تالار گفتمان مانشت
یادگیری asp.net - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
یادگیری asp.net - pos - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ ب.ظ

(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  به خاطر مساله ای asp رو انتخاب کردم وگرنه راحت تره برام که jsp رو یاد بگیرم تا asp.
من خودم jsp رو به asp و php ترجیح میدم.Big GrinTongue

بچسب به همان jsp نگذار از راه گمراهت کنن Big Grin

RE: یادگیری asp.net - user_256 - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۸ ب.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۱۵ ب.ظ)باد نوشته شده توسط:  
(23 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط:  میگن php خیلی سخت‌تر از بقیه ست !!!

کی می گه سخت تره؟!
من عاشق انعطاف پذیری PHP هستم.... هر کاری که دلم بخواد باهاش می کنم!

شدیدا تائید میشه Tongue

RE: یادگیری asp.net - luna - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ق.ظ

(۰۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ)لهمشد نوشته شده توسط:  
(29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ق.ظ)luna نوشته شده توسط:  با استفاده از ویدئو های آموزشی! مال lynda ویدنوهاش معمولا خوبه. من خودم یه مدت از روی ویدئوهای سایت asp.net یاد می گرفتم به نظرم خوب بود.
میشه لینکش رو بذارید ؟

آدرس سایتش asp.net هست. مال lynda رو هم یه سرچ کنید خیلی از سایت های ایرانی لینک دانلودشو دارن.

یادگیری asp.net - sepid - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۹ ب.ظ

(۲۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ق.ظ)luna نوشته شده توسط:  با استفاده از ویدئو های آموزشی! مال lynda ویدنوهاش معمولا خوبه. من خودم یه مدت از روی ویدئوهای سایت asp.net یاد می گرفتم به نظرم خوب بود.
تو سایت Lynda فقط ویدیوهای اولی رایگان هست، باقیش پولی هست و باید مشترک بشی.

RE: یادگیری asp.net - HighVoltage - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ

(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(23 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  من یکی که با وجو php سراغ هیچ زبون دیگه‌ای نمیرم، خصوصاً وجود فریمورکی مثل yii
به خاطر مساله ای asp رو انتخاب کردم وگرنه راحت تره برام که jsp رو یاد بگیرم تا asp.
من خودم jsp رو به asp و php ترجیح میدم.Big GrinTongue
من Asp.net رو کار کردم ، Java هم پروژه ویندوز زیاد انجام دادم حالا میخوام برای عید اگه وقت بشه برم سمت JSF هر راهی رو رفتید بگید من عکسش رو برم.TongueBig Grin
برای یادگیری Asp.net سعی کنید کلاس برید البته یه جای درست حسابی اگه هم وقت نمیکنید فروم های مختلف زیاد هست مثلا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بیشتر اوقات کار من رو راه انداخته به علاوه مقالات و فیلم های آموزشی خوبی در زمینه Asp.net میتونید پیدا کنید.

RE: یادگیری asp.net - nmusavi - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ب.ظ

Beginning Visual C# 2010 (Wrox Programmer to Programmer)
این کتاب برای یادگیری #C حرف نداره.
Beginning C# 2008 Objects: From Concept to Code (Expert's Voice in .NET)
این کتاب شی گرایی رو خیلی خفن گفته. #C رو تو یکی ۲ فصل اول گفته اونم به صورت مختصر. ولی اگه هیچی #C نمی دونی کتاب اولی رو بخون فصل اول دوم مفاهیم مهمی رو گفته. بد از این ۲ تا برو دنبال Desing Pattern ها.
Beginning ASP.NET 4: in C# and VB (Wrox Programmer to Programmer)
asp.net هم از این کتاب استفاده کن خیلی خوبه.
Pro ASP.NET 4 in C# 2010
این کتاب هم پیشرفته تره.نویسندهاش هم امریکایی هستن از اصطلاحات امریکایی خیلی استفاده کردن و متنش یکم سخت شده. ولی قبلی نویسندش هندی هست به خاطره همین متن کتاب خیلی روون هست.

ASP.NET.4.Step.by.Step
Visual C# 2010 step by step
این دو تا کتاب هم از انتشارات خود مایکروسافته.

البته Sql Server هم باید بدونی.در حد خیلی خفن هم Oracle.
بد از اینا هم برو سراغ WCF, MVC,و.....

یادگیری asp.net - سها - ۱۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ق.ظ

asp خوبه یه php?

سلام دوستان میخوام به طور حرفه ای طراحی سایت انجام بدم؟ c#‌وasp رو بلدم کافیه؟
فرق بین asp و php و jsp

سلام دوستان میخوام به طور حرفه ای طراحی سایت انجام بدم؟ c#‌وasp رو بلدم کافیه؟
فرق بین asp و php و jsp Smile

RE: یادگیری asp.net - sajad2020 - 20 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۱۳ ق.ظ

(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۴ ب.ظ)nmusavi نوشته شده توسط:  Beginning Visual C# 2010 (Wrox Programmer to Programmer)
این کتاب برای یادگیری #C حرف نداره.
Beginning C# 2008 Objects: From Concept to Code (Expert's Voice in .NET)
این کتاب شی گرایی رو خیلی خفن گفته. #C رو تو یکی ۲ فصل اول گفته اونم به صورت مختصر. ولی اگه هیچی #C نمی دونی کتاب اولی رو بخون فصل اول دوم مفاهیم مهمی رو گفته. بد از این ۲ تا برو دنبال Desing Pattern ها.
Beginning ASP.NET 4: in C# and VB (Wrox Programmer to Programmer)
asp.net هم از این کتاب استفاده کن خیلی خوبه.
Pro ASP.NET 4 in C# 2010
این کتاب هم پیشرفته تره.نویسندهاش هم امریکایی هستن از اصطلاحات امریکایی خیلی استفاده کردن و متنش یکم سخت شده. ولی قبلی نویسندش هندی هست به خاطره همین متن کتاب خیلی روون هست.

ASP.NET.4.Step.by.Step
Visual C# 2010 step by step
این دو تا کتاب هم از انتشارات خود مایکروسافته.

البته Sql Server هم باید بدونی.در حد خیلی خفن هم Oracle.
بد از اینا هم برو سراغ WCF, MVC,و.....
سلام لینک دانلود این کتاب میشه بذارید ممنون
Beginning Visual C# 2010 (Wrox Programmer to Programmer)

RE: یادگیری asp.net - nmusavi - 20 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ ب.ظ

یادم نیست از کجا دانلود کردم خیلی وقت پیش بود نمیدنم چرا اینجا چیزی نمیشه پیوست کرد امیلتونو بدید براتون بفرستم

RE: یادگیری asp.net - sajad2020 - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ق.ظ

(۲۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ ب.ظ)nmusavi نوشته شده توسط:  یادم نیست از کجا دانلود کردم خیلی وقت پیش بود نمیدنم چرا اینجا چیزی نمیشه پیوست کرد امیلتونو بدید براتون بفرستم
سلام ممنون ایمل من:sajad2020_1989@yahoo.com

یادگیری asp.net - EhsanChess - 11 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ق.ظ

از این لینک دانلود کنید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: یادگیری asp.net - nmusavi - 16 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ

(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۹ ب.ظ)sepid نوشته شده توسط:  
(29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ق.ظ)luna نوشته شده توسط:  با استفاده از ویدئو های آموزشی! مال lynda ویدنوهاش معمولا خوبه. من خودم یه مدت از روی ویدئوهای سایت asp.net یاد می گرفتم به نظرم خوب بود.
تو سایت Lynda فقط ویدیوهای اولی رایگان هست، باقیش پولی هست و باید مشترک بشی.
lynda رو بیخیال چیزه زیادی یاد نمیده اگه صفرید کتاب بخونید بعد فیلم اموزشی من قبلا lynda رو دیدم ولی این فیلمها بهتره

RE: یادگیری asp.net - (:مجید نوری راد-سرباز تایباد - ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ

(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  من یکی که با وجو php سراغ هیچ زبون دیگه‌ای نمیرم، خصوصاً وجود فریمورکی مثل yii

سلام آقا محمد
من اومدم
نفر اول سال۹۳
می خوام از الان بترکونم!!!!!!!!!!!!!!!!!

یادگیری asp.net - soniasa - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ

سلام

یه سری به سایت persiadevelopers.com بندارین