|
|
سوالات پیرامون منبع نظریه - نسخهی قابل چاپ |
|
بهترین پیشنهاد برای کتاب نظریه - behdad - 23 تیر ۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ ب.ظ
سلام من کتاب زبان اصلی پیتر لینز رو خوندم متنش راحته و خیلی خوب و کامل توضیح داده اگه زبانت خوبه این کتاب واقعا عالیه |
|
می شه رو صادق زاده حساب کرد؟ - mahdikoochooloo - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۰۵:۱۸ ب.ظ
به نام خدا سلام بچهها من صادق زاده رو دسته دو خریده بودم (مال سه چهار سال که جلدش سیاه بود و عکس یک صدف بزرگ و سبز هم روشه) حالا سوالام اینه که می شه رو این کتاب برای ارشد حساب کرد؟ آیا انقدر ترجمش بده که نمی شه خوند؟ البته من با تمام مباحث آشنایی خوبی دارم و تو کنکور ۳ تا رو زدم اما رفرنس نخونده بودم. |
|
می شه رو صادق زاده حساب کرد؟ - Xilinx - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ ب.ظ
من خودم این درس رو با ایشون پاس کردم و به نظر من ترجمه دکتر صادق زاده حرف نداره و به مراتب نسبت به ترجمه های قبلی بهتر هست. دقیقا همونطور که توی مقدمه مترجم گفته شده از کلمات زیبای فارسی در ترجمه استفاده شده.خیالتون راحت باشه ;-) |
|
تست برای نظریه پوران یا سپاهان؟ - mfXpert - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۳۸ ب.ظ
من خودم هم پوران رو داشتم و هم سپاهان رو.به نظر من کتاب سپاهان کاملتر و بهتره |
|
تست برای نظریه پوران یا سپاهان؟ - ف.ش - ۲۵ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ق.ظ
من نظریه زبانها نوشته مهندس جبل عاملی انتشارات دانش پژوهان رو توصیه میکنم.هر چند خالی از اشکال نیست اما به نظر من تشریح بعضی تستها رو خوب نوشته! |
|
تست برای نظریه پوران یا سپاهان؟ - ف.ش - ۲۵ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ب.ظ
لینک خرید کتابی که گفتم اینجا هست البته سپاهان رو من ندیدم که بتونم نظری در موردش بدم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. در ضمن این کتاب رو از کتابفروشیهای خ سیدعلیخان اصفهان هم میتونید تهیه کنید. |
RE: ترجمه صادق زاده یا صراف زاده - euruse - 02 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۳ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: سلام باسلام کتاب صراف زاده بعضی از تمرینها رو نداره و قسمت هایی رو هم خیلی خلاصه نوشته. کتاب لینز ترجمه بابک سلیمی رو توصیه می کنم. در مدت مطالعه کمتر دچار سردرگمی شدم و بسیار خوب ترجمه شده. این آدرس سایت مترجم هست:http://itla.ir/ |
|
تست برای نظریه پوران یا سپاهان؟ - sharhe-feragh - 04 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ ب.ظ
کتاب سپاهان کتاب تستی خیلی خوبیه ولی به نظر من قبل اون باید کتاب مرجع رو خونده باشی |
RE: کتاب ۱۰۰۰مسالهی نظریه - bitbit - 29 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ ب.ظ)shadi نوشته شده توسط: بچهها واقعا این کتاب خیلی کتاب خوبیه. خیلی طبقه بندی شده و خوب سوالات رو نوشته. ضمن تشکر من قبلا این کتاب رو خوندن غلط خیلی داشت البته نمیدونم ویرایش چند بود کدوم ویرایش رو خوندین؟ |
|
RE: کتاب ۱۰۰۰مسالهی نظریه - shadi - 29 مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۵ ب.ظ
من ویرایش دومش رو دارم. وقتی اول کتاب لینز رو میخونی و در راستاشم سوالات این رو حل میکنی. یه جورایی مطلب به نحو احسن تو ذهن جا میوفته. فکر میکنم همین خیلی مهمه و اینکه خیلی از تمرینات رو هم پوشش داده. : ::غلط هاشو والا اگر دیدم لابد متوجه نشدم
|
|
کتاب ۱۰۰۰مسالهی نظریه - mfXpert - 29 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۰ ب.ظ
من هم این کتاب رو دارم.نوشته فرشاد صفایی و آرمان مهربخش هستش.کتاب خوبیه و کلی سوال توش حل شده.اسمش ۱۰۰۰ مساله هستش ولی واقعا ۱۰۰۰ تا مساله نداره.
|
|
کتاب ۱۰۰۰مسالهی نظریه - Fardad-A - 29 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ
این کتاب چندان جامع نیست و همه موضوعات را پوشش نمیده. یعنی روی بعضی مطالب خیلی مسائل با تکنیک تکراری داره و خیلی از مسائلش هم واقعا" حرفی واسه گفتن ندارند .در بعضی مباحث هم مسئله ای نداره. |
|
نظریه زبانها را با چه منبعی و چطور شروع کنم؟ - Xilinx - 09 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۶ ق.ظ
جزوهی جدید پارسه هم خیلی خوبه! هم خلاصست هم مفیده.اگه کسی پایه ش خوب باشه نیازی نداره دیگه از روی درس لینز بخونه همین که از روی پارسه درس بهش یادآوری بشه کافی هست و میتونه بعدش تمرینات لینز رو حل کنه ;-) (۰۵ آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۱۹ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: ویرایش چهارم توی نت نبود!ما که ندیدیم توی سایت آمازون هست .خود دکتر صادق زاده دوباره ترجمه کرده.۲نفر دیگه هم ویرایش چهارم رو ترجمه کردن
|
|
نظریه زبانها را با چه منبعی و چطور شروع کنم؟ - Xilinx - 12 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ق.ظ
خود ترجمه جدید صادق زاده هم خوبهها !!! |
|
سوالات پیرامون منبع نظریه - یگانه - ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ
من نظریه لینز ترجمه سلیمی را خوندم اما از ماشین های تورینگ به بعد نتونستم ازش استفاده کنم کتاب پارسه میتونه در این زمینه بهم کمک کنه ؟ درموردتصمیم پذیری،ماشین تورینگ ،بازگشت پذیری وکلا فصل های آخر لینز ازکدام voiceاستفاده کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. |