامل این درسها بود!
۱- نظریه زبانها
۲-سیستم عامل
۳-ساختمان داده
۴-ریاضی مهندسی
کتاب سوالات ۵ سال کنکور

نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - مانشتی - ۲۳ دى ۱۳۸۹ ۰۳:۵۸ ق.ظ

بسته های امسال پچه درسایی رو داره؟ ارزش داره به خاطر این بسته‌ها ثبت نام کرد؟؟؟

RE: نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - **sara** - 23 دى ۱۳۸۹ ۰۸:۵۱ ق.ظ

راجع به بسته‌ها چیزی نمی دونم. ولی اگر پکیج جزوه هاشو بدون آزمون بخواهید. امکان خریدش هست. قیمت کل پکیج ۸۰۰۰۰ تومنه. می تونید از نمایندگی پارسه سوال کنید.

RE: نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - Masoud05 - 23 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۳ ب.ظ

(۲۳ دى ۱۳۸۹ ۰۳:۵۸ ق.ظ)مانشتی نوشته شده توسط:  بسته های امسال پچه درسایی رو داره؟ ارزش داره به خاطر این بسته‌ها ثبت نام کرد؟؟؟
دوست عزیز ۲ تا ارسال بالاتر از ارسال شما، من جوابتون رو داده بودم!!!

RE: نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - مانشتی - ۲۴ دى ۱۳۸۹ ۰۵:۳۰ ق.ظ

(۲۳ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  
(23 دى ۱۳۸۹ ۰۳:۵۸ ق.ظ)مانشتی نوشته شده توسط:  بسته های امسال پچه درسایی رو داره؟ ارزش داره به خاطر این بسته‌ها ثبت نام کرد؟؟؟
دوست عزیز ۲ تا ارسال بالاتر از ارسال شما، من جوابتون رو داده بودم!!!

اوکی! فکر کردم درسایی که تو بسته پارسال بود رو گفتید.