هک شدن مانشت - نسخهی قابل چاپ |
هک شدن مانشت - انرژی مثبت - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ
ااااااااا مثل این که دفترچه یادداشت شخصی هم راه افتاده |
هک شدن مانشت - mamani - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ
چقدر حال میکنم وقتی یه سایتی هک میشه |
هک شدن مانشت - berkeley - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۳ ب.ظ
اتفاقا من صبح به دکتر پیام دادم که چرا تاریخ میلادی شده؟؟؟!!!!!! پهر جواب دادن که سایت هک شده به خاطر این بوده!!!! |
RE: هک شدن مانشت - انرژی مثبت - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: حالا انرژی جان شما هم لطف کن داستان تمام شیرینی خوردناتو برامون تعریف کنمن که هنوز شیرینی نخوردم این نتایج نمیاد ما بریم شیرینی بخوریم. مگه دفترچه یادداشت شخصی بقیه رو می شه دید؟ اونجوری که دیگه شخصی نمی شه |
RE: هک شدن مانشت - Masoud05 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مگه دفترچه یادداشت شخصی بقیه رو می شه دید؟ اونجوری که دیگه شخصی نمی شهاصلا کجا هست که میشه دیدش یا نمیشه دیدش |
RE: هک شدن مانشت - blackhalo1989 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:نه نمیشه!(27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: حالا انرژی جان شما هم لطف کن داستان تمام شیرینی خوردناتو برامون تعریف کنمن که هنوز شیرینی نخوردم این نتایج نمیاد ما بریم شیرینی بخوریم. شما چند وقت یه بار یکی از داستانای خوراکی دارتونو منتشر کنید. |
RE: هک شدن مانشت - انرژی مثبت - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: اصلا کجا هست که میشه دیدش یا نمیشه دیدشبرید توی کنترل پنلتون می تونید همون صفحه ببینیدش دکتر قربون دستتون این سپاسم درست کنید ------------------- (۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شما چند وقت یه بار یکی از داستانای خوراکی دارتونو منتشر کنید.من که هنوز چیزی نخوردم!!! حالا شما شروع کنید بعد من هر وقت خوردم می نویسم بچه ها فکر کنم بحث هکه! تقصیر من نیست اقا یاسر بحث شیرینی پیش کشیدند |
RE: هک شدن مانشت - MIT - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ
بچه ها منم بازی بدینا |
RE: هک شدن مانشت - Masoud05 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: اصلا کجا هست که میشه دیدش یا نمیشه دیدشبرید توی کنترل پنلتون می تونید همون صفحه ببینیدش ممنون اما برای من باز نمیشه ! شاید دکتر دوباره شیطونی کرده باشه |
هک شدن مانشت - MIT - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ
صب اومدم تو مانشت یه ارور داد که یه کادر قرمز بود توشم یه چیزایی خارجکی نوشته بود گفتم شاید اروره ماله کامپیوتر پوکیده یه منه نگو ماله مانشت بود طفلی کلی به کامپیوترم بر خورد |
RE: هک شدن مانشت - انرژی مثبت - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: ممنون اما برای من باز نمیشه ! شاید دکتر دوباره شیطونی کرده باشهرو ایکون سمت راست کلیک نکنید همون صفحه اصلی کنترل پنل رو برید پایین می بینیدش . بعد از موضوعاتی که مشترک شدید. |
RE: هک شدن مانشت - Masoud05 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: ممنون اما برای من باز نمیشه ! شاید دکتر دوباره شیطونی کرده باشهرو ایکون سمت راست کلیک نکنید همون صفحه اصلی کنترل پنل رو برید پایین می بینیدش . بعد از موضوعاتی که مشترک شدید. این هم از کرامات شیخ ما که خودش هست اما لینکش خرابه |
هک شدن مانشت - yaser_ilam_com - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ب.ظ
خب مثل اینکه این حففففففففففره ها داره بسته میشه نمودارها هم درست شد این دکمه سپاس رو هم بشه درست کرد عالی میشه |
RE: هک شدن مانشت - Masoud05 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
این تغییراتی که دکتر داده ، معلوم میشه حفره نبوده ! ، سیاه چاله بوده |
RE: هک شدن مانشت - MIT - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ب.ظ
بچه ها سایت نمایشگاه بین المللی شیراز هم هک شده اسمشو تو گوگل سرچ کنین اینم لینکش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. نکنه مانشتم کار همین آقایMr.Doy هست بچه ها این پست قبلی رو یواشکی در گوشی گفتم تا نکنه این آقا هکره سوسکمون کنه شمام خاستین بگین یواشکی بگین |