|
|
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - amir1369 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۸ ب.ظ
نمردیم یکی روزمونو تبریک گفت.
|
|
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - انرژی مثبت - ۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ
مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک ان شالله که همیشه مهندس نمونید بعنی برید دکتر شید حالا جدا این مهندسینی که دکتر می شن مثل دکتر خودمون چه روزی باید بهشون تبریک گفت ؟؟!!!
|
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارکما مهندسا که دیگه اونارو مهندس نمیشناسیم. دیگه جزو صنف دکترا حساب میشن.
|
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - zzsnowdrop - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک اینکه خیلی سادست.روز تولدشون خوب!
|
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - luna - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک شما بگین کادو چی می خواین بهشون بدین من بهتون میگم کی تبریک بگین!! ![]()
|
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - mosaferkuchulu - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک من به یکی از آشنا ها که دارن دکترا می خونن روز مهندس و تبریک گفتم !ایشون هم به من لطف کردن فرمودند خیلی ممنون مهندس کوچولو ![]() ![]() در نتیجه شاید بهتر باشه بهشون تبریک نگین
|
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:خب شما هم روز پزشک براشون آمپول ببرید روز دکترا رو بهشون تبریک بگید.(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک
|
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - mosaferkuchulu - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:خب شما هم روز پزشک براشون آمپول ببرید روز دکترا رو بهشون تبریک بگید.(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک مگه مهندسایی که دکترا می گیرن جزو پزشکا محسوب می شن؟ |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:نه. واسه شیطونی گفتم(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:خب شما هم روز پزشک براشون آمپول ببرید روز دکترا رو بهشون تبریک بگید.(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک
|
|
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - mosaferkuchulu - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
اهان ![]() در دسترس نیستن!به نظرتون عکس آمپول و واسشون بفرستم همون اثر رو داره؟
|
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: اهانتا حدی ولی خود آمپول اثرش خیلی بیشتره.
|
|
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - Lantern - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ
روز مهندس گذشت ولی الان یه پیامک دریافت کردم که روز مهندس رو بهم تبریک گفت منم عیناً همین جواب رو واسش فرستادم : توی یونان باستان به کسانی که هندسه بلد بودند و درش مهارت داشتند "مهندس" به معنای هندسه دان می گفتن.این کلمه در طول تاریخ معنای لغوی خودش رو از دست داد و اینی شد که امروز هست.حالا واقعاً ما مهندسیم؟! |
|
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - esisonic - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۸ ب.ظ
صد رحمت به روز دانش آموز...کم کم یه خط کش میدن.... ![]() به ما به زور تبریک میگن... ... اینم یه mail که دوستم دیروز فرستاد : مهندس کیست؟ موجودی است که در بیابانها و نقاط محروم زندگی میکند و به ندرت برای غذا خوردن و جفتگیری به خانه می آید. گونه کوهی آن نقشه بردار و دسته اهلی آن در دفتر فنی مشاهده شده و نوع وحشی و درنده آن پیمانکار می باشد! ... مهندس کامپیوتر موجودی است که جهت تعویض رایگان ویندوز در فامیل دست به دست چرخیده و فی السبیل الله عمل مینماید '************************ در هر صورت روز مهندس بر همه شما مبارک |