دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - نسخهی قابل چاپ |
RE: دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - arian_61 - 07 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ق.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: ویس سیستم عامل دکتر حقیقت در زمستان ۹۰ موسسه پارسه به دو دلیل گفتم، یکی اینکه بیخودی هر دوشو دانلود نکنن وقتی کیفیت یکیش بهتره، دو اینکه کسی که تاپیکو ایجاد کرده گفته ۹۰ به بعد رو میخواد |
RE: دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - Morris - 07 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ق.ظ)arian_61 نوشته شده توسط: گمونم لینکو اشتباه گذاشتی اصلاح شد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - mehrdad372 - 14 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط:(07 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ق.ظ)arian_61 نوشته شده توسط: گمونم لینکو اشتباه گذاشتی جلسه ۸ قست a وجود نداره ممنون میشم اگه شما داونلود کردی برام بفرستی |
دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - Morris - 14 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ
متاسفانه من هم این فایلو ندارم. |
RE: دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - mehrdad372 - 15 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ق.ظ
(۱۴ مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۴ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: متاسفانه من هم این فایلو ندارم. شما این ویس رو گوش کردی چطور بوده؟ نظرت چیه در موردش |
دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - Morris - 15 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ق.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط: شما این ویس رو گوش کردی چطور بوده؟ راستش من این ویسو گوش ندادم و ویس سال ۸۸ دکتر حقیقتو گوش دادم و خیلی عالی بود. این ویس کمی دیر به دستم رسید. |
RE: دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - mehrdad372 - 15 مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ ب.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ق.ظ)Morris نوشته شده توسط:این ویس مال سال ۹۰ هستش؟(15 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ق.ظ)mehrdad372 نوشته شده توسط: شما این ویس رو گوش کردی چطور بوده؟ ویس با کتاب تطابق داره؟ |
RE: دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - Morris - 15 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۳۵ ب.ظ
بله ! دکتر در این ویس از روی کتاب پارسه تدریس می کنند. |
دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - pooyaa - 24 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ب.ظ
سلام ببخشید ویسهای سال ۹۰دکتر حقیقت از لحاظ کامل بودن و پوشش دادن مطالب مثل ویسهای سال۸۸ ایشان هستن؟یا ویسهای سال۸۸ کاملتره؟یا زیاد تفاوت چندانی باهم ندارند؟ باسپاس |
RE: دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - Morris - 25 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۲ ق.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۱۸ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: سلام سلام. راستش من سال ۹۰ را کامل گوش ندادم. ولی حس می کنم دقیق تر از ۸۸ باشه. مخصوصا قسمت حافظه ها مفصل تره ! |
RE: دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - ۱آسمان - ۰۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
سلام.سیستم عاملو تازه میخوام شروع کنم میشه راهنمایی کنید!! الان ویسو دانلود کنم با ویس بخونم وقتمو زیاد نمیگیره یا همون کتاب کافیه؟؟ سلام.سیستم عاملو تازه میخوام شروع کنم میشه راهنمایی کنید!! الان ویسو دانلود کنم با ویس بخونم وقتمو زیاد نمیگیره یا همون کتاب کافیه؟؟ |
RE: دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - Morris - 04 آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ق.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ)۱آسمان نوشته شده توسط: سلام.سیستم عاملو تازه میخوام شروع کنم میشه راهنمایی کنید!! الان ویسو دانلود کنم با ویس بخونم وقتمو زیاد نمیگیره یا همون کتاب کافیه؟؟ سلام فکر می کنم بهتر باشه به کتاب بسنده کنید چون سیستم عامل از اون درسای ریسکیه و ممکنه کلی وقت بزارید و نتونید بهره خوبی ببرید. البته باز هم بسته به شرایط شما و برنامه ریزیتون داره. |
دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - mahsa_92 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ق.ظ
سلام کسی میدونه رویکردهای نرم افزاری برای انحصارمتقابل , ویس کدوم جلسه ست؟خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی میدونه کمکم کنه |
دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - fzm - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ب.ظ
سلام میشه بگید مطالبی که سر کلاس میگن مفصلتر از کتابه یانه؟ |
RE: دانلود ویس و جزوه سیستم عامل دکتر حقیقت - fahimeh1234 - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ
این ویس ها برای چه سالیه؟؟؟؟ "لینکها مشکل پیدا کرده ولی فعلا حذف نمیکنم چون احتمالا مشکلی توی هاستی که روی اون اپلود شده بوجود اومده و شاید بعدا درست بشه " لینک های دانلود مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با تشکر از آقای حسین عبدالکریمی برای آپلود صداها و جزوه [/quote] |