آمار و احتمالات مهندسی - نسخهی قابل چاپ |
آمار و احتمالات مهندسی - ahmadnouri - 13 تیر ۱۳۸۹ ۰۸:۵۲ ق.ظ
سلام دوستان همه میگن جزوه پارسه برای آمار و احتمال مهندسی خوبه ما که نتونستیم گیر بیاریم اگه کسی داشته باشه ممنون میشم لینکشو برام بفرسته |
آمار و احتمالات مهندسی - hamidkhl - 13 تیر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۶ ب.ظ
من پارسال نیکوکار خوندم و الان میخوامطورانی بخونم نظرتون در مورد آمار و احتمال مدرسان شریف چیه؟ شنیدم کتاب خوبیه، ارزش وقت گذاشتن داره؟ |
آمار و احتمالات مهندسی - amironline - 15 تیر ۱۳۸۹ ۰۶:۲۸ ب.ظ
من جزوه پارسه رو ندیدم ولی کتاب طورانی رو خوندم، خوبه که میتونین از کتابفروشیها تهیه کنین من برا کارشناسی ناپیوسته کتاب آمار و احتمال نیکوکار گشترش علوم پایه رو خوندم اونم کتاب جالبی بود |
RE: آمار و احتمالات مهندسی - h_1234 - 15 تیر ۱۳۸۹ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۸۹ ۰۸:۵۲ ق.ظ)ahmadnouri نوشته شده توسط: همه میگن جزوه پارسه برای آمار و احتمال مهندسی خوبه ما که نتونستیم گیر بیاریم اگه کسی داشته باشه ممنون میشم لینکشو برام بفرسته کتاب استاد طورانی برخلاف جزوه های موسسه فروش آزاد داره و در تایید صحبت دوستمون amironline می تونید از کتابفروشیها بخرید. |
RE: آمار و احتمالات مهندسی - Soheil - 16 تیر ۱۳۸۹ ۱۲:۰۰ ق.ظ
(۱۳ تیر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۶ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط: من پارسال نیکوکار خوندم و الان میخوامطورانی بخونممن آمار مدرسان رو دارم ولی به نظرم خیلی سنگینه! من که نرسیدم همرو بخونم. اگه میخواید واقعا جدی بگیریدش به نظرم خوبه! |
آمار و احتمالات مهندسی - ملیکا - ۱۷ تیر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ق.ظ
من دارم کتاب آمار و احتمال قهرمانی (ترجمه شده )، انتشارات دانشگاه شریف رو می خونم، اگه کسی میخواد آمار رو مفهومی بخونه خیلی کتاب توپیه .. حل مسایل هم داره ... |
RE: آمار و احتمالات مهندسی - parsaNA - 18 تیر ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۸۹ ۰۳:۵۰ ق.ظ)msmiran نوشته شده توسط: من آمار رو از روی مدرسان شریف خوندم، کتاب بسیار خوبی بود، تمامی مباحث رو البته به جز آزمونهای فرض رو پوشش داده، تونستم سه تست آمار رو درست بزنم،(سوال اول که مشکل داشت و اون سوالی که مربوط به آزمون فرض بود رو نزدم)با تشکر از msmiran . خیالمو راحت کردی . پیروز باشی |
آمار و احتمالات مهندسی - admin - 14 مرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۱۷ ب.ظ
من به شدت کتاب مدرسان شریف رو دوست داشتم و واسه کنکور دکتری هم ازش استفاده کردم. کتاب خیلی خیلی خوبیه. |
آمار و احتمالات مهندسی - hanif - 14 مرداد ۱۳۸۹ ۰۶:۱۳ ب.ظ
سلام کتاب ازاد اقای طورانی مال کودوم انتشاراته ؟ دیدم نوشته بود زیتون سبز هرچی گشتم همچین انتشاراتی رو پیدا نکردم SOS |
آمار و احتمالات مهندسی - amironline - 19 مرداد ۱۳۸۹ ۰۱:۴۱ ب.ظ
مشخصات دقیق کتاب آمار محسن طورانی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
آمار و احتمالات مهندسی - hanif - 20 مرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۵۵ ق.ظ
ممنون امیر اقا من این لینک رو دیدم ولی کلا انتشاراتی به اسم زیتون سبز پیدا نکردم. چه برسه به کتابش |
آمار و احتمالات مهندسی - hamidkhl - 20 مرداد ۱۳۸۹ ۰۸:۳۰ ب.ظ
کتاب آمار طورانی برای انتشارات پارسه هستش، کتاب همین شکلیه که تو لینکی که دوستان دادن، ولی روش نوشته پارسه قیمت و بقیه مشخصات درسته، فقط انتشاراتش غلطه من به پارسه کرج زنگ زدم این کتابو بدون ثبت نام نمیدن، ولی از انقلاب میشه تهیه کرد |
آمار و احتمالات مهندسی - hanif - 21 مرداد ۱۳۸۹ ۱۰:۳۷ ق.ظ
ممنون. من ثبت نام کردم. احتمالا بتونم گیرش بیارم . یه زنگی هم به انتشارات میزنم. |
آمار و احتمالات مهندسی-کتاب طورانی - Fardad-A - 24 شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ب.ظ
سلام من امروز (۲۴/۶/۸۹)کتاب طورانی را در کتابفروشی محسن،خیابان انقلاب،نزدیک میدان انقلاب ،روبروی سینما بهمن،دیدم که داشت. البته دو نوع هست یک نوع دو جلدی که فقط جلد دومش را داشت و یک نوع هم تک جلدی قیمت نوع دوم ۷۵۰۰ تومان و اون جلد دوم ۹۰۰۰ تومان . هر دو هم مال پارسه هستش. اون تک جلدی همونی هست که نوشته مخصوص داوطلبان کنکور ارشد و... |
RE: آمار و احتمالات مهندسی - SarahArshad - 24 شهریور ۱۳۸۹ ۰۴:۱۵ ب.ظ
با سلام خدمت شما دوستان یه سوال داشتم می خاستم ببینم به نظر شما برای من اصلا علاقه ای به آمار ندارم اما به خودم قول دادم که این درس رو براش حسابی وقت بزارم و تست هاشو هم از دست ندم کدوم کتاب توصیه میشه؟ آمار طورانی آمار مدرسان من می خام از پایه بگه بیاد بالا به زبان ساده و سلیس . |