|
|
۹ نرمافزار - نسخهی قابل چاپ |
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - admin - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ
تبریگ میگم. چقدر امسال مورد شیرینی داریم. اونم حضوری. برنامه شما برای هفته دوم گذاشته شده. لطفاً برای تاریخی قبل از این تاریخ اصرار نکنید که وقت نداریم. مجموعه مدیران کلاً سلام دارن خدمتتون
|
RE: گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - f_f - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: تبریگ میگم. چقدر امسال مورد شیرینی داریم. اونم حضوری. برنامه شما برای هفته دوم گذاشته شده. لطفاً برای تاریخی قبل از این تاریخ اصرار نکنید که وقت نداریم. چشم شیرینی محفوظه خیلیییی ممنونم(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۲ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من هم به شما واقعا" تبریک میگم.امیدوارم در همه مراحل زندگی مثل کنکور موفق باشید. خیلی ممنونم ازتون.با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان |
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - *Najmeh* - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ
افرین منم تبریک بهتون میگم افرین منم تبریک بهتون میگم |
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - fateme66 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ
تبریک میگم.واقعا کارنامتون عالیه ![]() موفق باشین |
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - admin - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ
خانم فراهانی بهتون تبریک میگم. آزمایشگاه دکتر حبیبی در سال جدید دانشجو می پذیرد. راستی من فامیلی شما رو از کجا می دونم؟ از اونجا که بچه های شیرینی بده رو سریع شناسایی می کنیم.سازمان سنجش برای ما لیست شریفیها رو ارسال میکنه
|
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - Parva - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ ب.ظ
احسنت تبریک میگم منتظر مصاحبه پربارتون هستیم |
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - esi - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ب.ظ
تبریک . واقعا عالیه. |
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - mohammad_13690 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ
خیلی تبریک میگم و اینا
|
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - _MAjid_ - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۵ ب.ظ
تبریک،عالی بود
|
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - blackhalo1989 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ
تبریک میگم. منم ایشالا شیرینی در خدمت باشم. |
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - rezvan_m - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ
واقعا تبریک میگم بهتون |
RE: گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - f_f - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: خانم فراهانی بهتون تبریک میگم. خیلییییییی ممنون.از همونجایی که این سایت به من معرفی شد ![]() شما که شیرینیتون محفوظه دو قبضه ![]() بله شنیدم ترم اول گویا دو تا درس دارم با دکتر حبیبی (۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تبریک میگم. منم ایشالا شیرینی در خدمت باشم.خدمت از ماست.ایشالا
|
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - hardware23 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ
منم بهتون تبریک میگم
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - admin - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ)f_f نوشته شده توسط: بله شنیدم ترم اول گویا دو تا درس دارم با دکتر حبیبیآیا شنیدین که TA ثابتشون هم کی هستند؟
|
|
گرایش نرم افزار-رتبه ۹ - Msccom - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ق.ظ
تبریک تبریک تبریک |