تالار گفتمان مانشت
محاسبات پاس نکرده ها چیکار کنن؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
محاسبات پاس نکرده ها چیکار کنن؟ - navid-p - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ

ظاهرا نیاز به بلد بودن انتگرال و مشتق داره.لطفا هر مقدماتی غیر از ۴ عمل اصلی و کسر نیاز داره بگید با جزییات.مثلا انتگرال تا چه حد لازم میشه؟

RE: محاسبات پاس نکرده ها چیکار کنن؟ - ghaderiyaser - 31 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ

محاسبات درس آسونیه و سوالاش رو میشه حل کرد به شرطی که طولانی نباشند و تا ۵ -۶ رقم اعشاری نیارند. من این درسو پاس نکردم ولی تو یادگیریش مشکلی نداشتم. حذفش نکنید. پشیمون میشید.

محاسبات پاس نکرده ها چیکار کنن؟ - fatima1537 - 01 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ

(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط:  ظاهرا نیاز به بلد بودن انتگرال و مشتق داره.لطفا هر مقدماتی غیر از ۴ عمل اصلی و کسر نیاز داره بگید با جزییات.مثلا انتگرال تا چه حد لازم میشه؟
لازم نیست انتگرال و مشتق بگیرید.فقط کافیه که روش انتگرال گیری را بلد باشید(اون هم انتگرالهای ساده)
به نظرم اگر از روی یه جزوه یا کتاب کنکوری بخونید و روش حل تستها رو نگاه بندازید دستتون میاد چطوره
فقط هم انتگرال نیست.مثلا در مورد توابع و ماتریسها هم مباحثی هست که حیفه تستهای اینها را نزنید
محاسبات فقط حفظی نیست.و اگر مثلا روش حل یک تابع یا انتگرال را بلد باشید خیلی راحت تر میتونید فرمولها و محاسبات را متوجه بشید

RE: محاسبات پاس نکرده ها چیکار کنن؟ - abdi1370 - 28 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۰۵ ب.ظ

همونطور که دوستمون گفتن محاسبات درس زیاد هم سخت نیست حالت کلی بسیار آسان است (از حرف های بچه ها میشه فهمید) بنظر من هرکی بتونه روزی نیم ساعت از وقت هرزش رو بزاره و محاسبات بخونه میتونه خوب نتیجه بگیره

موفق باشید

محاسبات پاس نکرده ها چیکار کنن؟ - omid.n1990 - 02 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ

منم محاسبات پاس نکرده بودم ولی کتاب پوران پژوهش و راهیان ارشد رو تو این زمینه خوندم که کلا با توضیح و تفسیر هر کدومشون صد و چهل صفحه ای تقریبا بود، خیلی کمه و خیلی ساده
به انتگرال های سخت و چند گانه و ... هم نیاز نداره، اصلا بهتره بگم که به هیچ عنوان انتگرال و مشتقق و ..... نمیخواد به اون نحو، خیلی مختصر شاید نیاز باشه
در اصل کار محاسبات عددی اینه که به جای وقتی که انتگرال و مشتق و ... رو بخواهیم به سختی محاسبه کنیم، از روش های عددی واسه محاسبه اونها بهره بگیریم، در واقع به جای مستقیم انتگرال و مشتق بگیریم از ی سری فرمول استفاده میشه! به همین سادگی

RE: محاسبات پاس نکرده ها چیکار کنن؟ - ITjoon - 25 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ

تو سایت زیر فیلم اموزش محاسبات رو میتونید بخرید
من تبلیغش رو دیدم نخریدم خودم
englishsky.blogfa.com
واسه کتاب هم از کتاب پیام نور و کتاب راهیان ارشد واسه تست استفاده کنید
این درس اسونه و حذف اون به صلاح نیست!

محاسبات عددی در چارت ۹۲ به بعد - reza-hatami - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ

سلام. من ورودی ۹۲ نرم افزار هستم. بعد از این که چارت درسی عوض شد درس محاسبات عددی از چارت حذف شد. خواستم بپرسم برای کنکور ارشد نیز این درس حدف می شود یا این درس در چارت جدید به نام دیگری تغییر یافته است؟
و در حال حاضر ، ما که اولین ورودی هایی هستیم که چارت درسیمون عوض شده ، در امتحان ارشدمون که سال ۹۶ قراره برگزار بشه ، منابع پیشنهادی ، ضرایب و سرفصل های آزمون به چه صورت است؟
ممنون

RE: محاسبات پاس نکرده ها چیکار کنن؟ - ana9940 - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ب.ظ

(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ب.ظ)reza-hatami نوشته شده توسط:  سلام. من ورودی ۹۲ نرم افزار هستم. بعد از این که چارت درسی عوض شد درس محاسبات عددی از چارت حذف شد. خواستم بپرسم برای کنکور ارشد نیز این درس حدف می شود یا این درس در چارت جدید به نام دیگری تغییر یافته است؟
و در حال حاضر ، ما که اولین ورودی هایی هستیم که چارت درسیمون عوض شده ، در امتحان ارشدمون که سال ۹۶ قراره برگزار بشه ، منابع پیشنهادی ، ضرایب و سرفصل های آزمون به چه صورت است؟
ممنون

دروسی که سنجش واسه کنکور گرایش های مختلف انتخاب می کنه ربطی به استثناهای چارت درسی دانشگاه ها نداره! منم محاسبات رو در چارت دانشگاهم نداشتم، ولی خوندمش ، درس آسونیه، میشه خودتون بخونید. اگه میخواید دقیق و مفهومی بخونید سرکلاس بقیه برید تو دانشگاه

RE: محاسبات پاس نکرده ها چیکار کنن؟ - gunnersregister - 13 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ق.ظ

کافیه مباحث پایه ماتریس، مشتق ، انتگرال و سریها رو بلد باشید.