نکات مربوط به درس زبان عمومی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نکات مربوط به درس زبان عمومی - Bache Mosbat - 30 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ ب.ظ
توصیه من اینه که با فلش کارت نخونین . لغات یادتون نمی مونه و قاطی می کنین . بهتره از متن کتاب بخونین و تمریناشو انجام بدین . هرچند تمریناش خیلی راحت باشه . essential words for toefl خیلی خوبه . بعد ازون ۵۰۴ . |
RE: نکات مربوط به درس زبان عمومی - a i - 30 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ
در تمام زمینهها انگلیسی بخونید: روانشناسی - اقتصادی - کامپیوتر - بازرگانی و .... و اونها رو مرور کنید . به مرور زمان زبانتون پیشرفت میکنه . متن هم تو اینترنت زیاده دانلود کنید پرینت بگیرید با دیکشنری ترجمه کنید و همش تکرار کنید . |
نکات مربوط به درس زبان عمومی - m_hoveida - 12 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ ب.ظ
سلام بچه ها.من در مورد گرامر سوال دارم.کسی هست که همه گرامرها رو جدا داشته باشه ترجیحا با توضیحات فارسی؟مثل کتابای دبیرستان؟ممنون میشم اگه جواب بدید. |
RE: نکات مربوط به درس زبان عمومی - maedeh - 12 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ ب.ظ)m_hoveida نوشته شده توسط: سلام بچه ها.من در مورد گرامر سوال دارم.کسی هست که همه گرامرها رو جدا داشته باشه ترجیحا با توضیحات فارسی؟مثل کتابای دبیرستان؟ممنون میشم اگه جواب بدید. سلام. در این فایل گرامرها رو به زبانِ فارسی و روان توضیح داده. طبقِ فهرست مطالبش هم می تونید قسمت هایی که مدِ نظرتون هست رو مطالعه کنید. امیدوارم به دردِ شما و دیگر دوستان بخوره. |
نکات مربوط به درس زبان عمومی - mosaferkuchulu - 13 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ ب.ظ
اگر دوستان لطف کنن و بگن کدوم مباحث گرامری تو کنکور می اد ممنون می شم!من زبان هیچی تا حالا نخوندم!این یه ماه فقط وقت دارم! |
RE: نکات مربوط به درس زبان عمومی - مازیار صفایی - ۱۳ دى ۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: اگر دوستان لطف کنن و بگن کدوم مباحث گرامری تو کنکور می اد ممنون می شم!من زبان هیچی تا حالا نخوندم!این یه ماه فقط وقت دارم! به نظر من گرامر زبان رو بذارید کنار. من خودم CAE رو تموم کردم (البته ۳ سال پیش) با این وجود وقتی گرامر های کنکور رو می بینم امکان اشتباهم خیلی زیاده. به نظرم کلمات و متون بهتر و زودتر از گرامر نتیجه بدن. |
نکات مربوط به درس زبان عمومی - mosaferkuchulu - 13 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۵۷ ب.ظ
اگر من کالمات اخر کتاب ۵۰۴ رو بخونم کافیه؟ |
RE: نکات مربوط به درس زبان عمومی - m_hoveida - 13 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ب.ظ)maedeh نوشته شده توسط:(12 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ ب.ظ)m_hoveida نوشته شده توسط: سلام بچه ها.من در مورد گرامر سوال دارم.کسی هست که همه گرامرها رو جدا داشته باشه ترجیحا با توضیحات فارسی؟مثل کتابای دبیرستان؟ممنون میشم اگه جواب بدید. بسیار متشکرم.ایشالا موفق و سلامت باشید همیشه. |
RE: نکات مربوط به درس زبان عمومی - maedeh - 14 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ق.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۲۰ ب.ظ)m_hoveida نوشته شده توسط:(12 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۰۸ ب.ظ)maedeh نوشته شده توسط:(12 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۲۷ ب.ظ)m_hoveida نوشته شده توسط: سلام بچه ها.من در مورد گرامر سوال دارم.کسی هست که همه گرامرها رو جدا داشته باشه ترجیحا با توضیحات فارسی؟مثل کتابای دبیرستان؟ممنون میشم اگه جواب بدید. خواهش می کنم. ممنون. شما هم همینطور. |
RE: نکات مربوط به درس زبان عمومی - sheyda - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ
این سایت هم کتاب و نرم افزار خوب داره : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نکات مربوط به درس زبان عمومی - fatima1537 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ
این سایت که بیشتر تبلیغاتیه.روی اکثر لینکهاش هم کلیک کردم هیچکدوم باز نشدند. |
RE: نکات مربوط به درس زبان عمومی - s.sadri - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: این سایت که بیشتر تبلیغاتیه.روی اکثر لینکهاش هم کلیک کردم هیچکدوم باز نشدند.من از این سایت خیلی دانلود کردم قبلا. معمولا اگر لینکاش قدیمی نباشه کار میکنه. تا حالا لینک fake ندیدم توش |
RE: نکات مربوط به درس زبان عمومی - sheyda - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: این سایت که بیشتر تبلیغاتیه.روی اکثر لینکهاش هم کلیک کردم هیچکدوم باز نشدند. براتون باز چک کردم، درست هستن |
نکات مربوط به درس زبان عمومی - redred - 05 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(عبارت کوتاه شده) : Reduce Phrase در عباراتی که از جمله واره صفتی استفاده شده میتوان با حذف that و احتمالاً is و are عبارت را ضمن حفظ مضمون کوتاه کرد. مثال : The new word that is formatted by the root & prefix means not polite |