تالار گفتمان مانشت
مستند میراث آلبرتا - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
مستند میراث آلبرتا - ali - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ

خب سئوالی هم بود که بنده خدا نمی تونست جواب بده ، فرض کن خودت بودی جواب چی میدادی ؟

مستند میراث آلبرتا - arixooo - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ق.ظ

من بودم واقعا نمیذاشتم کار به اینجا بکشه که حالا به چه چکم چه کنم بیفتم...اما کاش این فیلمو نمیدیدم...الان حس میهن پرستیم گل کرده بیخیال رفتن شدم...احتمالا قبل از درس خوندن این فیلمو میدیدم بیخیال درس خوندن هم میشدم...میگفتم بزار برم چرخ های صنعت رو بگردونم..

مستند میراث آلبرتا - SarahArshad - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ

(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  من بودم واقعا نمیذاشتم کار به اینجا بکشه که حالا به چه چکم چه کنم بیفتم...اما کاش این فیلمو نمیدیدم...الان حس میهن پرستیم گل کرده بیخیال رفتن شدم...احتمالا قبل از درس خوندن این فیلمو میدیدم بیخیال درس خوندن هم میشدم...میگفتم بزار برم چرخ های صنعت رو بگردونم..
خیلی با حال گفتید .خنده ای بر لبانمان نشست.

مستند میراث آلبرتا - Msccom - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ق.ظ

واقعا ایرانیه و احساسات....

مستند میراث آلبرتا - sepid - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۱ ب.ظ

تو دوره ی لیسانس یکی تو دانشگاه ما خودکشی کرد،
سروش صحت اومده بود سخنرانی میکرد در موردش.
گفت که یکی از علتاش این که فضای سبز دانشگاتون کمه.
شایدم درس میگه!!

مستند میراث آلبرتا - arixooo - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ

راستش دانشگاه ما تو برهوت بود...خودکشی؟؟؟ احتمال اینکه یکی از دانشجوهای دانشگاه کسی رو میکشت بیشتر بود از خودکشی...فکر میکنم دلیل اصلی خودکشی دانشجوها توی این دانشگاه های سخت گیر تحمل فشار زندگی واسه چند سال به امید آینده بهتری که وقتی به انتهای تحصیل نزدیک میشن و میبینن همچین خبری هم نیست...و بعد افسردگی و احساس شکست تو زندگی بعد از اونه...

RE: مستند میراث آلبرتا - sepid - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ

(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  راستش دانشگاه ما تو برهوت بود...خودکشی؟؟؟ احتمال اینکه یکی از دانشجوهای دانشگاه کسی رو میکشت بیشتر بود از خودکشی...فکر میکنم دلیل اصلی خودکشی دانشجوها توی این دانشگاه های سخت گیر تحمل فشار زندگی واسه چند سال به امید آینده بهتری که وقتی به انتهای تحصیل نزدیک میشن و میبینن همچین خبری هم نیست...و بعد افسردگی و احساس شکست تو زندگی بعد از اونه...

شاید هم همین باشه.
تا حالا به این جنبه فک نکرده بودمUndecided

مستند میراث آلبرتا - انرژی مثبت - ۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۸ ب.ظ

در مورد این اقایی که خودکشی کردند(خدا رحمتشون کنه) و حالا سایرین در این دانشگاه حرف و حدیث زیاده و از اونجایی که نمی شه مطمئن شد کی درست میگه کی غلط! شاید بهتر باشه قضاوت نکنیم .

مستند میراث آلبرتا - arixooo - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ق.ظ

دقیقا موافقم...نمیشه در مورد یه فرد خاص نظر داد...اگه چیزی گفتم منظورم کلی بود...چون شنیده بودم تو دانشگاه اصفهان هم آمار خودکشی بالاست..