[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: [دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - Xilinx - 01 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ ب.ظ
(۲۵ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ ق.ظ)atharrashno نوشته شده توسط: سلام گوش دادن این صداها بدون جزوه اصلا فایده نداره خود جزوش را ندارید؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - Xilinx - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ
ادامه ی جلسه ی هشتم رو هم باید از جلسه ی دهم بشنوید. از قسمت جمع بندی صفحه ۲۵(در جزوه دوم EM 2) تا صفحه ۳۳ گم شده. |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - bahador1234 - 30 آبان ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ق.ظ
سلام دوستان. ممنون بابت زحمتی که کشیدید. من فقط ویس بخش انتگرال مختلط را می خوام. میشه لطف کنید بفرمایید که کدوم جلسه است؟ ممنون |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - shahryar711 - 12 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
اقا کاشکی مثلا می نوشتید که مثلا فلان درس در کدام ویس ها هست |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - Xilinx - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ ب.ظ
چون دوستان درخواست تطبیق بهم خوردگی پایانی ویس ها رو داشته صرفا جهت اطلاع خدمتتان ارائه می گردد جلسه ۹ میشه شروع معادلات دیفرانسیل جلسه ۱۰ در مورد مانده هاست جلسه ۱۱-۱ میشه ۱ بهمن به بعد جلسه ۱۱-۲ میشه ۱۸ دی به بعد جلسه ۱۳-۱ کاملا در مورد مانده هاست جلسه ۱۳-۲ بعد از ۲ ساعت تست های مانده تموم میشه و درس معادلات مرتبه ۲ شروع میشه(صفحه ۱۰ دی) جلسه ۱۳-۳ میشه ۲۴ آبان تا آخر جزوه توجه داشته باشید که هرچی جزوه جلو میره روزهای تقویم به سمت اول سال میره !! |
[دانلود کنید]صدای ریاضی مهندسی مهندس کریمی- تابستان ۹۰ - deep-romance - 20 مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۷ ق.ظ
سلام ببخشید لینک صداهای جلسه ی ۷ به بعد malicious هست، من دانلودشون کردم اما می نویسه ممکنه به کامپیوترم صدمه بزنه، میشه یک بررسی بفرمایید.از ۱ تا ۶ رو گوش دادم، مشکلی نداشت. ولی از هفت به بعد نمی دونم چه مشکلی پیدا می کنه. ممنون |