![]() |
C++: رفع اشکال برنامه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: C++ - a.hooshmand - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: چون از برنامه ای که با سی نوشتم می خوام توی برنامه سی پلاس پلاسم استفاده کنم و باید بهش بگم که این تابعی که استفاده کردم با سی نوشته شده .فکر کنم قبلا بحث شده بود ولی حالا نمی توانم پیدایش کنم خوب include کن حالا از ۳ دستور زیر استفاده کن! ![]() کد: g++ -c *.cpp |
RE: C++ - انرژی مثبت - ۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: خوب include کنتا اونجای یکه من میدونم باید فایل با پسوند .h باشه که include کنیم فایل با پسوند c رو می شه include کرد؟ البته الین فایل سی یه فایل با پسوند ,h هم داره ولی main اون توی فایل با پسوند سی هست که منم از main اون توی برنامه خودم استفاده کردم با char *argv[14 ..... hmain(14, argv); می شه include کرد؟ به نظر خودم که نمی شه!!! |
RE: C++ - a.hooshmand - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:(05 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: خوب include کنتا اونجای یکه من میدونم باید فایل با پسوند .h باشه که include کنیم فایل با پسوند c رو می شه include کرد؟ البته الین فایل سی یه فایل با پسوند ,h هم داره ولی main اون توی فایل با پسوند سی هست که منم از main اون توی برنامه خودم استفاده کردم با مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
C++ - انرژی مثبت - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ ق.ظ
اون فایل سی یه مدل حرارتی با تعدا زیادی فایله و من نمی تونم دستش بزنم چون فایلهاش وابستگی زیادی بهم دارن و اگه یکی رو عوض کنم باید برم بقیه رو هم عوض کنم و الی اخر .. ضمن این که واسه این فایل سی یه فایل هدر وجود داره. مساله این نیست که include کنم چون با extern هم اونو می شناسه مساله اینه که وقتی make می کنم خطا میده نمی دونم شاید در این جور مواقع لازم باشه طرف مقابل کل کد رو داشته باشه تا بتونه نظر بده با این حال واسه جوابتون ممنونم سعی می کنم یه جوری رفعش کنم ![]() |