تالار گفتمان مانشت
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - Br2012 - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ب.ظ

(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ق.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:  ولی این که میگید فتوشاپ ، آخه سال ۱۹۶۹ که اولین سفر به ماه صورت میگیره و عکسهاش هم هست ، اون موقع فتوشاپ کجا بود !!!!

اون موقع اسمش فتوشاپ نبوده یه چیزی تو مایه های paint بوده احتمالا یا شایدم کار دست بوده، Smile

RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - ریحانه - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ

ولی گذشته از این حرفا،
چقدر جالب میشه، از این به بعد مثل خورشید گرفتگی و ماه گرفتگی، از قبل دیگه اعلام کنن فلان ساعت قراره روی ماه ...Big Grin
یه پدیده به طبیعت اضافه میشهSmile

RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - nmusavi - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ ب.ظ

منم با حرف blackhalo1989 موافقم ما در سطحی نیستیم که بخوایم نظر بدیم ولی یه چیز جالب بگم اینکه تو یه شبکه با یکی از کارمندای بازنشسته بی بی سی مصاحبه می کردن یه جا داشتن محل کارشو نشون میدادن دوربین رو برد به سمت تلویزیون LCD دیواری بعد گفت این تلویزیون از ۳۰ سال پیش که من اینجا کار میکردم اینجا بود ولی نمیدونم چرا تازه چند ساله در اختیار مردم قرار گرفته اون موقع تو ایران تلویزیونها بیشتر سیاه سفید بود اگه به یکیم می گفتی چنین تلویزیونی وجود داره بهت میخندید یا میگفت شایعه هست و می گفت امکان نداره یک نمونه دیگش google earth و ... در کل میخوام بگم اگه ما این تکنولوژی رو نداریم دلیل بر وجود نداشتن یا امکان نداشتن نمیشه شاید خیلی از کشورها دارن و نمیخوان رو کنن.

RE: تبلیغ پپسی روی ماه ! + عکس ( حتما ببینید ) - ashkan_d13 - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ

(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  انجام چنین کاری از نظر علمی محال هست.

از نظر غیرعلمی هم محال است! اما امشب که ماه کامله فرصت خوبیه که دیدار دوباره‌ای با این کلوخ تیپاخورده‌ی میعادگاهِ هرشب دل‌های اسیر داشته باشیم Big Grin

تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - parsaNA - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ

۲۵ دقیقه دیگه مونده . یعنی راسته یا سرکاریم ؟ Big Grin برا من که پیامک هاشم داره میاد که آقا حتما ببینید . ولی اگه خالی بندی باشه ، بد سرکار رفتیما Tongue

تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - unicornux - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ

حال ندارم از جام پاشم واقعیت بود یا شایعه؟

تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - Jooybari - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ

نمیدونید الآن خوابگاهمون چه خبره!! چه سروصدایی! اینهمه آدم میخان تبلیغ ببینن؟

تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - انرژی مثبت - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ

ای بابا دروغ باحالی بود Smile
ماه که مثل همیشه فقط چشم چشم ابرو هست Big Grin

تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - admin - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ

البته من توی دروغ بودنش شک نداشتم. و خوشحالم که این ایده های جاه طلبانه موفق نمیشنSmile

---
I am here:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - unicornux - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ

دروغ بود؟حیف شد.....

RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - آرمین - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ

آقا من نیم ساعته پشت بومم!
چی شد پس؟
بمونم بالا یا بیام پایین؟ Big Grin

RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - homa - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ

هنوز که خبری نیست، فکر کنم سر کاریم Big Grin

تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - hamidkhl - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ

تکنولوژی این کار فقط دست ایرانی هاست!!! سی سال پیش یه عکس تمام رخ انداختن تو ماهBig Grin

RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - kashir - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ

گردنم شکست از بس بالا رو دیدم، پس منتفیه!!؟؟ سرمو بیارم پایین؟ یه موقع لحظه ای نیاد بره من نبینمش؟ Blush
خداییش ماه به این قشنگی چرا باید تبلیغ روش بیاد Cool

تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - parsaNA - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ

دوست داشتیم این دروغ راست بود ، که نبود Smile ولی بد نشد . نمی دونستم ماه اینقد کک مک داره Big Grin