![]() |
انواع تستهای مختلف و روانشناسی هدیه دادن انواع گل های مختلف! - نسخهی قابل چاپ |
تست هوش - ف.ش - ۰۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۱۵ ب.ظ
۱۰۰۰ بار هم که این تستها رو از من بپرسن من اخر اشتباه جواب میدم کلا من چیزی به نام IQ ندارم ![]() ![]() |
RE: تست هوش - summer_66 - 07 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ب.ظ
به جز اولی بقیه رو درست جواب دادم |
تست هوش - اکتیو - ۱۵ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۱۶ ب.ظ
طوری نیست بچه ها.خوشبختانه در دنیای امروزی که ما داریم توش زندگی میکنیم پشتکار حرف اول را میزنه نه هوش...اتفاقا اونهایی که به هوششون فقط تکیه کردن آیندهی جالبی پیدا نکردند.این یک داستانی داره در مودرد کودکان باهوشتر که وقتی بعد از ۲۰ سال دوباره بررسیشون کردند دیدن به نسبت کسایی که هوش متوسطی داشتن شغل جالبی پیدا اختیار نکردن |
تست هوش - matu - 16 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ق.ظ
فک کن تو سوال اخر داشتم دنبال رابطه ریاضیاتی بین اسما میگشتم ولی بین خودمون بمونه ها |
تست هوش ۲ - Fardad-A - 18 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۴ ق.ظ
اساتید و محققین دانشگاه پرینستون آمریکا این تست را بعنوان شگفتی بزرگ روانشناسی در قرن ۲۱ معرفی کرده اند... از منابعی هم افشا شده که شرکت گوگل از این تست در آزمون استخدامی مدیران ارشدش استفاده می کند پاسخ صحیح به این تست در کمتر از ۳۰ ثانیه نشان دهنده بهره هوشی حداقل ۱۴۰ می باشد... جاهای خالی رو با چه اعدادی باید پر کرد؟ ۱۰, ۲۰, ....., ۱۵, ۱۰۰۰, ......, ۱۶ عجله نکنید... فقط کمی فکر کنید، سوال زیاد مشکلی نیست ولی اگر قادر به حل این سوال باشید نشان فعالیت خوب سمت راست مغز شماست. برای دیدن جواب صحیح برید پایین. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ۱۰, ۲۰, ۳, ۱۵, ۱۰۰۰, ۶۰, ۱۶ ده بیست سه پونزه هزارو شصت و شونزده!!!!!!!!! ![]() هر کی میگه ۱۶ نیست ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (خبرها هم ساختگی و جهت مزاح بودند! خوش باشی!!!) |
RE: تست هوش ۲ - Jabar-Asadi - 18 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۰ ق.ظ
به جان اقای علیخانی رفته بودم توی یه الگوریتم خفن !!! تازه زمانم گرفته بودم => کلا رفته بودم سر کار ![]() ![]() ![]() |
تست هوش ۲ - Potential - 18 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۷ ب.ظ
من هم همینطور !!! |
تست هوش ۲ - malekinasab - 18 مرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۵۸ ب.ظ
ولی من فقط چندثانیه نگاه کردم واومدم پایین چون مشخص بود مشکل داره آخه باید ۸ عددمی بود تا براش یه الگوریتم پیدا کرد ولی خوب باحال بود |
تست هوش ۲ - اکتیو - ۱۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ ب.ظ
وای اتفاقا اصلا جالب نبود بعد از ۴ ساعت کلاس دمه افطاری تازه اومدیم یکم به خودمون تفریح بدیم خستهتر شدیم!!!! |
RE: تست هوش ۲ - Masoud05 - 18 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ ب.ظ
خدا بگم چیکارت کنه همش دنبال یه استقرا میگشتم تمام الگوهای عددی رو بررسی کردم غیر اینی که گفتی!!! |
تست هوش ۲ - fatima1537 - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ
من طبق معمول که اگه یکم فکر کنم و به جواب نرسم زود میرم سراغ جواب، حدود ۳۰ ثانیه فکرکردم و بعد رفتم سراغ جواب ![]() |
RE: تست هوش ۲ - goodzila - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ ق.ظ
با حال بود خیلی وقت بود اینجوری سر کار نرفته بودم ![]() |
RE: تست هوش ۲ - ali_computer69 - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ق.ظ
چرا ما باید به مسئله انقد سخت نگاه کنیم؟ ![]() من خودم هم مثل تمام دوستان فکر میکردم یه الگوریتم داره. ولی نه فقط یه شوخی بود. شاید خیلی از سوالها تو ذهنمون اینطور جوابهای خنده داری داشته باشن پس باید مراقب باشیم زیاد جواب مسئله های زندگی رو سخت نگیریم. شاید واقعا به قول یه بزرگی یادم نیست کل زندگی یه طنزه |
تست هوش ۲ - hanif - 19 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۰ ب.ظ
اما الگوریتم من ۱۰+۲۰ میشه ۳۰ تقسیم بر ۲ میشه ۱۵ داشتم بقیهی الگوریتم رو محاسبه می کردم که رفتم پایین دیدم کلا سرکارم |
تست هوش - MohsenB - 20 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ق.ظ
این اتوبوس به کدوم طرف میره ؟ ۲۰ ثانیه وقت دارین ![]() جواب "چپ" یا "راست" ![]() بیست ثانیه تموم شد برین خط بعد . این سوال را از بچه های پیش دبستانی پرسیدن . میدونید چی جواب دادن؟ همه گفتن چپ، دلیلشم گفتن: چون تو عکس نمی تونی در اتوبوس رو ببینی. حالا احساستون چیه؟ |