شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
RE: شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - Bache Mosbat - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۳۳ ق.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ)sepid نوشته شده توسط: در مورد کلاینتها برای خوندن و فرستادن ایمیلها، من با اپرا میتونم ایمیل بفرستم ولی نمیتونم چک کنم ایمیلم رو!! اتفاقا برای برعکسشه معمولا . همیشه تونستم بخونم! ولی خیلی وقتا نمی فرسته |
شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - هاتف - ۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ق.ظ
کلا من به این نتیجه رسیدم کسایی که از سرویس های اینترنتی ایرانسل استفاده می کنند جدیدا با Google مشکل پیدا کردند، من جمله خودم که با GPRS وصل میشم و دوستم که WiMax داره. |
RE: شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - sepid - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ق.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۳۳ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:برای من که هر وقت امتحان کردم با یاهو یا جیمیل راحت می تونم ایمیل بفرستم تو اپرا.(27 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ)sepid نوشته شده توسط: در مورد کلاینتها برای خوندن و فرستادن ایمیلها، من با اپرا میتونم ایمیل بفرستم ولی نمیتونم چک کنم ایمیلم رو!! اما واسه خوندنش میگه Incorrect username and password. یا Access to this server is not permitted. |
شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - Bache Mosbat - 27 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ب.ظ
خب شما جیمیل رو imap وارد می کنین یا pop3? چون اگه imap وارد کنین بعیده مشکل پیش بیاد! |
شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - hanif - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ ب.ظ
تاریخ سیستمتون رو چک کنید باید تاریختون درست باشه |
RE: شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - sepid - 27 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: خب شما جیمیل رو imap وارد می کنین یا pop3? imap وارد کردم. و تو جیمیل هم فعال شده. |
شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - arsam1390 - 16 آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ ب.ظ
از بعداز اعلام گوگل برای کاربران ایرانی مشکلاتم شروع شده فکر کنم تنها راهش استفاده از پیشنهاد گوگل ورمزهای دو قسمتی باشه |
شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - انرژی مثبت - ۱۶ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ ب.ظ
این ورژن جدید گوگل که امکان ویدئو چت رو به ما نمیده اگه راه حلی هست که من نمیدونم بگید لطفا |
شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - diligent - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ
سلام دوستان. شما هم جیمیلتون باز نمیشه؟ یوزر پسوردم درسته ولی نمیره تو جیمیل !!! |
RE: شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - Masoud05 - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ)nafiseh1366 نوشته شده توسط: سلام دوستان. شما هم جیمیلتون باز نمیشه؟ یوزر پسوردم درسته ولی نمیره تو جیمیل !!! برای من باز میشه اما باید التماسش کنی |
RE: شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - sir_ams - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ)nafiseh1366 نوشته شده توسط: سلام دوستان. شما هم جیمیلتون باز نمیشه؟ یوزر پسوردم درسته ولی نمیره تو جیمیل !!! برای من که مثل هلو باز میشه! تازه اونم با سرعت ۱۲۸ مخابرات!!!!!!! |
شما هم با بازشدن جی میل مشکل دارید ؟ - diligent - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ
با کروم باز نمیکرد ولی الان با ie امتحان کردم باز کرد. |