متن طنز به مناسبت روز دختر - نسخهی قابل چاپ |
RE: متن طنز به مناسبت روز دختر - admin - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۳۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:(17 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۲۲ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: اصلا خانوما شام جوجه کباب تمیز مهمون آقای تنهایی و سایر آقایون، آخه تبریک خشک و خالی که فایده نداره. بابا من جنبهام بالاست، فرداد جان شما داغ نکن بچهها این بحثها کلاً شوخیه به دل نگیرید. |
متن طنز به مناسبت روز دختر - ف.ش - ۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۰۴ ب.ظ
میدونستم متاهل هستند ولی مگه چی گفتم؟! خوب ایشون حکم استاد رو دارن و ما شاگرد.... به هر حال منظور بدی نداشتم ولی اگه هم سو تفاهم شده عذرخواهی میکنم. |
RE: متن طنز به مناسبت روز دختر - admin - 18 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۰۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: میدونستم متاهل هستند ولی مگه چی گفتم؟! خوب ایشون حکم استاد رو دارن و ما شاگرد.... به هر حال منظور بدی نداشتم ولی اگه هم سو تفاهم شده عذرخواهی میکنم. سلام من مطلقاً ناراحت نشدم و اتفاقاً از اینکه منو می خواین جوجه کباب مهمون کنید خوشحال هم شدم( عیالی تشریف میاریم که یه موقع فکر نکنید متاهل نیستیم و یه ثوابی هم کردین تازه). همین جا اعلام می کنم که من جنبهام بالاتر از اینه که از این شوخیها ناراحت بشم و پاش برسه جوجه کباب که سهله، کله پاچه رو هم با دوستان عزیز و با حساب مبارکشون می ریزیم توی خندق بلای خودمون. به قول این یارو توی قهوه تلخ: توی آب مغزش نان تلیت می کنیم. |
RE: متن طنز به مناسبت روز دختر - Fardad-A - 18 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۰۴ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: میدونستم متاهل هستند ولی مگه چی گفتم؟! خوب ایشون حکم استاد رو دارن و ما شاگرد.... به هر حال منظور بدی نداشتم ولی اگه هم سو تفاهم شده عذرخواهی میکنم. من هم منظوری نداشتم فقط شوخی کردم. البته خانم آفاق منظورشون این بود که شما(آقای دکتر) شام بدید. میزبان باشید نه میهمان!! حالا انشاء ا... یه شب شام دستجمعی با همه دوستان مانشتی میریم خانه آقای دکتر الان که تعداد چهار رقمی هم شده،آدرسشون رو هم که دادن بهر حال کله پاچه یا جوجه کباب یا چلو بوقلمون فرقی نداره!!! ولی اگه سه تاش باشه بهتره. امیدوارم از شوخیهای من ناراحت نشید. |
متن طنز به مناسبت روز دختر - ف.ش - ۱۸ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۵۴ ق.ظ
ما که حرفی نداریم مهم اینه که یک نفر دست توی کیف پول مبارک کنه و شام ما رو مهمون کنه خوب حالا که آقا فرداد دوست دارن ایشون شام ما رو مهمون کنند حرفی نیست که هیچ خیلی هم خوبه.یک شام سلف سرویس مهمون ایشون. |
RE: متن طنز به مناسبت روز دختر - samanium - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۶ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط:واقعا با هاتون موافقم بعضی جاها من دیدهام که پسرها واقعا از ما دخترها خیلی خیلی بیشتر گناه دارند اما همه فقط می گن دفاع از حقوق زنان هیچ کی نمی گه دفاع از حقوق مردان !!!!(17 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۱۱ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- تا حالا دیدیدین البته دیدن نمی خواد میدونید کل قوانین یه جور هایی برای آقایونه اما بعضی اوقات بد جوری حالشون رو سختیها ومشکلات میگیره . [/quote] حالا بماند که پسرای ده شصتی فاجعست وضعیتشون |
متن طنز به مناسبت روز دختر - mosaferkuchulu - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۲ ب.ظ
روزمون مبارک |
RE: متن طنز به مناسبت روز دختر - danialfx - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۳۶ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: روزمون مبارک مگه امروز روز دختره؟؟ خوشم میاد شما دخترا همه روزها رو به هم تبریک میگین. |
RE: متن طنز به مناسبت روز دختر - mosaferkuchulu - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۳۶ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: روزمون مبارک خوشم می آد شما پسرا کلا به ما حسودیتون می شه!(شوخی) |
RE: متن طنز به مناسبت روز دختر - danialfx - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۳۶ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: روزمون مبارک کاش حسودیمون میشد ولی حیف که نمیشه. |
RE: متن طنز به مناسبت روز دختر - mosaferkuchulu - 04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۵۸ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۲۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۳۶ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: روزمون مبارک البته خیلی هم مطمئن نیستم. |
RE: متن طنز به مناسبت روز دختر - **sara** - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: روزمون مبارکای ای چی بگم؟؟؟ کم مونده بود برم از بابام به مناسبت روز دختر و دختر بودنم هدیه اجباری بگیرم حیف که روز دختر نیست. ولی در هر صورت روزمون که نه دیگه شب شد، شبمون مبارک |
RE: متن طنز به مناسبت روز دختر - danialfx - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: روزمون مبارکای ای چی بگم؟؟؟ من پیشاپیش فردا رو هم بهتون تبریک میگم. به عنوان روز دختر. البته بعید نیست که پس فردا و روزهای اینده هم روز دختر باشه. میتونین برای روزهای اینده هم روی هدیه حساب کنین. |
RE: متن طنز به مناسبت روز دختر - mosaferkuchulu - 05 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۱ ق.ظ)danialfx نوشته شده توسط:(05 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط:(04 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۲ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: روزمون مبارکای ای چی بگم؟؟؟ من که نگران نیستم از این بابت! باباها همیشه هوای دختراشون و خییییییییلی دارن! |
متن طنز به مناسبت روز دختر - samanium - 06 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۵۱ ق.ظ
عوضش مامانها هم هوای آق پسراشونو خیلی دارن پسرای خوب این طایفه نسوان جنس نامردن باهاشون کنار بیاییم و کاری به کارشون نداشته باشیم |