![]() |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - amir1369 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۸ ب.ظ
نمردیم یکی روزمونو تبریک گفت. ![]() |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - انرژی مثبت - ۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ
مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک ![]() ![]() |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۴ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارکما مهندسا که دیگه اونارو مهندس نمیشناسیم. ![]() |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - zzsnowdrop - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک اینکه خیلی سادست.روز تولدشون خوب! ![]() |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - luna - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک شما بگین کادو چی می خواین بهشون بدین من بهتون میگم کی تبریک بگین!! ![]() ![]() |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - mosaferkuchulu - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک من به یکی از آشنا ها که دارن دکترا می خونن روز مهندس و تبریک گفتم !ایشون هم به من لطف کردن فرمودند خیلی ممنون مهندس کوچولو ![]() ![]() در نتیجه شاید بهتر باشه بهشون تبریک نگین ![]() |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:خب شما هم روز پزشک براشون آمپول ببرید روز دکترا رو بهشون تبریک بگید.(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک ![]() |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - mosaferkuchulu - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:خب شما هم روز پزشک براشون آمپول ببرید روز دکترا رو بهشون تبریک بگید.(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک مگه مهندسایی که دکترا می گیرن جزو پزشکا محسوب می شن؟ |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:نه. واسه شیطونی گفتم(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:خب شما هم روز پزشک براشون آمپول ببرید روز دکترا رو بهشون تبریک بگید.(05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: مهندسین مملکت روزتون خیلی مبارک ![]() |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - mosaferkuchulu - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
اهان ![]() در دسترس نیستن!به نظرتون عکس آمپول و واسشون بفرستم همون اثر رو داره؟ ![]() |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: اهانتا حدی ولی خود آمپول اثرش خیلی بیشتره. ![]() |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - Lantern - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ ق.ظ
روز مهندس گذشت ولی الان یه پیامک دریافت کردم که روز مهندس رو بهم تبریک گفت منم عیناً همین جواب رو واسش فرستادم : توی یونان باستان به کسانی که هندسه بلد بودند و درش مهارت داشتند "مهندس" به معنای هندسه دان می گفتن.این کلمه در طول تاریخ معنای لغوی خودش رو از دست داد و اینی شد که امروز هست.حالا واقعاً ما مهندسیم؟! |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - esisonic - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۸ ب.ظ
صد رحمت به روز دانش آموز...کم کم یه خط کش میدن.... ![]() به ما به زور تبریک میگن... ... اینم یه mail که دوستم دیروز فرستاد : مهندس کیست؟ موجودی است که در بیابانها و نقاط محروم زندگی میکند و به ندرت برای غذا خوردن و جفتگیری به خانه می آید. گونه کوهی آن نقشه بردار و دسته اهلی آن در دفتر فنی مشاهده شده و نوع وحشی و درنده آن پیمانکار می باشد! ... مهندس کامپیوتر موجودی است که جهت تعویض رایگان ویندوز در فامیل دست به دست چرخیده و فی السبیل الله عمل مینماید '************************ در هر صورت روز مهندس بر همه شما مبارک |