روش درست یادداشت وخلاصه برداری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: روش درست یادداشت وخلاصه برداری - مازیار صفایی - ۱۰ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ ب.ظ
(۱۰ دى ۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ ب.ظ)nina نوشته شده توسط:(09 دى ۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: کامپایلر من منبع خوندم واقعا توی درکم تاثیر داشته. مخصوصا اینکه پوران پژوهش اشتباه کم نداره! توی هر دو! نمونه جداول LRها که بعضی حالتها رو ننوشته! تستها هم همینطور |
خلاصه - aatwo - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۳ ب.ظ
خلاصه نویسی خیلی زیاد وقته من رو میگیره اینم بگم واقعا خلاصه میکنم مثلا یک صفحه تو ۶ خط اما سرعتم خیلی اومده پایین در ضمن بدونه خلاصه درس رو یادم میره زود و زیر کتاب خط کشیدن بهم حال نمیده با خلاصی بیشتر می درکم چیکار کنم |
RE: خلاصه - Shiny - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ب.ظ
الان تازه ۱۴ اسفنده ، فکر میکنم الان کندتر پیش برین ولی هرچیزی رو که میخونید متوجه بشید خیلی بهتره تا اینکه مثلا تا اول تابستون یه دور درسا رو خونده باشین اما چیزی ازش یادتون نباشه من یه اشتباهی که تو خلاصه نویسی انجام میدادم این بود که تا یه نکته یا قضیه مهم میدیدم اونو وارد دفتر خلاصه نویسیم میکردم اما تازه الان فهمیدم که کار اشتباهی میکردم. روش درستش اینه که شما مثلا یه مبحث رو بخونید کاملا بعد که تموم شد بیاین یه نگاهی بهش بندازین و نکات مهمش رو وارد خلاصه تون کنید. شاید شما هم اشتباه منو می کنین؟ یه سری به این تاپیک بزنین ، خیلی مفیده : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: خلاصه - aatwo - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ب.ظ)Shiny نوشته شده توسط: الان تازه ۱۴ اسفنده ، فکر میکنم الان کندتر پیش برین ولی هرچیزی رو که میخونید متوجه بشید خیلی بهتره تا اینکه مثلا تا اول تابستون یه دور درسا رو خونده باشین اما چیزی ازش یادتون نباشه آره دقیقا همین کار رو میکنم |
خلاصه - Shiny - 14 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۴ ب.ظ
خب اینجوری خیلی سرعت درس خوندن پایین میاد و خسته میشه ، تازه فایده آنچنانی هم نداره. ولی وقتی یه مبحثی رو کامل میخونید میتونید خلاصه برداری خیلی مفیدتری هم انجام بدین امیدوارم مشکلتون حل بشه و موفق باشید |
خلاصه - esisonic - 18 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ
فعلا ً موقع یادگیریه...هر کاری بکن تا خوب مبحث رو بگیری...تونوقت تو دور دوم که میخونی دیگه لازم نداری خلاصه بنویسی... تازه میتونی خلاصه ها رو تو اتوبوس یا مترو بخونی تا مطالب دائم برات دوره بشن موفق باشی |