تالار گفتمان مانشت
خرید موبایل - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
سامسونگ یا htc - admin - 28 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۵۷ ق.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۵۴ ق.ظ)br2011 نوشته شده توسط:  والا من خودم یه مدت touch 2 داشتم راضی بودم کارش عالی ویندوز بود فقط هیف
ببخشیدها، ولی مذخرفترین گوشی ای که تو کل عمرم دیدم همین touch 2 هست. Smile

سامسونگ یا htc - admin - 28 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ق.ظ

البته من خودم بخوام بگیرم معمولا جز موتورولا چیزی به دلم نمیچسبه Smile

RE: سامسونگ یا htc - Masoud05 - 28 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ق.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  دوستان سلام

میخواستم نظرتون در مورد اینکه کدوم مارک برای گوشیهای زیر ۳۰۰ هزار مناسب تره بهم بگین:
.
.
.

شیرینی قبولیت‌، گوشی موبایله؟ Big Grin
من Sony ericson VivaZ دارم خیلی خوش دست و خوبه از نظر نصب برنامه هم مشکلی ندیدم.فقط یکم صداش ضعیفه( که برام مهم نیست).

سامسونگ یا htc - ف.ش - ۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ب.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  شیرینی قبولیت‌، گوشی موبایله؟ Big Grin
نه،کسی نگفته میخواد شیرینی قبولی بهم بده!!!! من خودم واسه خودم در نوشابه باز کردم و میگم باید واسه هدیه قبولیم گوشیم بخرید Big Grin اونها هم تحویل نگرفتن منم گفتم بگذار مدل گوشی رو انتخاب کنم بلکه دلشون به رحم بیاد Big Grin

الان که این پست رو واسشون خوندم میگن ۲زار بده آش به همین خیال باش Big Grin

سامسونگ یا htc - Fardad-A - 28 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ

حالا شما کی شیرینی به مانشتیها میدین؟

سامسونگ یا htc - ف.ش - ۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ ب.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  حالا شما کی شیرینی به مانشتیها میدین؟
شما هم از آب گل آلود ماهی میگیرینا Wink

سامسونگ یا htc - Fardad-A - 28 تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۹ ب.ظ

دنیا همینجوریه. شما شیرینی ما را نمیدین دیگران هم شیرینی شما را!!!
تو نیکی میکن و در دجله انداز
که ایزد در بیابانت دهد باز

RE: سامسونگ یا htc - ف.ش - ۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  دنیا همینجوریه. شما شیرینی ما را نمیدین دیگران هم شیرینی شما را!!!
تو نیکی میکن و در دجله انداز
که ایزد در بیابانت دهد باز
گذشت زمان هر دو مشکل رو حل میکنه!Idea

خوبه شاعر نگفته تو نیکی میکن و در زاینده رود انداز!! آخه دیگه الان زاینده رود واسه خودش بیابونی شده Sad

RE: سامسونگ یا htc - Br2012 - 28 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ ب.ظ

شما مگه خوابشو ببینید از خانم آفاق شیرینی بگیریدTongue
ما دوران تحصیل نتونستیم از هیچ کدم از همشهریاشون شیرینی بگیریم پس شما هم بیخیال بشید Big Grin

RE: سامسونگ یا htc - موج - ۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ ب.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  گذشت زمان هر دو مشکل رو حل میکنه!Idea

خوبه شاعر نگفته تو نیکی میکن و در زاینده رود انداز!! آخه دیگه الان زاینده رود واسه خودش بیابونی شده Sad

شما کجایی بودی آفاق جان؟
اگه از خطه زاینده رودی بگو تا الکی اصرار بر شیرینی نکنیم وقت خودمون و شما رو ضایع کنیمSmile

RE: سامسونگ یا htc - Masoud05 - 28 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ب.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  
(28 تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  گذشت زمان هر دو مشکل رو حل میکنه!Idea

شما کجایی بودی آفاق جان؟
اگه از خطه زاینده رودی بگو تا الکی اصرار بر شیرینی نکنیم وقت خودمون و شما رو ضایع کنیمSmile

بنده خدا که ۱۰۰ بار راجع به کلاس‌ها و برنامه هایی که تو اصفهان هست توضیح داده‌، پس نتیجه میگیریم که ...

RE: سامسونگ یا htc - موج - ۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۸ ب.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  بنده خدا که ۱۰۰ بار راجع به کلاس‌ها و برنامه هایی که تو اصفهان هست توضیح داده‌، پس نتیجه میگیریم که ...

مسعود جان نذاشتی
خواستم یکم احساساتش تحریک بشه یهو جو گیر بشه بگه اصفهانی این شکلی نیستن بهمون شیرینی بده Big Grin

RE: سامسونگ یا htc - Masoud05 - 28 تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ب.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۸ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:  
(28 تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  بنده خدا که ۱۰۰ بار راجع به کلاس‌ها و برنامه هایی که تو اصفهان هست توضیح داده‌، پس نتیجه میگیریم که ...

مسعود جان نذاشتی
خواستم یکم احساساتش تحریک بشه یهو جو گیر بشه بگه اصفهانی این شکلی نیستن بهمون شیرینی بده Big Grin

یهو!!! فکر کردی به این راحتیا هست Big Grin

Samsung OR htc - ف.ش - ۲۸ تیر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ ب.ظ

چو دانی و پرسی خطاست!

Iphone 4S یا Samsung S2 - parichehr65 - 16 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ق.ظ

سلام
بچه‌ها کدوم گوشی به نظرتون بهتره؟ با دلیل بگین: دی