یورو ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
RE: یورو ۲۰۱۲ - luna - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط: لهستان ؟ - ؟ یونان این گروه ۱ اصلا گروه جذابی نیست! یه تیم درست حسابی توش نیست! احتمالا لهستان می بره! |
یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۳ ب.ظ
باز خوش بحالتون که بازیو میبینید...کسی نمیدونه این رسیوره هارو چکار میکنن که بازی قطع نمیشه؟؟؟ |
یورو ۲۰۱۲ - kavehn - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ
آلمان قهرمانه نظرسنجی مانشت میگه |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ ب.ظ
) یونان گل زد! گلش خیلی چسبید! بعد اون همه ناداوری! از اینترنت بگردین لینک پخش بازی ها رو پیدا می کنین! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - taktaz - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ق.ظ
شعار تیم های حاضر در یورو ۲۰۱۲که به نوعی بازتاب اهداف آنها برای این رقابت هاست: لهستان: در کنار هم، غیرممکن ممکن می شود. یونان: تولد جنگجو ها. روسیه: خطاب به بازیکنان تیم: «با روحتان بازی کنید و تا آخر بجنگید». جمهوری چک: حمایت از شما، برد از ما». هلند: یازده شیر، میلیون ها هوادار، با هم پشت ما کوهه!. دانمارک: وایکینگ های بی واهمه. آلمان: قدم به قدم تا هدف بزرگ. پرتغال: اینجا، ضربان ۱۰ میلیون قلب. اسپانیا: دلیلی برای زندگی، فرصتی برای رویا، زنده باد اسپانیا. اکراین: اکراینی ها، حالا نوبت ماست. ایتالیا: بیایید اروپا را لاجوردی کنیم. ایرلند: با پایتان حرف بزنید، با قلبتان بازی کنید. کرواسی: غرور ما، قدرت ماست. سوئد: آنجا باش، حسش کن، رویا را به کف بیار. فرانسه: یک داستان تازه، یک رویای تازه، یک هدف مشترک. انگلیس: یک جایزه، دو کشور، سه شیر. |
RE: یورو ۲۰۱۲ - eris229 - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ب.ظ
پس چرا هلند اینجوری بازی میکنه؟!؟! (دیشب روسا چه پاس هایی میدادن کیف کردم) |
یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ب.ظ
ایول وایکینگ هارو...هلندی ها انگار نون نخوردن.. |
RE: یورو ۲۰۱۲ - eris229 - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ب.ظ
ای بابا چقدر اشتباهات داوری زیاد شده هند بود دیگه خیلی تابلو با بازوش توپ رو زد کاش داورای ایران رو بهشون معرفی میکردیم ازشون استفاده میکردن[/] |
RE: یورو ۲۰۱۲ - Masoud05 - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
بچه ها از بازی آرژانتین- برزیل غافل نشین ، امشب ساعت ۱/۳۰ (با تاخیر ) بعد از بازی آلمانه امشب آلمان و آرژانتین میبرن ( خودم علاقه شدید به آرژانتین دارم ) |
RE: یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ)agentv نوشته شده توسط: خداوندا می دانم که گناهکارم و مستوجب کیفر. تو بزرگی و بخشنده . این بنده گناهکار را ببخش و نگذار بازی آلمان و پرتغال را خیابانی گزارش نماید که من این عذاب را نتوانم طاقت آورد. دعا میکردی واسه یه چیز بهتر...فردوسی پور گزارش گر...به خیر گذشت این یکی... |
یورو ۲۰۱۲ - esi - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ
هلند قهرمانه روبن می ترکونه |
RE: یورو ۲۰۱۲ - eris229 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ
هلند باخت من هنوز فکر میکنم هلند قهرمانه (اسپانیا هم دفعه قبل که قهرمان شد بازی اولشو باخته بود) |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ق.ظ
چقدر تیمها ناهماهنگن! |
یورو ۲۰۱۲ - narges_r - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ق.ظ
منم میخوام بازیهارو ببینم |
یورو ۲۰۱۲ - ghaderiyaser - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ق.ظ
با احتمال ۹۹درصد آلمان قهرمانه!!! |