![]() |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - نسخهی قابل چاپ |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - tiradan - 31 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ق.ظ
منم شنبه دارم میرم هم موبایل میبرم هم پفک نمکی خلاصه حال نداریم. دوستان سیگاری سیگار فراموش نشود. اونجا همش دلتنگیه |
RE: شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - farazin - 31 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ق.ظ)nika نوشته شده توسط: سعی کن گروهان شهادت نیفتیدیگه از اسمش معلومه |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - nika - 31 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ
در ضمن همه چی بهتون میدن اگه هم ندن بوفش داره الکی مثل من بار سنگین نبر |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - user_256 - 31 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ب.ظ
منم شنبه اعزامم شهدای کرمانشاه , از بچه ها کسی هم خدمتی نیست؟ |
RE: شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - yarandish - 31 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ب.ظ
دوران سربازی .... اولین چیزی که یادم میاد آموزشیه ، یادمه موقعی که آموزشی رفتم کمی اضافه وزن داشتم بعد آموزشی وزنم ایده آل شد ، البته نه به این خاطر که غذاش داغون بود بلکه به این دلیل که اینقدر خسته میشدی که حال خوردن پیدا نمی کردی ،اما اگه حسابی گرسنه بشی دیگه نوع غذاش مطرح نیست ، نیمرو سوخته رو مثه کباب می خوری ! ![]() حسابی خاطره میشه ، دفتر خاطرات یادت نره از تک تک هم گردانی هات بخواه که یه خاطره بنویسن و بهت یه قطعه عکس بدن که بچسبونی اونجایی که خاطره نوشتن ، بعد سربازیت حسابی خاطره انگیز میشه ، خوش بگذره |
RE: شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - Masoud05 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: بزرگترین و تنها ضعف مردها وابستگیشون به جنس مخالف درست میگن . توی آموزشی که بودیم تعداد زیادی از متاهل ها شب بعد از خاموشی حالت نیمه گریان داشتند و یا بعضیاشون فقط سکوت اختیار کردن ، اما ما مجرد ها از شیطنت هامون میگفتیم و میخندیدم ![]() |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - yaser_ilam_com - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ب.ظ
من از کلمه سربازی متنفرم . پسر عمه ام تابستان امسال آخرین روز خدمتش بود . عصر با ماشین سمند رفتند ماموریت نرسیده به همدان تصادف شد و ........ |
RE: شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - hamidkhl - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: درست میگن . توی آموزشی که بودیم تعداد زیادی از متاهل ها شب بعد از خاموشی حالت نیمه گریان داشتند و یا بعضیاشون فقط سکوت اختیار کردن ، اما ما مجرد ها از شیطنت هامون میگفتیم و میخندیدم متاهل ها روزی ۲-۳تا کارت تلفن استفاده می کردن! حتی ساعت ۳صبح هم پای تلفن صف متاهل ها بود ![]() یادش بخیر شبای نیشابور ![]() |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - osx2000 - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۱ ب.ظ
من ۱تیر اعضام هسم پس با این تفاسیر داغونترین جای ممکن همین بیرجند هستش خدا بهم رهم کنه میشه بگین که چقدر دهنم آسفالت میشه ؟؟/؟ |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - pos - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ ب.ظ
با روحیه ای که بهش دادی حسابی پشتش قرص شد. دیگه آب تو دلش تکان نمی خوره. ![]() |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - موج - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۹ ب.ظ)ali نوشته شده توسط: والا ما که اعزام تیر تهران بودیم همش زیر سایه و آب سردکن و همه چیز مهیا دهنمون آسفالت شد حالا این بنده خدا می خواد بره اونم بیرجند ... (۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۱ ب.ظ)osx2000 نوشته شده توسط: من ۱تیر اعضام هسم پس با این تفاسیر داغونترین جای ممکن همین بیرجند هستش خدا بهم رهم کنه نه توی محمد رسول الله (ص) بیرجند از این خبرا نیست که زیر سایه و کنار آب سرد کن باشی ما که توی بهترین فصل آب و هوایی اعزام شدیم روزای اول سیاه شدیم و خیلی از دوستان نواحی پشت گوش و گردنشون دچار سوختگی های بعضا جدی شد . خوردن آب سرد هم که یه جورایی برات آرزو میشه و رسیدن به این آرزو در گرو فرمانده گروهان هست که آخر هفته ها چقدر باهات راه بیاد برای تو شهری ![]() روز اولی که میری میبینی ای داد و بیداد اینجا مرکز آموزش مرزبانی هست که توی دفترچه هیچ اسمی ازش نبود و برای ما خراسانی ها بیشترین تقسیم در حوالی مرز سیستان صورت میگیره با بچه های لیسانس زیاد به لحاظ جسمی کار ندارند ولی به لحاظ روحی و روانی که خیلی بدتر هم هست بسیار .... بگذریم همین قدر بگم که اگه میخوای بری آماده سختی کشیدن زیاد باش که بعدا غافل گیر نشی در ضمن ممکنه دو هفته اول خیلی سخت بگذره دووم که بیاری ادامه کار راحت تره ![]() |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - explode - 18 خرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۱ ب.ظ)osx2000 نوشته شده توسط: من ۱تیر اعضام هسم پس با این تفاسیر داغونترین جای ممکن همین بیرجند هستش خدا بهم رهم کنه سلام دوست عزیز منم مثل شمام الان واقعآ ته دلم خالی شد اینارو خوندم.... منو چه به مرزبانی بابا خیلی بی انصافی هست این همه درس خوندیم بعد شما میگی از لحاظ روحی اینقدر داغنتون میکنن و از همه بدتر فردا باید بری لب مرز / کمین اشرار واقعآ خدا عاقبت همه رو بخیر کنه عاقبت مارو هم همینطور اون دوستی که ۱تیر اعزامه یک pm بده بیشتر با هم اشنا بشیم (تا حداقل چندتا رفیق داشته باشیم اونجا قابل تحملتر بشه برا هممون) -- شما مشهدی هستی یا نه؟ |