چگونه موفق شدید؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: چگونه درس بخوانم؟ - HighVoltage - 12 خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۵۴ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۵۲ ق.ظ)jaroon نوشته شده توسط:از حرف های من درست برداشت کنید من کفتم اگه برید it یا علوم امتحان بدید کارتون یه کم سبکتر میشه از لحاظ تعداد دروسی که باید مطالعه کنید اگه نه مهندسی کامپیوتر نرم افزار ۱۴ درسه it فکر کنم ۱۰یا۹ باشه.فقط همین ولی باز هم کسایی بودن با همین شرایط قبول شدن نمونش تو مصاحبه های سایت نصیر با رتبه ۱۹ مهندسی مصاحبه کرده طرف بچه دار بوده و ۱۰ سال فاصله افتاده بین درس خوندنش.(11 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط:ولی من هدفم رو تعیین کردم و تصمیم ندارم واسه iT ,.....بخونم.با حرفات یه جورایی نا امیدم کردی(11 خرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۰۱ ق.ظ)jaroon نوشته شده توسط: م |
RE: چگونه موفق شدید؟ - mahditorki - 13 خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۰۹ ق.ظ
به jaroon ببینید اصلا نا امید نباشید کسایی رو میشناسم با ساعات کار بیشتر و متاهل جاهای خوب توی هوش یا نرم قبول شدن فقط مهمه که هدفگذاری کنید و همت ... اگه از مهر روزانه ۴ ساعت مفید بخونید و ماه آخر هم برای دوره دروس مرخصی بگیرید به نظرم به راحتی قبول میشید یه نگاه به کارنامه های ارشدیها امید وارتون میکنه اینجا دیگه بحث درصد های بالا نیست فقط تاکیدتون روی مشترکا باشه در ضمن قبول شدن وقتی ارزش داره که فرد تک بعدی نباشه یعنی اگه کارو رها کنین دیگه لطفی نداره قبول بشین برای قبولی سه چیز لازمه پشتکار، پشتکار، پشتکار... یا علی |
RE: چگونه موفق شدید؟ - jaroon - 13 خرداد ۱۳۸۹ ۰۸:۱۱ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۰۹ ق.ظ)mahditorki نوشته شده توسط: به jaroonممنون از راهنمائیتون .من که شروع کردم در ضمن متاهل هم هستم.توکل به خدا . |
RE: چگونه موفق شدید؟ - mahditorki - 13 خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۵۸ ق.ظ
به jaroon مگر نه اینکه خانه تن راه فرسودگی می پیماید تا خانه روح آباد شود. . ان شاء الله موفق و موید باشید. یا علی |
RE: چگونه موفق شدید؟ - jaroon - 13 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۵۸ ق.ظ)mahditorki نوشته شده توسط: به jaroonمرسی.شما قبول شدید یا دارید واسه کنکور میخونید؟ |
چگونه موفق شدید؟ - mahditorki - 13 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ ب.ظ
هنوز که نه، منتظرم نتایج بیاد ۲۹۰ هوش توکل به خدا |
RE: چگونه موفق شدید؟ - jaroon - 13 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۱۴ ب.ظ)mahditorki نوشته شده توسط: هنوز که نه، منتظرم نتایج بیادیشه درصداتوتنو هم بگید .واینکه کی فارغ التحصیل شدین؟ کدوم دانشگاه بودبن؟ آخه من همش در استرسم . |
چگونه موفق شدید؟ - mahditorki - 13 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۲۵ ب.ظ
درصدام که توی کارنامه های مانشت هست تقریبا یکساله فارغ التحصیل شدم پیام نور اصفهان سال ۸۳ همزمان با کار در یک شرکت خارج از اصفهان که ۱۲ ساعت وقتمو می گرفت استخدام شدم و ۹ ترمه با معدل ۱۷/۰۱ درسم تموم شد. و حالا هم که منتظر جوابم ببینم میتونم همزمان دوتاشو برم یا نه... |
RE: چگونه موفق شدید؟ - jaroon - 13 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۲۵ ب.ظ)mahditorki نوشته شده توسط: درصدام که توی کارنامه های مانشت هستامیدوارم هر چی به صلاحتونه براتون پیش بیاد. |
چگونه موفق شدید؟ - mahditorki - 13 خرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۵۱ ب.ظ
ان شاء الله الهی فاجعل نفسی مطمئنتا بقدرک راضیتا بقضائک یا حق |
RE: چگونه موفق شدید؟ - jaroon - 17 خرداد ۱۳۸۹ ۰۸:۲۸ ق.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۱۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: بهتره بحث رو عمیقتر دنبال کنیم. من می خوام در مورد شیوه درس خوندن خودم که خیلی هم انعطاف پذیره توی یه موضوع مستقل مطلبی بزنم. به نظرم خیلی می تونه مفید باشه.سلام.هنوز شنبه نرسیده؟ |
RE: چگونه موفق شدید؟ - saeed_it - 17 خرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۰۴ ب.ظ
حالا خیلی شنبه مونده تا پایان سال |
چگونه موفق شدید؟ - ملیکا - ۲۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۴۲ ب.ظ
سلام به برو بچ .. منم دوباره شروع کردم واسه ارشد خوندن .. روزی ۵، ۶ ساعت بیشتر نمی خونم .. ایشالا همه با هم امسال قبول شیم . |
چگونه موفق شدید؟ - Mazand_Dokht - 21 خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۲۲ ب.ظ
چرا این بحث در این جا متوقف شد! جناب تنهایی قرار بود الگوریتم! درس خووندن خودتون رو مطرح کنید .و این بحث تا حدی شکل بگیره . |
RE: چگونه موفق شدید؟ - admin - 22 خرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۲۲ ب.ظ)Mazand_Dokht نوشته شده توسط: چرا این بحث در این جا متوقف شد! من شروع کردم به نوشتن پایان نامه ان شا الله اگه وقت شد فردا یه چیزهایی می نویسم. |