![]() |
پیش بینی رتبه - نسخهی قابل چاپ |
پیش بینی رتبه - موج - ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ب.ظ)saharp نوشته شده توسط: سلام موج جون میشه این رتبه این درصدا رو هم تخمین بزنی (گرایش معماری)بین ۵۰۰ تا ۷۵۰ (۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ب.ظ)LordAriana نوشته شده توسط: دوست عزیز من پارسال ۴۳% مشترک زدم امسال فکر نکنم بیشتر از ۳۰% بشه!اینکه دلیل نمیشه مثلا من پارسال از ۳۰تا ۱۳ تا زدم امسال از ۲۷ تا ۱۴ تا یا مثلا من پارسال ۴۴ درصد تخصصی زده بودم امسال دارم دعا میکنم که خداکنه ۱۲ درصد بیارم (دیگه تخصصی این قدر هم سخت نبوده که) و افراد و زدن اون ها اصلا ملاک نیست من گفتم سطح سوالات مثلا سیستم عامل حتی اگه سوال تکراریش رو هم نادیده بگیرم میشه گفت برابر با پارسال سوالای روتین با طرح تکراری در معماری بیشتر از پارسال بود مثل دو تا سوال شکل دار که باعدد گذاری راحت قابل حل بود سوالای ساختمان امسال رو بخوایم با پارسال مقایسه کنیم میشه گفت مال دو تا کتاب ساختمان مقدماتی و ساختمان پیشرفته بوده منطقی مثل سال قبل نظریه به نسبت خیلی کم امسال سخت تر در مجموع تستای نزدنی پارسال در مشترک بیشتر بود موفق باشید |
پیش بینی رتبه - deledivouneh - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ ب.ظ
به نظرم این بحثها بی فایده هست. نه کلیدها بلکه باید دیگه منتظر ۴ خرداد باشیم.چون شوک اصلی اونجاست. دعا گوی ما سربازان وطن هم باشید.پس فردا می ریم. ![]() ![]() ![]() |
پیش بینی رتبه - موج - ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: به نظرم این بحثها بی فایده هست.درسته موفق باشی دوست عزیز دوماه دیگه من هم بهتون ملحق میشم ![]() |
RE: پیش بینی رتبه - parvaz_hj - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۵ ق.ظ
به نظر من حداقل خوبی این کنکور امسالتون این بود که سر جلسه مثل پارسال ما شوکه نشدید!! یا حداقل درجه ی شوکه شدن بسییی کمتر بوده ![]() خیلیییی خوشحالم که اونایی که پارسال در کنکور بودند و امسال هم دوباره تلاش کردند، روند تقریبا متعادل و خوبیو دارند.مخصوصا دوست خودم. ما مانشتیا منتظر خبر قبولی اونایی که واقعا تلاش کردند، هستیم |
پیش بینی رتبه - saba1000 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ق.ظ
به نظر تون با این درصد ها چی ؟؟ زبان ۰ ریاضی ۳۰ مشترک ۴۰ تخصصی ۱۰هوش |
RE: پیش بینی رتبه - Masoud05 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ق.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ ب.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: دعا گوی ما سربازان وطن هم باشید.پس فردا می ریم. برید حالشو ببرید . سربازی توی اسفند اونم بعد کنکور واقعا خوبه . کلا فازتون عوض میشه و در ضمن برج ۱۲ راحت تر میگیرن نسبت به سایر برج های دیگه |
پیش بینی رتبه - hajar2261 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۷ ب.ظ
من هم رتبه ام رو در مهستان چک کردم خوشبینانه ترین رتبه در رشته ای تی و تجارت ۲۷ و بدبینانه ترین ۷۲۶ در رشته شبکه هم خوشبینانه ترین ۹۱ و بدبینانه ترین ۱۱۶۲ بود حالا حد وسط بگیریم میشه ۳۷۶ و ۶۷۶ . آی خدا خودش به خیر کنه. |
پیش بینی رتبه - fateme_shz - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ
سلام زبان=۲۴ ریاضی=۲۹ مشترک=۲۸ تخصصی نرم=۲۵ معدل=۱۵/۷۰ رتبم چقدینا میشه؟ ![]() |
RE: پیش بینی رتبه - morelo - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ)fateme_shz نوشته شده توسط: سلام بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ |
پیش بینی رتبه - ramin66 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۲۵ ب.ظ
من it شرکت کردم سیستم عامل امسال سخت بود منم دو سوالو ج دادم میخام بدونم اگر منفی بخورم ممکن بازم رتبم خوب شه؟ البته باقی درسا به جز زبانو که نزدم بد نزدم |
پیش بینی رتبه - Br2012 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ ب.ظ
تا زمانی که کلیدا نیومده زیاد به این رتبه هایی که برای خودتون میگید اعتماد نکنید یعنی نه ناراحت بشید نه خوشحال اما وقتی با کلید چک کنید رتبه ها درصدا خیلی دقیقتر میشه و رتبه ها هم تقریبا نزدیکتر به هر حال امیدوارم اونایی که فکر میکنن کنکورو بد شدن نتیجه خیلی بهتری بگیرن و اونایی هم که فکر میکنن خوب شدن خوبتر بشن ![]() |
RE: پیش بینی رتبه - ramin66 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ ب.ظ)Br2012 نوشته شده توسط: تا زمانی که کلیدا نیومده زیاد به این رتبه هایی که برای خودتون میگید اعتماد نکنید یعنی نه ناراحت بشید نه خوشحال اما وقتی با کلید چک کنید رتبه ها درصدا خیلی دقیقتر میشه و رتبه ها هم تقریبا نزدیکتر به هر حال امیدوارم اونایی که فکر میکنن کنکورو بد شدن نتیجه خیلی بهتری بگیرن و اونایی هم که فکر میکنن خوب شدن خوبتر بشن بدترین زمانی که میشه حال ۱ کنکوری رو گرفت زمانی که کلیدا رو اعلام میکنن من که فکر کنم کلی دپرس شم که تلاشم به فنا رفته. خدا کنه اینجور نباشه |
پیش بینی رتبه - esi - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۲ ب.ظ
من با توجه به تجربه پارسالم ! می دونم که هنوز چیزی نمیشه گفت ، حتی بعد اومدنه کلیدم باز نمی شه دقیق گفت ، فقط باید منتظر کارنامه اولیه و رتبه ها بود. نه اینکه نصف سوالات کلیدشو تغییر میدن یا حذف میکنن !! بنابراین احتمال اینکه رتبه ۱ هزار بشه و یا رتبه ۱۰۰۰ بشه یک ، بعد اصلاح کلید ممکنه و شدنیه !!!!! و از نظر سازمان سنجش یه اتفاق عادی و معموله !!!!!!!! |
RE: پیش بینی رتبه - Br2012 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ ب.ظ)ramin66 نوشته شده توسط:(03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ ب.ظ)Br2012 نوشته شده توسط: تا زمانی که کلیدا نیومده زیاد به این رتبه هایی که برای خودتون میگید اعتماد نکنید یعنی نه ناراحت بشید نه خوشحال اما وقتی با کلید چک کنید رتبه ها درصدا خیلی دقیقتر میشه و رتبه ها هم تقریبا نزدیکتر به هر حال امیدوارم اونایی که فکر میکنن کنکورو بد شدن نتیجه خیلی بهتری بگیرن و اونایی هم که فکر میکنن خوب شدن خوبتر بشن حالا اگه چک کردی کلیدارو و تمام تست هارو درست زدی چی ![]() |
RE: پیش بینی رتبه - blackhalo1989 - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۰۳ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ)Br2012 نوشته شده توسط: حالا اگه چک کردی کلیدارو و تمام تست هارو درست زدی چینیستی چتد وقته! ![]() |