|
|
رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - نسخهی قابل چاپ |
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - Masoud05 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۱۲ ب.ظ)Ghasedake_raha نوشته شده توسط: در ایران دانشگاه های زیر در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی رباتیک دانشجو می پذیرند : دانشگاه یزد هم هست . دوستانی که دانشگاه یزد بودید ، از امکاناتش بگید ( قابل توجه آفاق خانم ، جناب blackhalo1989 و سایرین ) |
|
رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - blackhalo1989 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ
من چیزی نشنیده بودم تا حالا در این زمینه! |
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - Masoud05 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من چیزی نشنیده بودم تا حالا در این زمینه! اگه منظورتون ارسال بالایی هست ( ارسال خودم ) باید بگم سال قبل دانشگاه یزد هم روزانه و هم شبانه برای گرایش رباتیک پذیرش داشته . دقیقاً قید شده رباتیک و نه هوش مصنوعی ، کد محل تحصیل : ۷۶۱۷ حالا اگه میشه درباره امکانات رفاهی و سطح علمی اونجا صحبت کنید ، البته یه تاپیک جدید بزنید والا بعضی از مدیران ...
|
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - blackhalo1989 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:هوش مصنوعی یزد یعنی هوش مصنوعی و رباتیکه و هوش مصنوعی خالی نیست؟(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من چیزی نشنیده بودم تا حالا در این زمینه!اگه منظورتون ارسال بالایی هست ( ارسال خودم ) باید بگم سال قبل دانشگاه یزد هم روزانه و هم شبانه برای گرایش رباتیک پذیرش داشته . دقیقاً قید شده رباتیک و نه هوش مصنوعی ، کد محل تحصیل : ۷۶۱۷ |
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - Masoud05 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:هوش مصنوعی یزد یعنی هوش مصنوعی و رباتیکه و هوش مصنوعی خالی نیست؟(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من چیزی نشنیده بودم تا حالا در این زمینه!اگه منظورتون ارسال بالایی هست ( ارسال خودم ) باید بگم سال قبل دانشگاه یزد هم روزانه و هم شبانه برای گرایش رباتیک پذیرش داشته . دقیقاً قید شده رباتیک و نه هوش مصنوعی ، کد محل تحصیل : ۷۶۱۷ تنها جایی که نوشته هوش مصنوعی و رباتیک صنعتی اصفهانه .(البته نمیدونم وسط ۲ گرایش باشه یا نه فقط نقل قول کردم ) یزد - تهران - امیرکبیر رباتیک داره مابقی دانشگاه + امیرکبیر هوش مصنوعی داره . |
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - Mansoureh - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: تنها جایی که نوشته هوش مصنوعی و رباتیک صنعتی اصفهانه .(البته نمیدونم وسط ۲ گرایش باشه یا نه فقط نقل قول کردم ) تا اونجایی که من یادمه، برای دانشگاه تهران و یزد توی قسمت توضیحاتش نوشته بود گرایش رباتیک! و برای صنعتی اصفعان نوشته بود: هوش مصنوعی و رباتیک... اما دانشگاهای دیگه هم گرایش رباتیک دارند. برای امیرکبیر هم نوشته بود: مهندسی رباتیک...! |
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - Masoud05 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: تنها جایی که نوشته هوش مصنوعی و رباتیک صنعتی اصفهانه .(البته نمیدونم وسط ۲ گرایش باشه یا نه فقط نقل قول کردم ) امیرکبیر برای هوش مصنوعی و برای رباتیک کد محل تحصیل مجزا در نظر گرفته ( یعنی برای هر گرایش بطور جداگانه ثبت نام میکنن ) . گرایش رباتیک اینطور که لیست دروسش رو گذاشتن تقریبا همه دروسش با هوش مصنوعی فرق داره . صفحه ۱۱۷ و ۱۱۸ دفترچه ۲ سال قبل رو نگاه کنید |
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - parsaNA - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: تنها جایی که نوشته هوش مصنوعی و رباتیک صنعتی اصفهانه .(البته نمیدونم وسط ۲ گرایش باشه یا نه فقط نقل قول کردم ) درسته . دوستان گرایش جدیدالتاسیس مهندسی رباتیک رو با گرایش هوش و رباتیک دانشگاه تهران و صنعتی اصفهان اشتباه نگیرند . اما اینطور که پیداست قراره که همه تحت همین نام یکپارچه بشن و اینقد جسته و گریخته کار نشه . که بهترم هست البته . |
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - Masoud05 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: درسته . یعنی اون گرایش رباتیک دانشگاه تهران و یزد با مهندسی رباتیک امیرکبیر که بطور جدگانه نوشته فرق داره؟ |
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - parsaNA - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: درسته . دقیقا همینو میخاستم بگم این گرایش ( مهندسی رباتیک ) فعلن محدوده و البته منحصر بفرد ! درساشونم همونطور که دیدید کاملا فرق داره . اینا شنیده های موثق منه ![]() اگه اشتباه می کنم و کسی می دونه اطلاع بده . |
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - Masoud05 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: دقیقا همینو میخاستم بگم ممنون . بهترین کار اینه که یکی از بچه های دانشگاه تهران که رباتیک میخونه رو گیر بیارم و ازش اعتراف بگیریم و ببینیم گرایش رباتیک اونا درساش شبیه هوش هست و یا مهندسی رباتیک . آخه مهندسی رباتیک و هوش مصنوعی کلا درساش فرق میکنه ، هرچند قریب الافق هستن اما فرق دارن ![]() جناب پارسانا ، شما هر اطلاعاتی داری درباره گرایش هوش ، رباتیک ، دانشگاه امیرکبیر بزار . کمتر از ۴ روز دیگه باید انتخاب شهر و گرایش کنیم ( البته خودمو نمیگم ، چون معلوم نیست رتبم چند رقمی بشه اما هر چیه بیشتر از ۵ رقم نیست ! ) |
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - Mansoureh - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: دقیقا همینو میخاستم بگم درست میگید... کلا گرایش های رباتیک فقط درس رباتیک میگذرونند و بقیه ی درس هاشون مشترکه با گرایش های دیگه ی هوش مصنوعی... (دانشگاه صنعتی اصفهان که اینجوره) ولی مهندسی رباتیک امیرکبیر دینامیک، کنترل و غیره هم میخوانند. یعنی هم درس های برق، هم کامپیوتر و هم مکانیک... |
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - parsaNA - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: دقیقا همینو میخاستم بگم به احتمال قوی ، درسایی تیپ همون درسای مهندسی رباتیک پاس می کنن اما بعید می دونم محدود باشن یا به نوعی براشون سرفصل مصوب وجود داشته باشه . یه چیز دیگه هم هست ، این که دانشگاه تهران چون تو تعریف رشته و گرایش خیلی خودمختار و مستقل عمل می کنه ( نمونش گرایشایی که واسه علوم کامپیوتر منحصرا تاسیس کرده ! ) ، ممکنه که یه چیز من در آوردی داشته باشن ولی بقیه دانشگاه ها با اونجا فرق کنن ! به هر حال مهم اسمش نیست . به نظرم مهم اینه که دانشجو به رباتیک علاقه داشته باشه و بخاد که کار کنه . یه چیز دیگه هم این که خیلی از مباحث توی درس ها هم ارائه نمی شه و دانشجو مجبوره خودش بخونه پس درسا هم اونقدا مهم نیستند . |
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - Masoud05 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: دقیقا همینو میخاستم بگم خوب ظاهراً شما هم اطلاعات خوبی دارید ، هر چه سریع تر اطلاعاتتون رو توی مانشت برای ما منتظر ها بزارید البته لطفاً ![]() خواب هم از کله ام پرید از بس بحث های قشنگی پیش اومد
|
RE: رباتیک در شریف یا امیرکبیر یا ؟ .... - Mansoureh - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: خوب ظاهراً شما هم اطلاعات خوبی دارید ، هر چه سریع تر اطلاعاتتون رو توی مانشت برای ما منتظر ها بزارید من خودم چون از گرایش رباتیک خوشم میومد یه چنین اطلاعاتی بعد از قبول شدن از دانشگاه کسب کردم! ولی زیاد اطلاع خاصی ندارم...! پستم رو ویرایش کردم، اینجا هم میگم: اینی که گفتم برای دانشگاه صنعتی اصفهان بود چون دوستم اونجا درس میخواند خبر دارم ولی دانشگاه تهران رو نمیدونم. ولی همونطور که پارسانا هم گفتند باید علاقه داشته باشی، حالا اینکه چه درس هایی پاس میکنی مهم نیست، کلا توی هر زمینه ای بخوای فعالیت کنی، خودت باید پیگیر باشی... برو بخواب دیگه...
|