![]() |
اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت - Maryam-X - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ق.ظ
در کل محققان عقیده دارند که در زمانهای قدیم علم تا حد بی اندازه ای پیشرفت کرده و بعد در اثر حادثه ای از بین رفته مصریان قدیم جراحی مغز و اعصاب انجام می دادند!!!! (به نقل از یک معلم) |
اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت - tavoos - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: در کل محققان عقیده دارند که در زمانهای قدیم علم تا حد بی اندازه ای پیشرفت کرده و بعد در اثر حادثه ای از بین رفتهچرا مصر رو می گی.تو شهر سوختهی ایران هم جراحی مغز می کردن و یه چشم مصنوعی هم پیدا کردن. |
اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت - HRZ - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۹ ب.ظ
شوخی میکنی چشم مصنوعی ![]() |
اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت - aatwo - 21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۱۸ ب.ظ
من یکم از این ماده سفید دارم خیلی باحاله کلی دندونام رو سفید ![]() |
RE: اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت - mosaferkuchulu - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۶ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: در کل محققان عقیده دارند که در زمانهای قدیم علم تا حد بی اندازه ای پیشرفت کرده و بعد در اثر حادثه ای از بین رفته منم این و از معلم هامون شنیدم!اما به نظرم نمی تونه درست باشه!حداقلش اینه که به پیشرفتگی الان نبودن!چون هر چی پیدا می شه چیزای ساخته شده از سفال و استخون حیوونا و فوقش شمشیر سپره!تا حالا لپتاپ که پیدا نکردن ![]() |
RE: اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت - آرش کمانگیر - ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:جدا الخالق(21 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۱ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: در کل محققان عقیده دارند که در زمانهای قدیم علم تا حد بی اندازه ای پیشرفت کرده و بعد در اثر حادثه ای از بین رفته |
اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت - alidata - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۰ ب.ظ
منظورت جل الخالقه ؟ :دی |
RE: اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت - آرش کمانگیر - ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۵۳ ب.ظ
موقع که یه فرد خیلی تعجب میکنه میگه جل لخالق ! |
اتفاقی که حیرت جهانیان را برانگیخت - white bird - 11 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ب.ظ
تورو خدا یکمی هم به من بدید شاید واسه ارشد سال بعد به دادم برسه ![]() |