![]() |
نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - mahdi20 - 20 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ
دو تا آزمون جامع پارسه به همراه بسته ها= ۹۹۰۰۰ هزار تومان . احتمالا تا آخر این ماه بستهها آماده میشن |
RE: نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - Masoud05 - 21 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۰ دى ۱۳۸۹ ۰۲:۴۸ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: دو تا آزمون جامع پارسه به همراه بسته ها= ۹۹۰۰۰ هزار تومان .این بسته ای که میگید فکر کنم برای چندتاتا درس باشه که شامل: ۱- نظریه زبانها ۲- زبان عمومی ۳- ریاضی مهندسی ۴- ساختمان داده ۵- معماری یا مدار منطقی ۶-سیستم عامل میباشد. |
نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - ف.ش - ۲۱ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۲۵ ق.ظ
پارسال شامل این درسها بود! ۱- نظریه زبانها ۲-سیستم عامل ۳-ساختمان داده ۴-ریاضی مهندسی کتاب سوالات ۵ سال کنکور |
نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - مانشتی - ۲۳ دى ۱۳۸۹ ۰۳:۵۸ ق.ظ
بسته های امسال پچه درسایی رو داره؟ ارزش داره به خاطر این بستهها ثبت نام کرد؟؟؟ |
RE: نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - **sara** - 23 دى ۱۳۸۹ ۰۸:۵۱ ق.ظ
راجع به بستهها چیزی نمی دونم. ولی اگر پکیج جزوه هاشو بدون آزمون بخواهید. امکان خریدش هست. قیمت کل پکیج ۸۰۰۰۰ تومنه. می تونید از نمایندگی پارسه سوال کنید. |
RE: نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - Masoud05 - 23 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۸۹ ۰۳:۵۸ ق.ظ)مانشتی نوشته شده توسط: بسته های امسال پچه درسایی رو داره؟ ارزش داره به خاطر این بستهها ثبت نام کرد؟؟؟دوست عزیز ۲ تا ارسال بالاتر از ارسال شما، من جوابتون رو داده بودم!!! |
RE: نظرتون رو درباره بسته های جمع بندی ماهان و پارسه چیه اگه کسی گرفته چه جوریه؟؟؟ - مانشتی - ۲۴ دى ۱۳۸۹ ۰۵:۳۰ ق.ظ
(۲۳ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(23 دى ۱۳۸۹ ۰۳:۵۸ ق.ظ)مانشتی نوشته شده توسط: بسته های امسال پچه درسایی رو داره؟ ارزش داره به خاطر این بستهها ثبت نام کرد؟؟؟دوست عزیز ۲ تا ارسال بالاتر از ارسال شما، من جوابتون رو داده بودم!!! اوکی! فکر کردم درسایی که تو بسته پارسال بود رو گفتید. |