[دانلود] جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
[دانلود] جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر - atharrashno - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ
متاسفانه تست هایی را که در جزوه حل کردن در کتاب نیست و اصلا معلوم نیست با یک عالمه تست حل شده بدون صورت چه باید کرد؟ |
[دانلود] جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر - هاتف - ۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ب.ظ)atharrashno نوشته شده توسط: متاسفانه تست هایی را که در جزوه حل کردن در کتاب نیست و اصلا معلوم نیست با یک عالمه تست حل شده بدون صورت چه باید کرد؟عرض کردم که تست ها برای کتاب مهندس کریمی انتشارات نصیر هست، که امسال کتاب تغییر کرده ولی حتما خیلی ها کتاب های پارسال رو دارند! |
RE: [دانلود] جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر - yas.sabori - 12 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
قسمت دوم جزوه موقع extract خطا میده اگه دوستان دارند میشه ایمیل بزنید؟CATY_minasian@yahoo.com ممنون |
[دانلود] جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر - nana0 - 26 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ
سلام مممممممممممممنون بابت این جزوه ی خیلی خوبببببببببببببب فقط ۲ صفحه از این جزوه جا مونده اگه امکانش هست میشه این ۲ تا رو هم بذاریدد از فایل دومیه بین ۶۷ و ۶۸ و ۶۹ از تاریخ سررسیدها معلومه چون فرموله خیلی لازمش دارم مرسی |
RE: [دانلود] جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر - nana0 - 29 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ)mhbftdb نوشته شده توسط: از کتابشون استفاده کنید سلام کتاب و نمیتونم تهیه کنم میشه شما فقط قسمت درس لاپلاس قطبی از این کتابو واسم اسکن کنید؟مممممنووووووون میشم خیلی اگه این کارو بکنید |
[دانلود] جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر - هاتف - ۰۵ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ)nana0 نوشته شده توسط: سلام مممممممممممممنون بابت این جزوه ی خیلی خوببببببببببببببسلام خدمت شما: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
[دانلود] جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر - hshafaei - 08 مهر ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ق.ظ
سلام من سر کلاسش شرکت کردم. فوق العادست. تشکر |
[دانلود] جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر - ابولقاسم چاکری زاده - ۰۲ آبان ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ب.ظ
سلام بر دوستان متاسفانه نمیتونم دانلود کنم جزوه ی ریاضی مهندسی رو د.ستان کسی میتونه زحمتش رو برام بکشه؟chakerizade@gmail.com |
[دانلود] جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر - بنت الهدی - ۱۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ
سلام میشه راجع به جلد اول و دوم کتاب آقای نصیری اطلاعاتی بدین؟ |
[دانلود] جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر - yas92 - 12 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۳ ب.ظ
دوستان چرا من جزوه رو که دانلود میکنم هر دو فایل مربوط به جلسه دوم است؟ |
[دانلود] جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر - SAJDEHGAR - 12 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ب.ظ
دوستان عزیز سلام : برای پایداری اثر و دانلود راهت تر عزیزان و طبق خواسته آپلودر اولیه : این جزوه رو در چند جا اپلود کردم ! دانلود مجموعه کامل جزوه دست نویس ریاضی مهندسی استاد کریمی نصیر : MB 28.3 از سرور uploadboy : کد: http://uploadboy.com/ds0idr3xahxn.html از سرور mediafire کد: http://www.mediafire.com/download/pz27wa7utoat7w7/part1.rar از سرور dropbox کد: https://www.dropbox.com/sh/0svi8tsey4n81wx/AAAZLVuTgiSM6lTJEUYc8Jf8a در صورت نیاز به میرور بیشتر لطفا اطلاع دهید . لایک فراموش نشود . |