![]() |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - نسخهی قابل چاپ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - shahram_sharifnia - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ)سپهر نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: نفرموندید که تستهایی که پاسخ تشریحی نداشتند رو چه می کردید؟ راستش یکی از بزرگترین مشکلاتمن با پوران این بود.این قدر فکر می کردیم تا راه حلش رو بفهمیم برای بعضی از تست ها که خودمون فرمول ساخته بودیم یادته که شهرام؟توی این درس خلاصه برداری نکردیم و معمولا اگر چیزیی می خواستیم یادمون نره بالای کتاب می نوشتیم سپهر هم همش میگفت نکن شهرام کتاب واسه کتابخونست ![]() |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - ania_13 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
خیلی خوبه که دو نفری میخوندین همراه خوب خیلی مهمه. اما میدونید مشکل اصلی اینجاست که اینطور جا افتاده که معماری درس خیلی سختیه! حتی مشاورا هم بهش اشاره میکنن و همین باعث میشه ذهن نخواد دنبال راه حل مناسب بگرده. وقتی میرفتم سراغ مانو میدیدم پوران تمام نکات مهم رو پوشش داده اما باز عذاب وجدان میومد سراغم که نکنه یه چیزی تو این کتاب باشه که من نخونم!!! نظرتون درباره منبع چیه؟ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - shahram_sharifnia - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: خیلی خوبه که دو نفری میخوندین همراه خوب خیلی مهمه. اما میدونید مشکل اصلی اینجاست که اینطور جا افتاده که معماری درس خیلی سختیه! حتی مشاورا هم بهش اشاره میکنن و همین باعث میشه ذهن نخواد دنبال راه حل مناسب بگرده. به نظر من این کتاب برای کنکور منبع کاملیه البته ممکنه سوالی بیاد که در این کتاب نباشد مانند سوال پنجره ه ها که امسال اومد ولی این موضوع درباره ی همه ی کتاب ها صدق میکنه. |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - ania_13 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ب.ظ
سارا جان ای کاش منابع رو تو هر تاپیک تو نظر سنجی قرار میدادی که به یه جمع بندی درباره منبع هم برسیم. آقا سپهر و آقای شریف نیا میتونم خواهش کنم تو بحث بقیه دروس که چطور از صفر شروع کنیم هم شرکت کنید؟ ممنونم میشیم. |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - nomad:D - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
دوستان منم وضعم تو درس معماری بد نیست. ولی باید بگم این درس فقط زمانی به خوبی برای شما جا میوفته که برای حل تستهاش زمان بذارید تستهایی بود که من یک ساعت و نیم روشون فکر میکردم.و میدیدم بچه هایی که بدون فکر کردن جواب اون سوال رو میدیدن و میگفتن سوال آسونیه که در حقیقت نبود چون تا زمانی که به سوال فکر نکنی نکته سوال رو متوجه نمیشی واگر سوال مشابهی بیاد با یکم تغییر نمیتونید حل کنید. درمورد کتاب پوران بر عکس اقایون من برای منبع تاییدش نمیکنم چون نه تنها بعضی از تستهاش جواب تشریحی نداره بعضی از جوابهاشم غلطه. میتونید به عنوان کتاب مکمل ازش استفاده کنید.ولی در مورد اینکه بخواید کتاب مرجع مثل مانو یا پترسون بخونید هم میگم وقتتون رو تلف میکنید. اگر جزوه و وویس استادهاای که تو مانشت هست گوش کنید به نظرم بهتره چون هم حجم کمتری داره هم تمام سر فصل های کنکور رو در بر داره. |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - aatwo - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
سلام دوستان منم به آقا سپهر تبریک میگم اما به چند نکته توجه فرمایید اولا آقا سپهر رشتشون سخت افزاره و پایه قوی تری در این درس نسبت به رشته های نرم ... و ای تی دارند پوران پیشنهاد ایشون واسه کسانی که معماری رو می خوان از صفر شروع کنند مناسب نیست اگر در این درس ضعیف هستید و می خواهید از صفر شروع نمایید کتاب پوران برای کسی که زمینه نداشته باشه مناسب و کافی نیست به نظرم حتما باید از مانو یا پترسون شروع کنید |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - Victorious - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ ب.ظ
سلام من رشته ام آی تی با درس معماری هم با تلاشی چند برابر درس های دیگه ام پیش می رم اگر دوستان درصد ۱۰۰ معماری و بقیه که درصد های خوبی زده اند بعد از دست مریزاد و خسته نباشید جواب تست های کنکور امسال معماری برامون میزاشتن کمک خیلی خوبی بود البته در مورد درس های دیگه هم همین طور اینطوری منبع تست سال ۹۱ ،پاسخ های درست و کامل ای داریم |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - ania_13 - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ
nomad ![]() به هر حال، کتاب تست به نظرتون چی خوبه؟ مقسمی تستهای زیادی داره نظر شما چیه؟ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - younes - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: سلام دوستان منم به آقا سپهر تبریک میگم ثانیا ایشون توی رشته IT رتبه ۵ شدند، قطعا سوالات نرم افزار از IT سخت تره. نیست؟ بعدش هم اگه با یک کتاب پوران بشه تستهای درس معماری رو زد پس ملت چرا اینقدر از دست معماری مینالن ![]() |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - shahram_sharifnia - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)younes نوشته شده توسط:(11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: سلام دوستان منم به آقا سپهر تبریک میگم دوستان رشته ی من و سپهر سخت افزار بوده ولی ی اتفاقاتی افتاد که معماری ما داقون شد. ما غیر از کامپیوتر پایه مانو چیز دیگه ای سر کلاس نخوندیم و مباحث پایپ لاین و I/O حافظه را خودمون خوندیم بدون اینکه کتاب مرجع بخونیم. |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - nomad:D - 12 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: nomad من منظورم این بود که این کتاب به عنوان منبع کتاب خوبی نیست ولی به عنوان کتاب تست و مکمل فعلا که از کتاب معماری پوران بهتر نداریم.شما برای یاد گیری این درس باید یا کتاب مرجع بخونید یا جزوه کامل یکی از اساتید رو و برای تکمیل کردنش سراغ کتاب پوران برید.یعنی در کل کتاب پوران یک کتاب تست هست نه کتاب یادگیری از صفر. |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - MSZ - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ
من اخیرا به این نتیجه رسیدم: ترکیب کتاب های پوران و راهیان مفید تره البته به شرطی که یه مقدار با دقت و حوصله بخونین. نمی گم رو هر صفحه ۱ ساعت وقت بزارین ولی سعی کنین اگه ابهامی تو یه کتاب داشتین، با استفاده از اون یکی کتاب رفعش کنین. این تجربه من هست تا به الان. منی که تو این درس به معنی واقعی، صفر هستم. |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - SarahArshad - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ
راهیان بر مبنای پترسون هست وپوران بر مبنای مانو . |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - narges_r - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ
من اصلا با متن کتاب راهیان راحت نیستم ادبیات کتاب پوران خیلی بهتر از کتاب راهیان هست ولی خوب کتاب پوران کامل نیست من قصد دارم برای معماری ویس گوش بدم البته نمیدونم کار درستی هست یا نه! |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - MSZ - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ ق.ظ
من جزوه و وویس دکتر اجلالی رو تهیه کردم ولی اصلا فرصت نکردم برم سراغش ولی بچه هایی هم که جزوه رو خونده بودن و به وویس ها گوش کرده بودن خیلی راضی بودن، ولی تو کنکور مثل من سفید گذاشته بودن!!! |