زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - نسخهی قابل چاپ |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - admin - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ق.ظ
من یه بار تو فرآیند بررسی اعتراضات به سوالات بودم، واقعا حجم اعتراضات خیلی بالاست و بررسی اونها خیلی طول میکشه. تعیین رتبهها کلا یک روز هم طول نمیکشه. اما فرآیند بررسی سوالات خیلی وقتگیره. تازه این رو هم در نظر بگیرید که باید اعتراض همه رشتهها بررسی بشه و همه با هم اعلام بشن. سنجش با فرض درست بودن کلیدها سوالات رو توی آزمون طرح میکنه، اینکه فلان استاد دقت لازم رو نکرده واقعا مربوط به سنجش نیست، اساتید وقت کافی برای دقت کردن در طرح سوال رو دارند. ولی سنجش طبق وظیفه نمیتونه اعتراضات رو هم نادیده بگیره. به هر حال شما تا مهر سر کلاس نمیرید |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - saeed_435 - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ق.ظ
حالا که یه مرحله ای شده کامپیوتر کسی میدونه اون یه مرحلش عصر پنج شنبس یا صب جمعه؟!! |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - پشتکار - ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ ق.ظ
صبح جمعه ساعت ۸ صبح |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - موج - ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۳۴ ب.ظ
کارت آزمون روی سایت سنجش قرار گرفته من یوزرم توی جیمیله که فعلا بالا نمیاد یکی کارت رو بگیره ببینه چندتا دفترچه هست و چه مدت زمان؟؟ |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - maryami - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۳۴ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: کارت آزمون روی سایت سنجش قرار گرفته دوستان من گرفتم: تعداد دفترچه و زمان پاسخگویی به سئوالات: ۲ دفترچه ۲۳۰ دقیقه شروع فرایند برگزاری آزمون: ۸صبح جمعه ۹۰/۱۱/۲۸ |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - Masoud05 - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۲ ب.ظ
خدا به خیر کنه ۲ تا دفترچه! تک دفترچه ای برای حالتی که آزمون همزمانه بهتر بود و میشد بهتر وقت رو تنظیم کرد . مهم نیست شرایط همه یکسانه من یه جای بدی برای آزمون افتادم! |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - imi - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ب.ظ
آخرش این سنجش ترکیب و تعداد سوال های دو تا دفترچه رو نداد و سر آزمون باید مطمئن شد و دید. حتی نگفته هر دفترچه چقدر وقت داره. |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - uniquegirl - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۶ ب.ظ
مال بچه های آی تی: پنج شنبه ۸ صبح یک دفترچه ۱۸۰ دقیقه |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - imi - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۵۸ ب.ظ)parimehraban نوشته شده توسط: دوستان علوم یه دفترچه ۲۷۰ دقیقه کسی میدونه تعداد سوالات چندتاست ؟ زمان مال ما نیم ساعت بیشتر شده . علوم کامپیوتر تا جایی که من می دونم همیشه ۲۷۰ دقیقه بوده!!! دفترچه سال ۸۹ رو که دارم اون زده ۲۷۰ دقیقه ۱۴۰ سوال |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - Xilinx - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۸ ب.ظ
ممنون بچهها .کاش یه تاپیک جداگانه میزدید که همه متوجه بشن |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - maryami - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۱۸ ب.ظ
نمی دونم چرا ناراحت شدم ...... استرس گرفتم خوش به حال آی تیها ........ هم ۱ دفترچه، هم ۳ ساعت من کنکور ۴ ساعته دوست ندارم |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - maryami - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۲۶ ب.ظ
در این که اونام سختی خودشونو دارن شکی نیست اما ۴ ساعت خیلی زیاده. من زود خسته می شم ...... فشارم میاد پایین ..... گردنم درد می گیره حالا دیگه چرا ۲ تا دفترچه؟ با خودم فکر می کردم چی می شه ۱ دفترچه بدن تا آخر جلسه هم نگیرن؟ ...... مثل اینکه گفتن زرشک |
زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - uniquegirl - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ ب.ظ
نه دوست عزیز... حالا که این زمان، اجتناب ناپذیره... ما توی کنکور کارشناسی (سراسری ریاضی رو میگم)، با این که کوچیکتر بودیم، ۴ ساعت و ربع نشستیم. اینم ایشالا میتونیم (من هم آی تی شرکت کردم، هم کامپیوتر)... چون حالا هم با تجربه تریم، هم بزرگتر از حالا تا جمعه باید به خودت بگی: من میتونــــــــــــــــــــــــــم... |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - maryami - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۲ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۲۸ ب.ظ)parimehraban نوشته شده توسط: پس خوردنی های مناسب حتما باخودتون ببرین مثل شکلات و کیک که فشارتون را بیاره بالا . یکی از بچهها می گفت پارسال هر چی شکلات تو جیب من بوده ریختن بیرون نذاشتن سر جلسه ببرم اما من شکلات لازمم در کل چیزای شیرین زیاد دوست ندارم، اما باید شکلات ببرم، چون وقتی زیاد فسفر می سوزونم فشارم میاد پایین باید بخورمشون |
RE: زمان توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد - milad_rahimi - 22 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: نه دوست عزیز... حالا که این زمان، اجتناب ناپذیره... ما توی کنکور کارشناسی (سراسری ریاضی رو میگم)، با این که کوچیکتر بودیم، ۴ ساعت و ربع نشستیم. اینم ایشالا میتونیم (من هم آی تی شرکت کردم، هم کامپیوتر)... چون حالا هم با تجربه تریم، هم بزرگتر سلام شما چطور هم فناوری شرکت کردین هم کامپیوتر؟ مگه ۲ تاش ستاره دار نبودن؟ |