دانشگاه صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۳۸ ب.ظ
مثل این که دوستان از این عکس حوض خوششون اومده پس قرار سال اینده برای بستنی یا شیرینی باشه کنار حوض البته کنار حوض جلوی ابن سینا هم خوبه تازه اون وقتم بهاره این گیاهای کنار حوض که شبیه گل کلم هستند (اسمشون رو بلد نیستم )هم هستند یه صفای دیگه خواهد داشت(اخه من خلیلی ازشون خوشم میاد ) |
دانشگاه صنعتی شریف - mamat - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۷:۳۰ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: اون صندلی خالی کنار حوض آب مال شماست دکتر این صندلیها برای هیچکس نمونده و نمیمونه ولی حس قشنگیه نشستن رو اون صندلی و تفکر به مسیری که برا رسیدن بهش پیمودی. حتی برای چند ثانیه. خودمو نمیدونم که قبول میشم یا نه و زیاد امید ندارم به خودم، یعنی امیدم به خداست. اما شماها که قبول بشین قول بدین سر نشستن روش با هم دعوا نکنین چون نیمکت یکی بیشتر نیست و شما همتون قبولید |
دانشگاه صنعتی شریف - admin - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۸:۳۵ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۷:۳۰ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط: چون نیمکت یکی بیشتر نیستنیمکت زیاد داره، بقیهاش مال خودمونه شما نمیتونید بشینید از تو عکس حذف شده |
RE: صنعتی شریف - Fardad-A - 16 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: اون صندلی خالی کنار حوض آب مال شماستممنون! نمیدونستم! فردا دانشگاه بازه بیایم ببریمش؟؟؟! |
RE: صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۱۶ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: فردا دانشگاه بازه بیایم ببریمش؟؟؟! خیلی باحال گفتید کلی خندیدم فقط فکر کنم باید ابزار لازم رو بیارید یه کم کندنش سخته |
دانشگاه صنعتی شریف - fatima1537 - 16 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۲۷ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۳۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: بقیهاش مال خودمونه شما نمیتونید بشینید از تو عکس حذف شدهتسلط و زورنمایی سال بالاییها به سال پایینی های (آینده) |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - atharrashno - 16 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۵۶ ب.ظ
عجیب است که در این عکسها هیچ جنبنده ای مشاهد نمی شود باری! یحتمل جمعهها دکتر بنیانگذار به مکتب الشریف میروند! |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - luna - 16 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۷:۳۰ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:(15 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: اون صندلی خالی کنار حوض آب مال شماست نه بابا گول نخورین! دانشگاه خیلی جاهای بهتری برای نشستن داره! هدفتون رو بزرگ تعیین کنید! این صندلیه که عکسش اینجاست همیشه خالیه! |
دانشگاه صنعتی شریف - admin - 17 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ق.ظ
کلاً این سری عکسهای فتوبلاگ بدون آدم هستند. تنها جنبنده داخل عکسها تمساح و کرکدیل و اینها هستند که میتونید مراجعه کنید |
RE: صنعتی شریف - mosaferkuchulu - 18 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ق.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۵۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اینم انگیزه!!! انگیزه ایجاد نکرد!احساس غرور و افتخار بهم دست داد!افتخار به صنعتی شیراز!!! ایها ناس بدونین اگر من نرفتم شریف به خاطر این نیست که قبول نمیشم!واسه اینه که ساختمونش خوشکل نیست |
RE: دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۰۱ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ب.ظ
دانشگاه در یه روز برفی |
دانشگاه صنعتی شریف - nomad:D - 05 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ب.ظ
آقا انگیزه داد شدید جای منو رو صندلی نگه دارید تا مهر ۹۲ خودم بیام |
دانشگاه صنعتی شریف - esi - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ
چرا دل مارو خون می کنیم آخه !!!!!!!!!!! یه صندلی هم واسه ما بذارید کنار رفقا !!!! شاید قسمت شد اومدیم !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه فقط غیر ممکن غیر ممکنه ؟ |
دانشگاه صنعتی شریف - blackhalo1989 - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
غیر از چند تا ساختمان بقیه وضع اسفناکی دارند! خوشبختانه بهترین ساختمان به مهندسی کامپیوتر رسیده |
دانشگاه صنعتی شریف - انرژی مثبت - ۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ب.ظ
اقای بلک حالا اسفناک میستند دیگه حالا ملت دلشون رو خوش کردند دانشگاه به ساختموناش که نیست. به بچه ها و استاداشه |