|
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - نسخهی قابل چاپ |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - SarahArshad - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ق.ظ
سوالهای آی تی سختترن در پایگاه |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - ania_13 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۸ ق.ظ
عجب! پس سئوالات نرم آسون تره؟ خوب کسی هست منابع رو خونده باشه ما رو بیشتر راهنمایی کنه؟ |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - hnarghani - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ
البته منم یه پیشنهاد داشتم من خودم برای کنکور ۹۱ کتاب آقای مهندس امین شکری انتشارات مدرسان را خوندم و کتاب خیلی خوبی هم هست .من این کتاب کامل خوندم و سه تا سوال را با اطمینان کامل جواب دادم . |
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - ania_13 - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ)hnarghani نوشته شده توسط: البته منم یه پیشنهاد داشتم من خودم برای کنکور ۹۱ کتاب آقای مهندس امین شکری انتشارات مدرسان را خوندم و کتاب خیلی خوبی هم هست .من این کتاب کامل خوندم و سه تا سوال را با اطمینان کامل جواب دادم .شما نرم افزار بودین خوب مثل اینکه سئوالات نرم آسون تره. نگاهی به سئوالات آی تی ننداختید ببینید با این کتاب میشه به اونها هم جواب داد ؟ |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - MSZ - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
بهترین کتاب برای یادگیری این درس کتاب Ullman هست و بعدش کتاب المسری اینا واقعا عالی هستن بهترین کتاب نکته و تستی هم که دیدم همون مقسمیه توی یه حجم کم اکثر نکات مهم رو جمع کرده. برای تسلط و مرور خیلی کتاب خوبیه ولی تو کنکور آی تی ۹۰، فقط کسایی با پایگاه میتونستن خوب کنار بیان که روی مرجع تسلط داشته باشن. نمی خوام بگم برین این دو تا کتاب رو بخونین (ترجمه هم نشدن) ولی حداقل دم دست داشته باشین که اگر دیدین تو یه مبحثی خیلی ضعف دارین (از پایه) از توی این دو تا کتاب اون مبحث رو بخونین یه درخواست هم از دوستان ساکن تهران دارم: اگه تونستین از جناب رانکوهی بپرسین پاسخ نامه اون کتاب تستشون که از سه سال پیش میخواد چاپ بشه چرا چاپ نمیشه؟!!! فکر کنم کلا یادشون رفته که قرار بوده یه چیزی رو بدن واسه چاپ!
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - SaMiRa.e - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: ولی تو کنکور آی تی ۹۰، فقط کسایی با پایگاه میتونستن خوب کنار بیان که روی مرجع تسلط داشته باشن. یعنی کتاب رانکوهی به عنوان مرجع زیاد تعریفی نداره ؟
|
RE: روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - MSZ - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: ولی تو کنکور آی تی ۹۰، فقط کسایی با پایگاه میتونستن خوب کنار بیان که روی مرجع تسلط داشته باشن. کتاب جناب رانکوهی اصلا مرجع نیست!!! کتاب ایشون صرفا گردآوری برخی مباحث از کتاب های مرجع هست ولی از این صحبت ها که بگذریم، اگر بخوایین یه کتاب به اون حجم (و با یک زبان فارسی که در اون حد سلیس و روانه!!!!!!!) رو بخونین، به نظرم خیلی بهتره که برین کتاب دیت یا سیلبرشاتز رو عمیق و دقیق بخونین و سوالاش رو حل کنین من چند فصل رانکوهی رو خوندم. خیلی بهم نچسبید. (شاید دیگران بپسندنش) ولی کتاب دیت رو اگه دقیق بخونین (شاید مجبور شین بعضی قسمت ها رو بیش از یه بار بخونین) خیلی عمیق تره. |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - maryam.raz - 06 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ
من شروع کرده بودم به خوندن کتاب رانکوهی ولی خیلی خوشم نیومد! کاش دوستانی که تجربه دارن در این زمینه کمک کنن که چی بخونیم کافیه! یا چه فصل هایی از همین کتاب رانکوهی مهم تره! |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - iatii - 08 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ
من فقط مقسمی خوندم . ۷۷/۷۸% زدم |
|
RE: روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - saho - 09 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
کتاب جناب رانکوهی اصلا مرجع نیست!!! کتاب ایشون صرفا گردآوری برخی مباحث از کتاب های مرجع هست ولی از این صحبت ها که بگذریم، اگر بخوایین یه کتاب به اون حجم (و با یک زبان فارسی که در اون حد سلیس و روانه!!!!!!!) رو بخونین، به نظرم خیلی بهتره که برین کتاب دیت یا سیلبرشاتز رو عمیق و دقیق بخونین و سوالاش رو حل کنین من چند فصل رانکوهی رو خوندم. خیلی بهم نچسبید. (شاید دیگران بپسندنش) ولی کتاب دیت رو اگه دقیق بخونین (شاید مجبور شین بعضی قسمت ها رو بیش از یه بار بخونین) خیلی عمیق تره. [/quote] منم ازکتاب رانکوهی زیاد خوشم نیومد..این دوتاکتابی که گفتین کدمش بهتره؟ترجمه دارن؟میشه معرفیش کنین |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - MSZ - 09 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: منم ازکتاب رانکوهی زیاد خوشم نیومد..این دوتاکتابی که گفتین کدمش بهتره؟ترجمه دارن؟میشه معرفیش کنین کتاب دیت بهتره ترجمه های مختلفی تو بازار هست بدترینشون مال انتسارات گسترش علوم پایه هست که اونو اصلا نخرین. از بین بقیه ترجمه ها هر کدوم رو بخرین خوبه. |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - saho - 09 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:ممنون..شما خودتون کدوم ترجمشو دارین؟(09 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ)saho نوشته شده توسط: منم ازکتاب رانکوهی زیاد خوشم نیومد..این دوتاکتابی که گفتین کدمش بهتره؟ترجمه دارن؟میشه معرفیش کنین |
|
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - MSZ - 09 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ
من جعفرنژاد رو دارم یکم ترجمه ناجوری هست ولی قابل فهمه... میشه خوندش |
روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - mhesabi - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: چه فصل هایی از همین کتاب رانکوهی مهم تره!من هم تقریبا همین سوال رو دارم. دوستانی که قبلا این کتابو خوندن می تونن راهنمایی کنن کدام فصلهای این کتابو برای ارشد IT خوندن. |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (پایگاه داده) - MSZ - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ)mhesabi نوشته شده توسط:(06 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: چه فصل هایی از همین کتاب رانکوهی مهم تره!من هم تقریبا همین سوال رو دارم. دوستانی که قبلا این کتابو خوندن می تونن راهنمایی کنن کدام فصلهای این کتابو برای ارشد IT خوندن. فصل ۱۰ و به بعد ولی کلا نخونینش هم چیزی از دست نمیدین. چون اگه اصرار دارین همچین کتابی رو بخونین، خب برین مرجع بخونین! مرجع که خیلی بهتر از یه کتاب گردآوری شده هست. |