تالار گفتمان مانشت
[دانلود] جزوه و ویس ساختمان داده دکتر ابراهیم مقدم - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: [دانلود] جزوه و ویس ساختمان داده دکتر ابراهیم مقدم - tarane1992 - 19 شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ

سلام

آقای هاتف ممنونم که زحمت کشیدیدو وقت گذاشتید و ویسو گذاشتید .Big Grin

RE: [دانلود] جزوه و ویس ساختمان داده دکتر ابراهیم مقدم - هاتف - ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۲ ب.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ق.ظ)scorpion نوشته شده توسط:  سلام من دانلود کردم ۱۸۸ صفحه ست درسته؟
نمیدونم چراهر ۳تاش یکیه؟!
بله ۱۸۸ صفحه است.

(۱۹ شهریور ۱۳۹۲ ۰۶:۵۹ ب.ظ)tarane1992 نوشته شده توسط:  سلام

آقای هاتف ممنونم که زحمت کشیدیدو وقت گذاشتید و ویسو گذاشتید .Big Grin

خواهش می کنم. موفق باشید.

[دانلود] جزوه و ویس ساختمان داده دکتر ابراهیم مقدم - ریحان - ۰۳ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ

دوستانی که ویس ها رو گوش کردن..راضی بودین؟ لطفا نظرتون رو بگین.ایا این بهتره یا دکتر یوسفی؟؟؟؟؟منتظرم برای تصمیم وشروع

[دانلود] جزوه و ویس ساختمان داده دکتر ابراهیم مقدم - hamid88 - 03 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ب.ظ

به نظر خوب میاد

Sent from my iPhone using Tapatalk

[دانلود] جزوه و ویس ساختمان داده دکتر ابراهیم مقدم - Morris - 04 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ق.ظ

سلام.

ویس دو جلسه آخر موجود نیست.
مباحثی که تدریس شده خیلی مفهومی گفته شده و برای همان سال کلاس خوبی بوده ولی به نظر من دیگه کافی نیست.
یادمه مباحث تحلیلی الگوریتم ها که ایشون در اوایل کلاس درس می دن خیلی عالی بود.
جزوه بسیار بد خطی داره.

به نظر من اگر در تحیلیل الگوریتم ها و مبحث های پیچیدگی و مرتبه زمانی مشکل دارید همون قسمت ها رو از این ویس مطالعه کنید مخصوصا مفهوم بازگشتیو من تو این ویس فهمیدم و دکتر به شکل خیلی جالبی این مبحثو باز می کنند. ولی به طور کلی دیگه این ویس منبع کاملی به حساب نمی آد و فرم سوالات کنکور کمی تغییر کرده.

RE: [دانلود] جزوه و ویس ساختمان داده دکتر ابراهیم مقدم - آرزو۲۳ - ۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ

(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط:  
(07 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ)فانوس خیس نوشته شده توسط:  با سلام و خسته نباشید و ممنون از زحماتتون
من ۳ بخش جزوه ساختمان داده رو دانلود کردم اما متاسفانه نمیتونم استفاده کنم
در حقیقت exteract میکنم اما با error مواجه میشم
لطفا راهنمایی کنین
نزدیک به ۲ هزار دانلود داشته، ظاهرا کسی مشکلی نداشته!
دقت کنید هر سه فایل رو کنار هم بزارید و اولی رو extract کنید، نباید مشکلی باشه، لینک های پشتیبان هم هستند.

سلام
ممنون بابت ویس ها به راحتی دانلود شدن و میشه ازشون استفاده کرد.
اما جزوه ها رو دانلود کردم ولی نمیتونم ازشون استفاده کنم. درواقع extract مشکل داره و نمیشه! لطفا راهنمایی کنین!باید چیکار کنم؟

[دانلود] جزوه و ویس ساختمان داده دکتر ابراهیم مقدم - Morris - 17 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۲ ب.ظ

(۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)آرزو۲۳ نوشته شده توسط:  سلام
ممنون بابت ویس ها به راحتی دانلود شدن و میشه ازشون استفاده کرد.
اما جزوه ها رو دانلود کردم ولی نمیتونم ازشون استفاده کنم. درواقع extract مشکل داره و نمیشه! لطفا راهنمایی کنین!باید چیکار کنم؟

از لینک زیر استفاده کنید که از صفحه اول هم قابل دسترسیه. البته لینک زیر فقط جزوه است.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

[دانلود] جزوه و ویس ساختمان داده دکتر ابراهیم مقدم - mehdisparrow - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ

سلام بلاخره کسی ویس های جلسه اخر رو پیدا نکرد ؟ کسی اگه داره up کنه لطفا

[دانلود] جزوه و ویس ساختمان داده دکتر ابراهیم مقدم - Morris - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۰ ب.ظ

جلسه آخر موجود نیست متاسفانه. Big Grin !