تالار گفتمان مانشت
روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - taktaz - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ

(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  کتاب مقسمی پر از اشتباهات مفهومیه...در کل خیلی کتاب ضعفیه...به قول دکتر حقیقت خدا با اونهمه عظمت فقط ۵ تا کتاب فرستاده واسه بنده هاش...اونوقت این آقای مقسمی فکر کنم آمار کتاب هاش از عدد ۵۰ گذشته باشهTongue
یه موی مقسمی به کل وجود حقیقت می ارزه
حالا اگه جعفرنژاد را گفته بود یه چیزی...
نوشتن ۵۰ تا کتاب که اکثرا هم از اونا راضی اند کار هر کسی نیست.
اونوقت که مقسمی داشت کتاب کنکور کامپیوتر می نوشت حقیقت داشت کنکور برق می داد
اتفاقا اگه کمی به حرفهای حقیقت توجه کنی میبینی که ادعای خدایش میشه

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - unicornux - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ

(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ)taktaz نوشته شده توسط:  
(15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  کتاب مقسمی پر از اشتباهات مفهومیه...در کل خیلی کتاب ضعفیه...به قول دکتر حقیقت خدا با اونهمه عظمت فقط ۵ تا کتاب فرستاده واسه بنده هاش...اونوقت این آقای مقسمی فکر کنم آمار کتاب هاش از عدد ۵۰ گذشته باشهTongue
داداش شما عصابت ضعیفه ها....چندتا پستاتو نگا کردم همش همینجوری بود...اگه انجمن و بچه های انجمن و قبول نداری برو تو اتاقت درو قفل کن برای تخلیه روحی کتابای حقیقتو جعفرنژاد و بسوزون.

من کتاب سیستم عامل پارسه رو دارم نویسندش نصرت ا... عابد سلیمیه.متن کتاب دقیقا بر گرفته از کتاب سیستم عامل سیلبرشاتس ترجمه پریسیما آتاماژوری .... فکر میکنم کتابو خودشون تالیف نمیکنن.الان حال ندارم اما بعدا یه عکس میگیرم این دو کتابو کنار هم میزارم مقایسه کنید.

RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - nomad:D - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ

(15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  کتاب مقسمی پر از اشتباهات مفهومیه...در کل خیلی کتاب ضعفیه...به قول دکتر حقیقت خدا با اونهمه عظمت فقط ۵ تا کتاب فرستاده واسه بنده هاش...اونوقت این آقای مقسمی فکر کنم آمار کتاب هاش از عدد ۵۰ گذشته باشهTongue

دوست عزیز! یه کم با لحن بهتر حرفهاتو بگو.
شاید خیلی ها باهات موافق باشن.
ولی وقتی جبهه میگیری بقیه رو دلخور میکنی حتی اگه با شما هم نظر باشن.

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - fatima1537 - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ

خواهشا یه مقداری لحنتون را به نقد نزدیک تر کنید تا تخریب افراد.
واینکه حرفاتون مستدل تر باشه بهتره.نه اینکه بخوایم با عبارات تحقیر کننده به شخصیت افراد(به جای کتابهاش) ایراد بگیریم

RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - taktaz - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ق.ظ

(۱۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ)... نوشته شده توسط:  .
.
.
از دلسوزی شما دوستان سپاسگزارم
بعضی از دوستان اینقدر جو مانشت اونارو گرفته که فکر می کنند کل دنیا تو مانشته

RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - arixooo - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ

این که دکتر حقیقت خیلی ادعاش میشه رو قبول دارم...اما فکر میکنم ادعای بیجایی نیست...شما برو اسم هر استادی رو که میشناسی سرچ کن...ببین توی کامپیوتر توی ایران کی اندازه حقیقت مقاله داده بیرون...۴۲ سالشه تازه...فکر کن ۶۰ سالش بشه مقالاتش چندتا میشن...مقسمی رو که من خودم هم میتونم تشخیص بدم سواد درست و حسابی نداره...فقط فکر تجاری خوبی داشته و از موقعیت خوب استفاده کرده و میلیاردر شده..

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - ghaderiyaser - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ

کتاب مقسمی اشتباهه مفهومی(متن کتابو میگم) آنچنانی نداره ولی بعضی سوالارو غلط حل کرده. برا شروع خوبه. بعد اون یا پوران یا پارسه.(پوران کپی پارسه است!!!)

روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - MSZ - 30 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ق.ظ

این تجربه من بود:
امسال و سال پیش هم تو آی تی و هم تو مهندسی کامپیوتر، سوالات سیستم عامل کمی سخت تر (به قول طراحان، مفهومی تر) شده بودن ولی اگر تسلط بالایی روی مباحث داشتین تا حد قابل توجهی میتونستین از پس سوالات بر بیایین.
منظورم این نیست که ۱۰۰ میزدین ولی درصد پایینی هم نمی آوردین.
این تسلط تا حد زیادی با خوندن همون کتاب حقیقت بدست میومد ولی نه یه خوندن عادی و سطحی.
اولا متن درس ها خیلی عمیق خونده بشه و فهمیده بشه. (حفظ نکنیم، بفهمیمش) و تست های هر فصل. و قسمت مهم: مرور
هم متن درس ها باید کامل مرور شه و تست ها (مخصوصا تست های مهم) چندین بار مرور بشن

این روش به نظرم برای کنکور بعدی هم مفید خواهد بود
بخصوص که علاوه بر کتاب دکتر حقیقت میتونین از یک یا دو کتاب دیگه (مخصوصا برای دوران جمع بندی) استفاده کنین تا خیالتون هم راحت باشه.

RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - Shokoufe.S - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ

سلام
من شهرستانمو کتاب مهندس حقیقت رو اینجا پیدا نکردم . باید حتما از موسسه بگیری که اونم باید کل پکیج کتابشونو بخری.
من چکار کنم ؟Sad

RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - ghaderiyaser - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ

(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:  سلام
من شهرستانمو کتاب مهندس حقیقت رو اینجا پیدا نکردم . باید حتما از موسسه بگیری که اونم باید کل پکیج کتابشونو بخری.
من چکار کنم ؟Sad
کتاب پوران(موسوی طیبی) رو بخون. کپی هم اند.Big Grin

RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - Shokoufe.S - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ

(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:  [quote='Shokoufe.S' pid='104354' dateline='1340138383']
سلام
من چکار کنم ؟Sad
[/quo
ممنون بخاطر راهنمایتونSmile

RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - ghaderiyaser - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۷ ب.ظ

(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:  
(31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:  [quote='Shokoufe.S' pid='104354' dateline='1340138383']
سلام
من چکار کنم ؟Sad
[/quo
ممنون بخاطر راهنمایتونSmile
خواهش میکنم.

RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - narges_r - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ ب.ظ

(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ق.ظ)Shokoufe.S نوشته شده توسط:  سلام
من چکار کنم ؟Sad

سلام
منم مثل شما شهرستانم
من پارسال این کتابو از نمایندگی خریدم
امسال هم پرسیدم میفروشن
کتابهای جلد مشکی فروش ازاد داره
شما سر بزن به نمایندگی حتما میفروشن(یعنی باید بفروشنCool )

RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - Masoud05 - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ

(۳۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط:  سلام
منم مثل شما شهرستانم
من پارسال این کتابو از نمایندگی خریدم
امسال هم پرسیدم میفروشن
کتابهای جلد مشکی فروش ازاد داره
شما سر بزن به نمایندگی حتما میفروشن(یعنی باید بفروشن:coolSmile

آمار هم تک فروشی دارن ، من خودم خریدم
نظریه و سیستم عامل ، ریاضی مهندسی ، زبان هم میشه بصورت تکی خرید .

RE: روش درست درس خواندن از صفر (سیستم عامل) - Mahla Mehr - 15 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ

(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ ب.ظ)نفس نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز
من واسه کنکور امسال فقط مقسمی خوندم و تونستم ۵۴% بزنم
اولین گام این که دید خوبی نسبت به این درس داشته باشید وقتی نگاهتون + باشه از خوندنش خسته نمیشید
بعدش هر فصل رو کامل بخونید و تست بزنید این باعث میشه بفهمید از هر فصلی چه مباحثی مهم تر و نحوه سوال دادن چطوریه
البته خلاصه برداری از هر فصل فراموش نشه که بدونین چهارچوب فصل چی بود
موفق باشید

ممنون از راهنماییتون. منم مقسمی رو شروع کردم ولی نگرانم که کامله یا نه. به نظرتون فقط خوندن این کتاب کافیه یا کتابای دیگه ای هم بخونم؟ جزوه ی پارسه چطور؟

(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  
(15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۵ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط:  نفس منو کنجکاو کردی. واقعا فقط مقسمی خوندی؟

قابل تامله!

پارسه رو نخوندی؟

کتاب مقسمی پر از اشتباهات مفهومیه...در کل خیلی کتاب ضعفیه...به قول دکتر حقیقت خدا با اونهمه عظمت فقط ۵ تا کتاب فرستاده واسه بنده هاش...اونوقت این آقای مقسمی فکر کنم آمار کتاب هاش از عدد ۵۰ گذشته باشهTongue

به نظر من بعضی از کتابای آقای مقسمی واقعا خوبن یکم منصف باشین. من کنکور ۹۱ یکی از درسارو با اینکه اصلا جزو واحدهای دانشگاهیمونم نبود فقط با یه بار خوندن کتاب مقسمی ۶۷ درصد زدم. البته از سیستم عامل اطلاعی ندارم.

(۱۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  
(17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ)taktaz نوشته شده توسط:  

این که دکتر حقیقت خیلی ادعاش میشه رو قبول دارم...اما فکر میکنم ادعای بیجایی نیست...شما برو اسم هر استادی رو که میشناسی سرچ کن...ببین توی کامپیوتر توی ایران کی اندازه حقیقت مقاله داده بیرون...۴۲ سالشه تازه...فکر کن ۶۰ سالش بشه مقالاتش چندتا میشن...مقسمی رو که من خودم هم میتونم تشخیص بدم سواد درست و حسابی نداره...فقط فکر تجاری خوبی داشته و از موقعیت خوب استفاده کرده و میلیاردر شده..

شاید دوستان یادشون رفته که هر کسی یه نظری داره و نگرش آدما نسبت به خیلی چیزا با هم فرق میکنه. بهتره این بحث ها نباشه دوستان. اینجا کوچکترین جایی هستش که باید یاد بگیریم :
۱-نظراتمون رو به دیگران تحمیل نکنیم.
۲-به نظرات دوستان احترام بذاریم.
۳-دیگران رو تخریب نکنیم.
و مهمتر از همه با هم دوست باشییم.