![]() |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - yasemi - 30 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۵۰ ب.ظ
ممکنه بگن هر یک بچه یک امتیاز ![]() ![]() ![]() |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - Soheil - 01 آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۰۰ ق.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۳۴ ب.ظ)mehrdad8512 نوشته شده توسط:پس داری واسه شریف میخونی!موفق باشی.(30 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۲ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(29 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۹ ب.ظ)mehrdad8512 نوشته شده توسط: چه وضعیت جالبی شده ازدواج نمی تونیم بکنیم چون ارشد نداریم حالا ارشد هم نمی تونیم بگیریم چون ازدواج نکردیمنگو که برات شرط کردن حتما باید ارشد داشته باشی تا ... ![]() (۳۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۲۵ ب.ظ)مریم نوشته شده توسط: دولت هم خودش کم کم داره به مسخره گی بعضی از پیشنهاد هاش پی می بره.حداقل مجلسیها این رو فهمیدند.هنوز به ۱۳ فروردین خیلی مونده ها! |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - sadegh_ke - 28 آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۲۸ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۹ ب.ظ)mehrdad8512 نوشته شده توسط: چه وضعیت جالبی شده ازدواج نمی تونیم بکنیم چون ارشد نداریم حالا ارشد هم نمی تونیم بگیریم چون ازدواج نکردیمit's deadlock |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - mahdi20 - 28 آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۲۸ ب.ظ)sadegh_ke نوشته شده توسط:نه با سمافور حل میشه و نه با مانیتور(29 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۹ ب.ظ)mehrdad8512 نوشته شده توسط: چه وضعیت جالبی شده ازدواج نمی تونیم بکنیم چون ارشد نداریم حالا ارشد هم نمی تونیم بگیریم چون ازدواج نکردیمit's deadlock ![]() " میریم زن بگیریم میگن کار نداری، میریم دنبال کار میگن زن نداری " |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - parvaz_hj - 29 آبان ۱۳۸۹ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۰۴ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط:(28 آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۲۸ ب.ظ)sadegh_ke نوشته شده توسط:نه با سمافور حل میشه و نه با مانیتور(29 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۹ ب.ظ)mehrdad8512 نوشته شده توسط: چه وضعیت جالبی شده ازدواج نمی تونیم بکنیم چون ارشد نداریم حالا ارشد هم نمی تونیم بگیریم چون ازدواج نکردیمit's deadlock نه بابا یکم مثبت باشید نه سمافور نه بن بست حالا کافیه تمام فعلها مثبت بشه اون وثت میشه انحصار متقابل و هر دو وارد ناحیه بحرانی می شن!!! توجه کنید اگه آقایون ازدواج کنند ....بعد ار شد هم در همین حین بخوان بگیرند!!! هر دو می افتن در یه ناحیه بحرانی به نام کــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــبــــــــــــــــــــــــــــــوددددددد وقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ![]() ![]() ![]() پس می تونه این پیشنهاد مثبت باشه برای دخترا!!!!!! خودمونیما این قسمت مانشت طنز ترین قسمتش شد!!!!! فکر کن...طنز با سیستم عامل قاطی بشه...چی میشه..... امیدوارم که این روحیه عالی و خوب تا خود روز کنکور همراهمون باشه موفق باشیم. |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - bijibuji - 05 دى ۱۳۸۹ ۰۷:۳۲ ق.ظ
آخه جالبی اش اینجاست که هر روز باید منتظر به همچین شاهکاری باشیم. چیزی که من به شخصه تشنه اش شدهام واقعا کمی ثبات هست. تا امسال رزمندهها سهمیه شون بیست درصده سال بعد می شه چهل درصد سال بعدی اش سهمیه ندارن در عوض متاهلها سهمیه شون شده ده درصد این همه تلاطم واقعا زجر آوره من به عنوان یه جوون ایرانی هیچ برنامه ریزی یی نمی تونم واسه پنج یا ده سال آینده بکنم چون هیچ چیز در آِنده مشخص و ثابت و تضمین شده نیست. قیمت ها، سهمیه ها، قوانین، چارچوبها پیوسته و اون هم به شدت در حال تغییر هستند. مثلا از کجا معلوم که ما قبول بشیم و بعدش نگن دوره ارشد می شه یک ساله و مدرک اش هم معادل هست و بدون پایان نامه؟ کسی هست که این رو تضمین کنه؟ |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - Fardad-A - 05 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۲۲ ق.ظ
انگار قرار نیست دست از سر این موضوع برداریم. ![]() بنظر میرسه بعضیها همچین بدشون هم نمیاد که این سهمیه هم باشه. ![]() ![]() ![]() |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - danialfx - 05 دى ۱۳۸۹ ۰۹:۱۸ ب.ظ
به نظر من که سهمیه خوبی میتونست باشه ![]() تازه سن ازدواج هم میومد پایین ![]() من پیشنهاد میکنم این تاپیک رو به قسمت طنز منتقل کنید ![]() |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - admin - 06 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۵۳ ق.ظ
این سهیمه از طرف مجلس رد شده و اجرا نمیشه. |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - Maryam-X - 06 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۵۱ ب.ظ
اگر من جای سازمان ملی جوانان بودم این بیست درصد سهمیه رو به جای کنکور ارشد به استخدام های دولتی (خصوصا آقایان) می دادم.اونوقت دیگه مشکل کل ملت(هم خانمها و هم آقایون) حل می شد! |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - Masoud05 - 06 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۰۶ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۵۱ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: اگر من جای سازمان ملی جوانان بودم این بیست درصد سهمیه رو به جای کنکور ارشد به استخدام های دولتی (خصوصا آقایان) می دادم.اونوقت دیگه مشکل کل ملت(هم خانمها و هم آقایون) حل می شد!بسیار سنجیده سخن گفتید . بسیار عالی!!! ![]() ![]() |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - Maryam-X - 07 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۰۵ ق.ظ
سو تفاهم نشه...منظورم آقایون متاهل و تازه دامادبود نه شماها..... همین الان برم درستش کنم یه و قت برای بقیه مشکل پیش نیاد. ![]() |