تالار گفتمان مانشت
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - amir1369 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۸ ب.ظ

نمردیم یکی روزمونو تبریک گفت. Smile

مهندسین گرامی روزتون مبارک. - انرژی مثبت - ۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ

مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک Smile ان شالله که همیشه مهندس نمونید بعنی برید دکتر شید Smile حالا جدا این مهندسینی که دکتر می شن مثل دکتر خودمون چه روزی باید بهشون تبریک گفت ؟؟!!!

RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک Smile ان شالله که همیشه مهندس نمونید بعنی برید دکتر شید Smile حالا جدا این مهندسینی که دکتر می شن مثل دکتر خودمون چه روزی باید بهشون تبریک گفت ؟؟!!!
ما مهندسا که دیگه اونارو مهندس نمیشناسیم. Tongue دیگه جزو صنف دکترا حساب میشن.

RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - zzsnowdrop - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۵ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک Smile ان شالله که همیشه مهندس نمونید بعنی برید دکتر شید Smile حالا جدا این مهندسینی که دکتر می شن مثل دکتر خودمون چه روزی باید بهشون تبریک گفت ؟؟!!!

اینکه خیلی سادست.روز تولدشون خوب!Big Grin

RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - luna - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ

شما بگین کادو چی می خواین بهشون بدین من بهتون میگم کی تبریک بگین!!TongueBig Grin

RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - mosaferkuchulu - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ

من به یکی از آشنا ها که دارن دکترا می خونن روز مهندس و تبریک گفتم !ایشون هم به من لطف کردن فرمودند خیلی ممنون مهندس کوچولوBig GrinBig Grin
در نتیجه شاید بهتر باشه بهشون تبریک نگینBig Grin

RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  
(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک Smile ان شالله که همیشه مهندس نمونید بعنی برید دکتر شید Smile حالا جدا این مهندسینی که دکتر می شن مثل دکتر خودمون چه روزی باید بهشون تبریک گفت ؟؟!!!

من به یکی از آشنا ها که دارن دکترا می خونن روز مهندس و تبریک گفتم !ایشون هم به من لطف کردن فرمودند خیلی ممنون مهندس کوچولوBig GrinBig Grin
خب شما هم روز پزشک براشون آمپول ببرید روز دکترا رو بهشون تبریک بگید.Big Grin

RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - mosaferkuchulu - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  
(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک Smile ان شالله که همیشه مهندس نمونید بعنی برید دکتر شید Smile حالا جدا این مهندسینی که دکتر می شن مثل دکتر خودمون چه روزی باید بهشون تبریک گفت ؟؟!!!

مگه مهندسایی که دکترا می گیرن جزو پزشکا محسوب می شن؟

RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  
(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  

مگه مهندسایی که دکترا می گیرن جزو پزشکا محسوب می شن؟
نه. واسه شیطونی گفتمTongue

مهندسین گرامی روزتون مبارک. - mosaferkuchulu - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ

اهانBig Grin
در دسترس نیستن!به نظرتون عکس آمپول و واسشون بفرستم همون اثر رو داره؟Big Grin

RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:  اهانBig Grin
در دسترس نیستن!به نظرتون عکس آمپول و واسشون بفرستم همون اثر رو داره؟Big Grin
تا حدی ولی خود آمپول اثرش خیلی بیشتره.Big Grin

مهندسین گرامی روزتون مبارک. - Lantern - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ

روز مهندس گذشت ولی الان یه پیامک دریافت کردم که روز مهندس رو بهم تبریک گفت منم عیناً همین جواب رو واسش فرستادم :
توی یونان باستان به کسانی که هندسه بلد بودند و درش مهارت داشتند "مهندس" به معنای هندسه دان می گفتن.این کلمه در طول تاریخ معنای لغوی خودش رو از دست داد و اینی شد که امروز هست.حالا واقعاً ما مهندسیم؟!

مهندسین گرامی روزتون مبارک. - esisonic - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۸ ب.ظ

صد رحمت به روز دانش آموز...کم کم یه خط کش میدن....Big Grin
به ما به زور تبریک میگن...
...
اینم یه mail که دوستم دیروز فرستاد :

مهندس کیست؟ موجودی است که در بیابانها و نقاط محروم زندگی میکند و به ندرت برای غذا خوردن و جفتگیری به خانه می آید. گونه کوهی آن نقشه بردار و دسته اهلی آن در دفتر فنی مشاهده شده و نوع وحشی و درنده آن پیمانکار می باشد! ...
مهندس کامپیوتر موجودی است که جهت تعویض رایگان ویندوز در فامیل دست به دست چرخیده و فی السبیل الله عمل مینماید

'************************
در هر صورت روز مهندس بر همه شما مبارک